Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טיפול 30000 למאזדה 3 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמן הטיפול לאחת המאזדות שלי - זהו טיפול שני בסך הכל ואני הולך למורשה בגלל האחריות (וכן אני יודע שזה כבר לא משנה).

קיבלתי את ההצעה הבאה:

החלפת שמן ופילטר שמן

החלפת נוזל בלמים (במכונה - ולא ריקון מיכל עודפים והוספת חומר חדש כמו שעשו לליין מן)

כולל עבודה

820 שקל אחרי הנחות רק על זה!

(ללא תוסף לדלק וללא כלום)

דוגמא לשחיטה:

אני שם במאזדה את השמן של מוטורקרפט (השמן של דלקול לא יכנס לרכב שלי)

עלות במוסך 280 כולל מע"מ

עלות אצל חזי דלאל 120 כולל מע"מ

יש מישהו שמכיר מורשה של מאזדה שמאפשר להביא את החלפים (מקוריים כמובן) ומחייב רק על עבודה?

(פילטר מזגן אני לא מחליף כי החלפתי לבד לפני כשבועיים - קניתי מקורי אצל חזי דלאל)

פורסם

אף מוסך מורשה יבואן לא יסכים שתביא חלקים והם יעשו רק עבודה (הם צריכים להרוויח מן הסתם).

זה כמו להביא סנדביצ'ים מהבית ולשבת לאכול במסעדה, לשמוע שם מוזיקה ולהשתמש בכלים שלהם.

מוסך היבואן היחידי שהרשה לי להביא רק שמן מנוע משלי הוא "עד" רעננה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...