Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח גם הם מלכ"ר ;-)

:lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר לא מתאים לא לקנות!!

ואז או שיתקפלו או שלא.

כאילו אין כלי רכב אחרים לבחירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בטח יש אוטוטו מבצע בחבר שבמהלכו הם יתנו הנחה מסויימת.... כמו בסוף שנה שעברה.

ציטטתי את ההודעה השניה בשירשור הזה (הודעה שלי).

כנראה שצדקתי כי ממחר יש מבצע חבר על מיצובישי.

בדוגמא למטה תוכלו לראות כמה מבצעי חבר הם בולשיט אחד גדול (לפחות במקרה הזה)

אני קניתי את האאוטלנדר INSTYLE 2X4 ב169,000 לפני אגרת רישוי - בספטמבר 2011 (כולל התוספות קודן ומרימי שמשות)

במבצע חבר הנוכחי אפשר לקנות את אותו הרכב ב 168,000 לפני אגרת רישוי ומקבלים גם חיישני רוורס.

אם ניקח את המחיר שמיצובישי מתמחרים את החיישני חניה 1150 שקל, נראה שייש כאן הנחה סה"כ 2150 שקל ולא כמו שמציגים את זה בחוברת הנחה של 12,000 ממחיר התחלתי של 180,000.

במקרה שלי רציתי שמיצובישי כמה שפחות יגעו לי באוטו והבאתי בעצמי חיישני רוורס (כולל צג כמו בחיישנים שמיצובישי נותנים) מתוצרת קוברה אנגליה בעלות של כ500 שקל.

זוהי כנראה הסיבה האמיתית לייקור שהם ביצעו בחודש נובמבר.:wink:

פורסם
מתי בכלל ראיתם מיצובישי חדשה על הכביש?

בדיוק, יש עדיין מיצובישי?

אחד המותגים הנכשלים ביותר בשנות ה2000 אחרי ההצלחה המטורפת של שנות ה 90

פורסם

מקווה מאוד שלא יעשו את אותו הח*א עם יונדאי (העלאת מחירים כדי להורידם במבצע "חבר" שיהיה בינואר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ציטטתי את ההודעה השניה בשירשור הזה (הודעה שלי).

כנראה שצדקתי כי ממחר יש מבצע חבר על מיצובישי.

בדוגמא למטה תוכלו לראות כמה מבצעי חבר הם בולשיט אחד גדול (לפחות במקרה הזה)

אני קניתי את האאוטלנדר INSTYLE 2X4 ב169,000 לפני אגרת רישוי - בספטמבר 2011 (כולל התוספות קודן ומרימי שמשות)

במבצע חבר הנוכחי אפשר לקנות את אותו הרכב ב 168,000 לפני אגרת רישוי ומקבלים גם חיישני רוורס.

אם ניקח את המחיר שמיצובישי מתמחרים את החיישני חניה 1150 שקל, נראה שייש כאן הנחה סה"כ 2150 שקל ולא כמו שמציגים את זה בחוברת הנחה של 12,000 ממחיר התחלתי של 180,000.

במקרה שלי רציתי שמיצובישי כמה שפחות יגעו לי באוטו והבאתי בעצמי חיישני רוורס (כולל צג כמו בחיישנים שמיצובישי נותנים) מתוצרת קוברה אנגליה בעלות של כ500 שקל.

זוהי כנראה הסיבה האמיתית לייקור שהם ביצעו בחודש נובמבר.:wink:

firebirdrc, איך אומרים...היום לא היית מקבל את המחיר שקיבלת לפני מספר חודשים.

הרווחת וקנית את הרכב בחלון הזמן של כמה חודשים בהם המחיר של הרכב היה נמוך יותר ב- 5000 ש"ח מהמחיר המקורי (הורדת מחיר שאני אגב חשבתי שאינה מחוייבת במציאות כי הרכב גם במחיר הקודם נמכר היטב).

אגב, מה תגיד על זה שהלנסר עברה סוג של מתיחת פנים (מנוע 1.6, פרונט שונה, שיפור באבזור) והרכב לא שינה את המחירו בהשוואה לדגם עם מנוע 1.5?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אגיד שהבעיה הכי גדולה של הלנסר הייתה מנוע 1.5 ואחריו קפיצה ל1.8 .

עובדה אפילו מיצובישי הכירה בטעות והכניסה מנוע 1.6 במקום ה1.5.

גם עכשיו שייש לכם 1.6 יקח הרבה זמן לשנות את המודעות של הישראלי הממוצע שמחפש רכב משפחתי 1.6.

אגב תקן אותי אם אני טועה אבל בגאנט 18 של האאוטלנדר הם חזרו לצורה הישנה של הגאנטים? (זאת שאתה לא אוהב8))

ככה לפחות זה נראה בקטלוג...

פורסם
אני אגיד שהבעיה הכי גדולה של הלנסר הייתה מנוע 1.5 ואחריו קפיצה ל1.8 .

עובדה אפילו מיצובישי הכירה בטעות והכניסה מנוע 1.6 במקום ה1.5.

גם עכשיו שייש לכם 1.6 יקח הרבה זמן לשנות את המודעות של הישראלי הממוצע שמחפש רכב משפחתי 1.6.

אגב תקן אותי אם אני טועה אבל בגאנט 18 של האאוטלנדר הם חזרו לצורה הישנה של הגאנטים? (זאת שאתה לא אוהב8))

ככה לפחות זה נראה בקטלוג...

דווקא בלנסר הקפיצה מדגם הבסיס לדגם המשודרג מבחינת מנוע קטנה ביחס למתחרות שמציעות לרוב מנוע 1.6 והמדרגה הבאה מנוע 2 ליטר. לא חושב שההחלטה לעבור ממנוע 1.5 למנוע 1.6 היא תוצאה של הכרה בטעות כלשהי. אולי מבחינת השוק הישראלי השמרן שנרתע מכל מה שאינו מנוע 1.6 בדגם הבסיס של רכב משפחתי זה היה מאתגר יותר לשווק את המנוע הזה, אבל בראיה עולמית זה הרבה פחות רלבנטי. אני הראשון להגיד שהמנוע הקודם סיפק ביצועים מספקים ביותר לקטגוריה הזאת והמנוע החדש אמנם מהווה שיפור אבל לא משהו תהומי (חזק יותר ב-9 כ"ס, עוד ק"ג אחד מומנט, שקט יותר והרגשה כללית שהרכב מצבע הכל יותר בנינוחות).

לגבי דעת הקהל לגבי לנסר- אני לא חושב שרוב הציבור קצת אדיש לדגם ואולי גם למותג, אבל בהחלט אני לא עד להרבה שליליות כלפי המותג (בניגוד למותגים צרפתיים למשל). ברור שמיצובישי נמצאת (בטח בישראל) בשלב בחיזוק מחדש של תדמיתה ולדעתי האאוטלנדר שיש לך ומוצרים נוספים שיגיעו בשנה הקרובה (וגם הלנסר הנוכחית לרבות דגם הספורטבק במיוחד) הם שחקנים חשובים במהלך הזה.

האאוטלנדר כל הזמן שווק בחו"ל עם ה- 18" עם הגימור המבריק, לארץ מביאים את הג'נט השני שהוא הרבה יותר יפה לדעתי.

• תוכן חדש...