Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 2003 שאלה לגבי ABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים שלום רב!

יום שישי האחרון הכנסתי את הרכב למוסך כדי להחליף צלחות ודיסקיות ברקס קדמיים, חשוב לציין שלפני שהרכב נכנס למוסך נורת הABS היית נדלקת ונכבית לסירוגין, כמו כן בלחציה על דוושת הבלם היה מן רעש ותחושת חיכוך בעת לחיצה.

לאחר התיקון בעל מוסך ניתק לי את המערכת בטענה שישנו ליקוי במערכת שמשפיע על הבלימה, וכתוצאה מכך ישנו את הרעש ולכן הוא ניתק את המערכת, בטענה שהרכב גם בולם יותר טוב עד שאני יביא את הרכב לבדיקה כוללת.

אני כמובן התנגדתי ואמרתי לו שיחבר ואם זה יפריע אני ינתק אותה בעצמי.

היום בבוקר נסעתי עם הרכב ונדלקה נורה, בהמשך הנסיעה הרכב נכבה, כמו כן הוא נכבה בנסיעה חזרה הביתה הוא גם נכבה.

במשך היום דיברתי עם המוסך והם טענו שהרכב נכבה בגלל המערכת של ה ABS בגלל שהיא משבשת את הפעילות של המערכת בגלל ליקוי, והם המליצו לנתק אותה עד שאני יכניס את הרכב שוב למוסך.

חשוב לציין שהבעיה התחילה היום, ובמשך הסופ"ש לא הייתה שום בעיה וגם לפני התיקון.

האם באמת המערכת לקויה כמו שהם אומרים? האם הרכב נכבה בתוצאה מזה? או כתוצאה של ליקוי באלטרנטור?

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...