Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה נותן תוצאה זהה בפחות מחיר, מה הבעיה?

אני האחרון שיקטול את זה.

הבעיה היא עם מוצרים כמו צמיגים, שאם הם לא מספיק טובים ולא זהים למקור, אתה בסכנה מיידית תמיד.

אם מתקמצנים על אלו, אז יש בעיה.

מגב זה באמת שטויות. אם זה עובד, זה עובד.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא יכול סתם להרכיב מגבי אירטווין במקום רגילים מברזל, אתה צריך מתאמים או להחליף את הזרוע

יש מגבי AEROTWIN, שמתלבשים על הזרוע הרגיל. כלומר הם כבר מגיעים עם מתאם, ומיועדים להרכבה במקום המגבים הרגילים מברזל.

קניתי זוג כזה בשנה שעברה.

פורסם

אז במקום זה אני קונה את המגבים הפשוטים שמוכרים בהום-סנטר ב25 ש"ח בתחילת כול חורף, מנגבים בסדר גמור, אפילו ממש טוב בצורה מפתיעה, מחזיקים את כול החורף ואת הקיץ שלאחריו.

ואז בלי כול קשר לאם הם גמורים או לא אני פשוט מחליף לחדשים בתחילת החורף הבא.

אני אפילו לא מחליף אוטומטית כל חורף, אלא רק כשהם מתבלים ומפסיקים לעשות את העבודה.

הפתיעו אותי, חשבתי שיחזיקו לי בקושי חצי שנה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני גם רכשתי לבנתיים מגבים של חברת vision מת"א ב30 שקלים זה נראה שהם עושים את העבודה די טוב.

גם ככה אני מחליף כול הזמן מגבים אז לא משנה לי כול כך.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מחליף מגבים כשהם מתבלים. קניתי פעם סט של אמריקן איגל (כנראה שהיה מאוד טרי) שהחזיק 4 שנים על הרכב ועשה עבודה מצויינת. כמובן ששום חלק אחר ברכב לא יקבל את אותו יחס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש מגבי AEROTWIN, שמתלבשים על הזרוע הרגיל. כלומר הם כבר מגיעים עם מתאם, ומיועדים להרכבה במקום המגבים הרגילים מברזל.

קניתי זוג כזה בשנה שעברה.

לזה התכוונתי כשאמרתי "מתאם".

בעניין הזבל הסיני, אין מתנות חינם, ראיתי איך נראים ה VISION האלה על צי רכבי הליסינג של החברה שעבר החלפה. המגב חורק ומרעיש כבר מהרגע הראשון. ביום שבת ממש סבלתי בנהיגה בקאיה עם זוג מגבים כאלה. התלוננתי והסתבר שהם הוחלפו באותו השבוע ומה שיש על הרכב אלו חדשים סיניים למהדרין.

בחורף הקודם היה לי ויכוח עם אבא שלי כי הוא חשב כמו החסכנים כאן ,אז אמרנו שינסה ונעשה סיכום בסוף החורף.

הזוג הראשון של VISION כשל אחרי חודש, מהזוג השני התפרק אחד תוך כדי נסיעה והזוג השלישי התהפך תוך כדי נסיעה ואיכות הניגוב בכולם דיי גרועה, הוא קנה BOSCH ב70 ש"ח במבצע של אוטו דיפו ונגמר הסיפור.

עד היום עושים את העבודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מחליף מגבים כשהם מתבלים. קניתי פעם סט של אמריקן איגל (כנראה שהיה מאוד טרי) שהחזיק 4 שנים על הרכב ועשה עבודה מצויינת. כמובן ששום חלק אחר ברכב לא יקבל את אותו יחס.

לפעמים מוצרים זולים , בסוף עובדים יותר טוב מיקרים . ניסיתי את המגבים הללו והם היו מצויינים לאורך זמן .

פעם ניסיתי בוש והם נגמרו לאחר חורף אחד.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

טוב קניתי אירו טווין לBMW לאחר שהמגב המקורי איבד קצת מכושר הניגוב שלו לאחר 5 וחצי שנים.

המקורי הרבה יותר שקט מהאירו-טווין למרות שהוא היה בן5. האירו טווין ממש טיפונת רועש. (רק פיין-שמקר כמוני מרגיש בזה)

אך סה"כ הBOSCH לא רעים, המחיר הוא חצי ממקורי כאשר המקורי עולה בערך 300 ש"ח.

בקשר לBOSCH מהסדרה הזולה, התקנתי כזה בפאסט שלי והמגב חורק מהדקה הראשוני שהתקנתי אותו.

לפני זה היה לי בפאסט מגב מסדרת הSPOILER של BOSCH שהוא באמת עשה עבודה טובה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

קניתי בוש שנה שעברה , ועכשיו הוא רוטט כזה על השמשה , למישהו יש אולי פתרון ??

פרט להחלפת המגב כמובן :-)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בעניין הזבל הסיני, אין מתנות חינם, ראיתי איך נראים ה VISION האלה על צי רכבי הליסינג של החברה שעבר החלפה. המגב חורק ומרעיש כבר מהרגע הראשון. ביום שבת ממש סבלתי בנהיגה בקאיה עם זוג מגבים כאלה. התלוננתי והסתבר שהם הוחלפו באותו השבוע ומה שיש על הרכב אלו חדשים סיניים למהדרין.

בחורף הקודם היה לי ויכוח עם אבא שלי כי הוא חשב כמו החסכנים כאן ,אז אמרנו שינסה ונעשה סיכום בסוף החורף.

הזוג הראשון של VISION כשל אחרי חודש, מהזוג השני התפרק אחד תוך כדי נסיעה והזוג השלישי התהפך תוך כדי נסיעה ואיכות הניגוב בכולם דיי גרועה, הוא קנה BOSCH ב70 ש"ח במבצע של אוטו דיפו ונגמר הסיפור.

עד היום עושים את העבודה.

אני זוכר את התגובה הזאת שלך גם בשנה שעברה.

אז הנה אני מסכם שנתיים עם מגבי VISION ושוב אין לי מילה רעה לומר עליהם. הזוג הקודם אומנם החזיק רק שנה עד שהתפתחו קרעים בקצות הגומיות, אבל תמורת 22 או 25 שקלים לזוג מגבים הם נותנים תמורה מצויינת לכסף. לא חורקים, לא מתפרקים ומנגבים את השמשה פיקס.

איתמר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמתי לפני חצי שנה מגבים של AMERICAN EAGLE שמוכרים ב ACE. גם עלו 80 שקל וגם באיכות מזעזעת. הנה הגיע החורף והם חורקים ונגררים ומנגבים הכי מרושל שאפשר. ככה זה כשנשרים אמריקאיים עוברים לייצר בסין.

איפה קונים את ה VISION האלה? אני מוכן לנסות.

פורסם

עד היום עושים את העבודה.

אולי סיפרו לך שהם הוחלפו לחדשים כדי להוריד אותך מהגב?

בכל מקרה, גם אני משתמש בVISION. הפוקוס מטופלת פרפקט רק במורשה, אבל אני לא רואה שום צורך להוציא יותר מ40-50 ש"ח שמשרתים אותי בחורף הנוכחי וקצת בקיץ, ולהחליף שוב בחורף הבא.לא ראיתי איתם כל בעיה. מנגבים יפה וחלק.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...