Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון מאד.

אני לא מאמין שתצליח להוציא אישור מצ'מפיון על החלפת מנוע, ואם תוציא אישור לגלגלים גדולים יותר, הרכב ירגיש כבד יותר ותאבד את כל הכיף שלו.

אני ניסיתי לקבל אישור מצ'מפיון להחליף את המנוע 1.3 בגולף 2 שלי בצורה מקצועית (כולל בלמים, גיר, וכל מה שצריך כדי שהרכב יעמוד בעומס לפי היצרן), ואפילו ל1.6 לא נתנו אישור. חסכתי מעל 10K בשביל זה. (לפחות נשאר לי הכסף ביד).

צריך להפנים שאנחנו בישראל ופה מותר רק לחלום או לחילופין לחשוש בכל נסיעה ממפגש עם שוטרים.

בעניין הנמכה, יש אנשים (מקריאה בפורום) שעוברים טסטים עם רכבים נמוכים וללא קומבינות ובעיות.

אני קיבלתי מהם אישור להגדיל מ-1.6 ל-1.8, אבל זה היה לפני שנתיים וחצי, אולי מאז דברים השתנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שאפשר לפנות לVW ישירות ולעקוף את צ'מפיון בשביל לקבל אישור כזה?

או שהוא לא יהיה תקף, כי רוצים אישור מהיבואן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יוזמה מבורכת,

הג'נט הכי קלאסי שמורכב על האוטו הזה זה שמידט

אולי זה רק הטעם שלי אבל אף אחת מהתמונות לא עשתה לי את זה.

יש רכבים שצמיגים רחבים ו/או הנמכה פשוט פוגעים בעיצוב המקורי.

ארז רונן

פורסם
יוזמה מבורכת,

הג'נט הכי קלאסי שמורכב על האוטו הזה זה שמידט

לעומת הגולף, גם למיצובישי וגם להונדה יש את הלוק המתאים

1993_Honda_Civic_CX+Hatchback_Yellow.jpg

Mitsubishi-Colt_mp36_pic_34253.jpg

ארז רונן

פורסם

אם אתה רוצה לקבל עצות מקצועיות תפנה לפורומים בחו"ל כי בפורום הזה תקבל תגובות שמתאימות לישראלי הממוצע. כידוע לך בארץ יודעים הכי טוב כמו שאתה רואה מהתגובות פה וכל אלפי הגולפים דור אחד שנוסעים בחו"ל עם ג'אנטים רחבים, מנועים גודשים וכלוב באוטו הם סכנת נפשות שהאדונים פה לא רוצים ליראות ליד הרכב שלהם עם המשפחה היקרה שלהם והילדים והכלב באוטו שלהם.

כידוע לך בישביל לשים לרכב גאנט רחב של ביביאס בחו"ל ולהנמיך את האוטו אתה צריך לעבור 100 ועדות של בוחנים ולקבל 87 אישורים ליד:roll: . או בקיצור תעבור לפורום אחר אם אתה לא רוצה ליקרוא ולהתעצבן מהתגובות פה. שום דבר פה לא חוקי אבל עובדה שמי שרוצה נוסע ככה שנים על גבי שנים בארץ.

פורסם

לגבי שאר שיפורים שהצעת , אין לי אישית בעיה , ואת חלקם אני אפילו אוהב,

אבל כלוב דורש נסיעה עם קסדה כל הזמן, אתה ממש לא רוצה לפגוש את הקרקפת עם הברזלים של הכלוב ברכב באיזה סיבוב או משהו, עדיף כבר רובה ציד קצוץ קנה שמופעל בהגה במקום כרית אוויר......

קח בחשבון...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה חברים

כלוב באוטו ממש אני לא ארכיב!!!

הסט ג'אנטים שמידט מדהימים!!! אבל במחיר של סט מחול אפשר לרכוש 4 סטים רגילים בארץ

ושמתי לב שחוץ מקיטורים אני לא ממש מקבל פה עזרה

לא חשוב סט קויילוברים כבר בדרך אליי

ואני בחיפושים אחרי סט ג'אנטים וצמיגים ממידה 13 ועד 15 אינטש

אם למישהו יש משהו מעניין אפילו משהו מקורי במרווח ברגים 4\100 שייפנה אליי בפרטי!

תודה מראש תומר.

• תוכן חדש...