Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יכול סתם להרכיב מגבי אירטווין במקום רגילים מברזל, אתה צריך מתאמים או להחליף את הזרוע !

בקשר למגבים לגולף 5 - לרון יש גם מגב אחורי שדיי קשה להשיג אותו בחנויות ובמחיר סביר ,הרבה בעלי גולף 4 ו5 נוסעים עם מגב אחורי מתפרק כי לא הצליחו לאתר תחליף אז הנה לכם תחליף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט עמום ונסער מהקניות המטופשות של מגבים תוצרת בוש עם מד זרימת אוויר או סיליקון להרמת החזה.

מגבים מקורים בצ'מפיון יותר זולים ממגבים שנמכרים בלדיקו ומנסיוני המגבים המקוריים מחזיקים 5 שנים ויותר ומנגבים מצויין.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מבין ה הבעיה להשקיע פעם בשנה 40-50 ש"ח על מגבים חדשים כל שנה גומי חדש יותר וב מאשר גומי ב 150 ש"ח שמתבלא במשך הזמן..

Vision מותג סיני כמו שאמרתי עושה את העבודה כבר שנה שנייה אצלי.

אפשר להשיג בתחנות דלק וגם ברשת:

https://www.google.com/#hl=iw&q=%D7%96%D7%95%D7%92+%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%99%D7%9D+%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91+VISION&oq=%D7%96%D7%95%D7%92+%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%99%D7%9D+%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91+VISION&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=9974l11436l10l12067l7l7l0l0l0l1l350l730l0.1.1.1l3l0&fp=1&biw=1280&bih=809&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&cad=b

פורסם
זוג מגבים קדמיים לפאביה עולים 99 ש"ח בצ'מפיון. למה ללכת למקום אחר?

מקוריים או סיני שקר כלשהו?

אם אתה מטפל בצ'מפיון אין סיבה ללכת למקום אחר בשביל לקנות מגבים מקוריים. שוב, בהנחה שהם מקוריים.

פשוט אחותי עם רכבה הקודם (שנגנב בינתיים) היתה בטיפול בצ'מפיון ובמסגרת הטיפול התגלה שמגב אחד קדמי עם גומיה קרועה, אז החליפו אחד וחייבו אותה יותר יקר ממחיר של סט שלם.

כמובן שהשני המשיך למרוח ונאלצתי לרכוש עבורה סט שלם.

(מי מחליף מגב אחד ?! )

מגב מקורי אחורי כ-50 שקלים.

סבבה, אותו מחיר בדיוק כמו אצל ידידך רון :)

אני מטפל אצל רון , אז אין לי סיבה לנסוע במיוחד לצ'מפיון בשביל מגב...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל מישהו יכול לעשות קצת סדר בבלאגן?

מה זה "הסידרה החדשה" של המגבים שאתם מדברים עליהם ומה ההבדל ממגבים מדור יותר ישן?

המגבים שלי התחילו לזייף ולפספס ואני רוצה להחליף אותם לקראת החורף שהגיע.

אני צריך זוג מגבים קידמיים לפורד פיאסטה מודל 95

האם כדי ליקנות מותג מסויים או שהחברה לא ממש משנה, כל מגב עושה את העבודה?

מה העלות?

לא צריך להחליף את כל המוט ברזל נכון? רק את המשולש שעליו יש את הגומי?

גם צריך לקוואליר 96

תודה

פורסם
מקוריים או סיני שקר כלשהו?

אם אתה מטפל בצ'מפיון אין סיבה ללכת למקום אחר בשביל לקנות מגבים מקוריים. שוב, בהנחה שהם מקוריים.

פשוט אחותי עם רכבה הקודם (שנגנב בינתיים) היתה בטיפול בצ'מפיון ובמסגרת הטיפול התגלה שמגב אחד קדמי עם גומיה קרועה, אז החליפו אחד וחייבו אותה יותר יקר ממחיר של סט שלם.

כמובן שהשני המשיך למרוח ונאלצתי לרכוש עבורה סט שלם.

(מי מחליף מגב אחד ?! )

הם אמרו שזה מקורי (לא ראיתי את האריזה), בפועל רואים שהם פחות טובים מהמקוריים שהחזיקו 3 שנים, אבל מנגד עושים את העבודה.

באמת מי מחליף מגב אחד? אולי צ'מפיון שקפצו על המציאה להרוויח עוד כמה שקלים ולתת פחות, לא מפתיע במיוחד. והרכב נגנב אחרי הטיפול אצל צ'מפיון?

פורסם
סליחה על ההקפצה אבל מישהו יכול לעשות קצת סדר בבלאגן?

מה זה "הסידרה החדשה" של המגבים שאתם מדברים עליהם ומה ההבדל ממגבים מדור יותר ישן?

המגבים שלי התחילו לזייף ולפספס ואני רוצה להחליף אותם לקראת החורף שהגיע.

אני צריך זוג מגבים קידמיים לפורד פיאסטה מודל 95

האם כדי ליקנות מותג מסויים או שהחברה לא ממש משנה, כל מגב עושה את העבודה?

מה העלות?

לא צריך להחליף את כל המוט ברזל נכון? רק את המשולש שעליו יש את הגומי?

גם צריך לקוואליר 96

תודה

מוקפץ

פורסם

האמת יש סיכוי שייקטלו אותי פה בטירוף, למעשה אני דיי בטוח בזה.

אבל במגבים אני דווקא לא משקיע יותר מידיי,

לאחר שגיליתי שבמקום להשקיע 200-300 ש"ח על סט מגבים שכביכול אמור להחזיק שנים, אבל בפועל אחרי קיץ אחד הוא מתחיל לזייף (מה שאומר שבמקרה הטוב הוא יחזיק לי 2 חורפים).

אז במקום זה אני קונה את המגבים הפשוטים שמוכרים בהום-סנטר ב25 ש"ח בתחילת כול חורף, מנגבים בסדר גמור, אפילו ממש טוב בצורה מפתיעה, מחזיקים את כול החורף ואת הקיץ שלאחריו.

ואז בלי כול קשר לאם הם גמורים או לא אני פשוט מחליף לחדשים בתחילת החורף הבא.

זה משהו שאני עושה כבר כמה שנים טובות ואני מאוד מרוצה.

סך הכול המגבים בקיץ נהרסים מהשמש הישראלית ומאוד חבל להשקיע בהם סכומים גדולים.

(שיהיה ליידע כללי לשאר הגולשים)

אם אפשר לא לקטול בצורה מטורפת זה יהיה נחמד, סך הכול מביע את דעתי. :mm_yeah:

נ.ב

אני לא משליך את הגישה הנ"ל לשום דבר אחר ברכבי, תמיד צמיגים, שמנים וחלקים איכותיים/מקוריים, אבל במגבים אני פשוט לא מוצא ששווה להשקיע.

• תוכן חדש...