Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כשאני מפעיל את המזגן ברכב יוצא ממנו ריח רע ! וגם כשתריס אוורור הרכב פתוח יש ריח רע !

מה לעשות ? מה הסיבה לריח הזה ?

פורסם

פילטר מזגן עולה סביבות 60 ש"ח ועוד ספרי משהוא כמו 40 ש"ח.

לחליף פילטר זה לא בעיה גדול תבדוק איפו הוא יושב ותחליף.

לדעתי הוא צריך להיות איפו שתא כפפות אבל אני לא בטוח.

פורסם

הייתה לי בעייה דומה ברכב. החלפתי פילטר וזה לא עזר, למרות שבהחלט מומלץ להתחיל מזה. לרוב הריח מופיע עקב בקטריות שמתפתחות בצנרת של המזגן ומערכת האוורור של הרכב. המקום סגור ולח וזה מהווה מקום מצויין לבקטריות. מעבר לריח שמפריע, לנשום את אותן הבקטריות והעובש זה לא בדיוק בריא.

קניתי ספריי מיוחד, ריססתי לפי ההוראות והריח נעלם לחלוטין למשך זמן מסויים, עכשיו הוא מתחיל להופיע שוב ואני ארסס עוד פעם בימים הקרובים.

הנה קישור למקום שממנו אפשר לקנות את הספריי:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9666

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה

אבא של חבר מתקין מזגנים, הביא לי חומר מונע בקטריות, בקבוקון קטן, השפרצתי מחוץ לרכב איפה שהפתח איוורור , תוך כדי שהמזגן עובד על שיא העוצמה ולאחר מכן השפרצתי גם על הפילטר של המזגן שיושב מאחורי התא כפפות.

עד עכשיו זה עוזר ויצא ריח מעולה

פורסם

אם יש לך ריח של עובש, אז יש כנראה בעיה של מים שלא יוצאים החוצה, מהמזגן, אלא נשארים ויוצרים ריח ,

תדוק שהניקוז מזגן לא סתום, תבדוק שתעלות האוורור של המזגן נקייות ואין בהם עלים רקובים, או משהו רקוב אחר,

תחליף פילטר מזגן אם יש לך , ותבדוק שאין לכלוך בתעלות שמתחברות אליו,

פתרון של ריסוס ספריי, לא יעזור לך אם יש לך משהו בתעלות אוויר שמסריח.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום,

כשאני מפעיל את המזגן ברכב יוצא ממנו ריח רע ! וגם כשתריס אוורור הרכב פתוח יש ריח רע !

מה לעשות ? מה הסיבה לריח הזה ?

מניסיון דומה-

הריח נובע מהצטברות בקטריות/עובש על צינוריות הקירור. הדרך להסירן זה ע"י ייבושן.

תפעיל את המזגן על עוצמה מקסימלית כשהחלונות והדלתות פתוחים. תמתין 5 דקות ותראה אם מתחת לרכב מתחיל לטפטף מצינורית הניקוז של המזגן.

אם יש טיפטוף מים, נסה לפתור באמצעות ספריי חיטוי מזגן, ניתן לרכוש בחנויות כמו ace וכדומה, משהו בסביבות 50-60שח.

אתה מפעיל את האיוורור של הרכב על מקסימום, ומשפריץ הרבה חומר אל פתחי היניקה של המזגן, אלו הפתחים שנראים כמו רשת, באיזור המגבים הקדמיים. אם תניח נייר על הרשת הוא אמור כאילו להישאב פנימה.

אז תשפריץ הרבה קצף, ותן לאיוררור לעבוד כ 10-5 דקות, וקווה לטוב.

אם גם לאחר 10 דקות של מאוורר עובד אין סימן של מים על הקרקע, סימן שאין ניקוז לעיבוי של המזגן ואז הבעייה מורכבת יותר. ייתכן שהמים מצאו את דרכם אל מתחת לשטיח הקידמיים. נסה לבדוק אם הם רטובים/לחים, ואז יש לייבשם, בעזרת מייבש שיער או דומה. אם יש לך אפשרות, תעלה את הרכב על ליפט ונסה לזהות את צינורית הניקוז, בד"כ צינורית שחורה בקוטר של 2-3ממ, היכן שהוא צמודה ללוח הפח של שלדה המפריד בין המנוע ובין תא הנוסעים מצידו של תא המנוע. אם מצאת נסה להשחיל חוט ברזל, ייתכן שהצינורית פשוט סתומה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...