Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני בדיקה גולף 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

מדובר בגולף שנת 2002 מנוע 2.0 יד 2 עם 133K ק"מ.

לפי התמונות נראה רכב כמו חדש בלי סריטה.

התקשרתי לקבוע למחר לעשות בדיקה. מהשיחה נשמע בחור נחמד ואמין, הוא רוצה עלייה 39K והיה נראה שהוא לחוץ למכור לדבריו קנה רכב חדש ומעוניין למכור את הגולף בהקדם ולכן התגמש ל36K.

מפה לשם הוא שאל אותי איפה אני רוצה לבדוק, אמרתי לו במוסך רון כפי שהמלצתם לי כאן, והוא הציע לעשות בקומפיוטסט משהו כזה ולטענתנו הם מציאים אחריות לחצי שנה. מה אתם אומרים על זה?

עדיין לא סגרתי להפגש בגלל שאני גר בצפון ולא בטוח שיהיה לי איך לסוע אבל בעיקרון סגרנו למחר אם יצא לפועל.

עוד שאלה כמה יכול לעלות לי ביטוח לנהג צעיר פחות או יותר? כדי להיות מסודר עם הכסף.

פורסם

קודם כל בתור קונה, אתה צריך לקחת את הרכב במקום שאתה רוצה לבדוק אותו, לא מקום שהמוכר מציע.

כמובן, כל זאת בהנחה שהמקום במרחק סביר ממקום מגוריו של המוכר.

לפני שאתה לוקח את הרכב לבדיקה, בקש את תעודה הזהות של המוכר ובדוק התאמה ברישיון הרכב.

בקש לראות היסטוריית טיפולים של הרכב כדי לאמת את הק"מ שלו, בדוק מתי הוחלפה רצועת טיימינג. במידה והמוכר אומר לך אין לי את הקבלות, אבל הכל מתועד במחשב במוסך המרכזי - קפוץ איתו למוסך מורשה VW שנמצא בקרבת מקום כדי לאמת נתונים אלה.

במידה וכל הבדיקות הללו עברו בשלום, קח לבדיקה.

קח בחשבון, שבדיקה ברוב המקרים במכוני בדיקה לרכב בגיל הזה תצא שחורה משחור ותהיה מלאה בריג'קטים, לכן בדיקה לפני קניה במוסך מתמחה כמו זה של רון, תהיה מאוד מומלצת.

בהצלחה!

פורסם

עוד דבר, הוא ציין שעשה טיפול גדול השבוע, שאלתי אותו אם הוא מטפל במוסך מורשה. האו אמר שהוא מטפל במוסך של דוד שלו או משהו כזה לא כל כך הבנתי אבל זה ברור שבבדיקה אני יבדוק קבלות וילך איתם למכון בדיקה.

פורסם

יש לך את הסימולטורים באתרי הביטוח הגדולים,חוץ מזה עוד שעה וחצי כבר תוכל להתקשר לחברות עצמם,בהצלחה היום!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...