Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הגיע הזמן להחליף רכב מהעבודה, האשה ואני החלטנו ללכת על סטיישן.

האפשרויות הן:

1. I30 CW

2. Kia Ceed SW

3. Ford Focus CW

4. Opel Astra Sport Tourer רמת גימור enjoy וכאן דורשים תוספת של 110 ש"ח לחודש.

כמובן שמדובר רק על מנוע אטמוספרי סטנדרטי. עד היום הרכב היה I30 ודי היינו מרוצים ממנו, רק שבא ךנו לגוון

קצת.

הנטייה שלי ושל אשתי היא ללכת על הפוקוס בגלל תיבת 6 הילוכים.

מה דעתכם? האם יש משהו באופל ששוה את התוספת?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הפוקוס מנצחת מכל הבחינות, גם מנוע (125 כ"ס לעומת 115 ב1.6 באסטרה), גם גיר (DSG לעומת 6 הילוכים פלנטרי באסטרה, שעובד רע למדי), גם אבזור, גם מחיר. אל תשכח שאם האסטרה יותר יקרה היא גם תעלה לך יותר מבחינת שווי מס, לא רק בתשלום לחברת ליסינג. לך על הפוקוס בראש שקט לדעתי, אחלה רכב לליסינג.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היי גיל,

כולן טובות, אמינות, ולא תהיה לך נפילה בכל מקרה. היונדאי והקיה הן "קרובות משפחה" (חולקות את אותה הפלטפורמה).

מכולן - הפוקוס היא החדשה והמודרנית ביותר, ולפי כל מבחני הדרכים גם המפנקת והאיכותית ביותר.

לא הייתי משלם תוספת שכזו (כמעט 4000 ש"ח, בתחשיב של 3 שנים) על האסטרה, אין גם על מה (שוב, על פי כל מבחני הדרכים שנערכו לפוקוס ולאסטרה).

גיל מאוויס

פורסם

האיביזה Flow היא בקטגוריה קטנה יותר - בכל מקרה הפוקוס לוקחת בנוק-אאוט

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...