Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי רנו מגאן 2001 ידנית שקצת התיישנה ועושה סימני עייפות אחרי 200 אלף קילומטרים .

הבעיה שלי היא כזאת , ההנעה נהייתה מוזרה מאוד , כאשר מניעים את האוטו מרגישים שלאוטו קשה להניע .

לאחר מכן המנוע עולה כמעט מייד לאלפיים סל'ד ונשאר שם עד שהמנוע מתחמם .

האמת שהוא יורד בשני מדרגות , קודם ל 1500 ואז ל 750 +- .

עכשיו חוץ מזה ההנעה של הרכב שהייתה תוך שנייה הפכה להיות קשה וכאשר האוטו בסל'ד גבוה ואני מנסה לנצל את הסל'ד להתקדם הטורים יורדים כמעט מיידית והאוטו כבה .

אז אני צריך באצם שני דברים מהאנשים הטובים פה בפורום , האחד זה ניתוח המצב , והשני זה המלצה על מוסך טוב בנתניה שמתמחה בצרפתייה שלי .

אני אציין שחקרתי את הבעיה בפורום ומצאתי שלושה גורמים עיקריים . האחד הוא המלצה להחלפת גומיות בסעפת היניקה .

והשני החלפת מנוע צעדים שזה האופציה היותר יקרה הבנתי .

בנוסף יש המלצות לבצע ניקוי יסודי של המערכת (לא סטריאו ) .

יאללה אני משאיר את הניתוח וההמלצות לכם ואני מקווה שזה לא יהיה מסובך מידי כי עוד לא קנינו אותו חדש (איבו או גרנדה יד שנייה )

אז האוטו מאוד חשוב לי כשהוא עובד כי צריך להגיע לעבודה איך שהוא .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מוסכים לצרפתיות בחדרה יש את מוסך השלושה מוסך מאוד אמין ומקצועי "יצא צדיק" אצל חיים הכט.

בעבר זה היה מוסך מורשה של פג'ו - סיטרואן. משתמשים בשמן איכותי של וולווליין.

בת"א יש את שאפט.

בנתניה אני לא מכיר מוסך שאפשר להמליץ עליו לגמריי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה בכל מקרה

מעניין מה זה אומר שאין לאף אחד מוסך שאפשר להמליץ עליו בנתניה .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...