Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לתפארת שוטרי ואזרחי ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, בעודי חוצה את הכביש, הבחנתי בפקק קטן, בראש הפקק, כמובן, עמדה ניידת של שיטור משולב (כחול).

בגלל שזה היה כביש חד-סיטרי, בעל נתיב אחד, המופרד ע”י אי תנועה, כל כלי רכב שעמדו מאחורי הניידת נאלצו לעלות על האי-תנועה בכדי להמשיך הלאה בנסיעתם.

ואז בא הגיבור הישראלי מאיפרזה(אדום), הוא כמו כולם, עלה האי תנועה, לקח יוזמה ,עצר את מכוניתו, הרים ארם בריקס, יצא מהרכב ושלף את האייפון שלו, הוא כיוון אותו על הניידת המתפרעת וצילם.

אלא שפה העלילה רק הסתבכה, השוטרת הישראלית, הבחינה במעשה, רצה מהר לאימפרזה, בגופה החשוף חסמה את המכונית, שלפה את המצלמה שלה וצילמה את האימפרזה של הגיבור העומדת באמצע הכביש על האי-תנועה.

היא חסמה אותו עד שסיימה למלא דוח בזמן שהגיבור לא מספיק לצפור מעצבים.

לאחר מכן כולם המשיכו בדרכם.

אני,כמובן, לא העזתי לשלוף מצלמה לתעד את זה, הרי שחציתי במקום ללא מעבר חציה.

unledk.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שזה מה שמפריע לך ולא העובדה שמישהו עם עבר פלילי גנב רכב, ברח משוטרים ונסע נגד כיוון התנועה.

ולפותח השרשור - מה הייתה הסיבה שהניידת עצרה שם? רישום דו"ח או סיבות "אישיות" של השוטרים?

פורסם

1. זה ממש לא משנה מה הסיבה שהניידת עמדה שם. היא עומדת בצורה שאסורה ע"פ החוק וזו הנקודה!

רק שלשוטרים מותר הכל והחוק לא תכף לגביהם :?

2. אין שום סיבה להתייחס בשירשור הזה לגנב הרכב. הוא לא העניין פה אלא הזילזול של השוטר בחיים של משפחתו, שלנו ובצפצוף על החוקים שגם הוא כפוף אליהם!

פורסם
באמת חבל שלא צילמת... לפחות היה לה כובע על הראש?

אני מניח שהיא חבשה טורבן אדום עם שוונץ' לבן בסוף. למה אתה שואל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב (ומקווה) שהוא ציני לאור ארועי ה"לשוטר לא היה כובע!" האחרונים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתמול באתי לפנות ימינה [מאחורי קניון גנים אם מישהו מכיר] כביש חד סטרי כאשר לפני הפניה היה רכב עם אורות אזהרה, כנראה נתקע,

איך שבאתי לפנות ימינה באה ניידת משטרה ממול... משטרת חלם! מותר להם ה כ ל

8)
פורסם
1. זה ממש לא משנה מה הסיבה שהניידת עמדה שם. היא עומדת בצורה שאסורה ע"פ החוק וזו הנקודה!

רק שלשוטרים מותר הכל והחוק לא תכף לגביהם :?

2. אין שום סיבה להתייחס בשירשור הזה לגנב הרכב. הוא לא העניין פה אלא הזילזול של השוטר בחיים של משפחתו, שלנו ובצפצוף על החוקים שגם הוא כפוף אליהם!

זה כן משנה ולשוטרים מותר לא הכל אבל מה שלך אסור, לצרכים מסוימים.

אם המקרה הצדיק או לא הם חייבים לדווח לא לכל אזרח אלה למי ואיך שקובע החוק.אם ייצטרכו להצדיק כל מעשה לך לא תהיה אכיפת חוק.אולי זה מה שאתה בעצם רוצה.

למד את החוק בעצמך לפני שאתה משתולל עם דם בעיניים נגד המשטרה באשר היא.

פורסם

אני לא משתולל אבל אני בהחלט מודע לחוק! השוטרים בארץ חושבים שמותר להם הכל ואין שום קשר לצורך הספציפי שנוצר בגלל מקרה חירום כזה או אחר.

הם עושים מה שעולה על רוחם, מתי שמתחשק להם ותנסה אתה לצלם אותם או להגיש עליהם תלונה.

זו משטרת חלם!!!

פורסם

הרבה סימני קריאה מחזקים את הטיעונים, נכון ? אולי כדאי שתמעיט קצת בהם ותרבה יותר בלימוד איות ללא שגיאות כתיב. כל הסיכויים שהשוטר השנוא עליך לא יעשה אותם. למעשה, חלק גדול מהם בעלי תואר ראשון לפחות ואם ייכתבו כאן זה לא יהיה בסגנון שלך ולא ברוח שלך.

פורסם

שום דבר לא מפתיע, והנה התוספת שלי ל- "סיפורי משטרה" :

אתמול חתכה אותי, ממש על גבול התאונה, ניידת תנועה בחיפה ( מרכז הכרמל, ליד האודיטוריום- למי שמכיר ):

נסעתי בנתיב המרכזי, והנתיב הימני, שבו נסעה הניידת, התחיל להיגמר.

השוטר החביב, התחיל לסטות לנתיב שלי, בלי איתות כמובן, וברור שגם בלי להסתקל במראה.

כשראיתי אותו ממש מתקרב אליי צפצפתי לו, וכמובן שהוא צפצף עליי, הוציא את היד מהחלון בתנועת " למה מה קרה ? " והמשיך לחתוך אותי, ועבר סנטימטרים ספורים מהפגוש שלי.

המשכתי לנסוע, ובמקרה גם ראיתי אותו עובר נתיבים עוד 4 פעמים בחוצפנות רבה, כמובן בלי לאותת.

איך אומרים- החינוך מתחיל מהבית, במקרה הזה- תרבות הנהיגה.

:roll:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהשוטרים לא מחונכים, אבל גם חלק (גדול) מהאזרחים לא.

תמיד יהיו אלה שגם כשהשוטר מנסה לעשות את העבודה שלו יגידו "הוא מצפצף על כולם, עובר על החוק בעצמו".

אם הניידת עומדת באמצע הכביש וחוסמת אותו אולי יש לזה סיבה שאנחנו לא יודעים? אבל לבוא בטענות כלפי כולם זה הכי קל.

כל זה רק נותן כח לעבריין ומחליש את המשטרה. לא כל מקרה הוא כזה, וצריך להסתכל על כל מקרה לגופו.

גם ככה המשטרה שלנו זו בדיחה עצובה. שוטר יורה בגנב רכב שמנסה לפגוע בו ונשלח על זה לכלא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני ורבים מהמתנדבים מלאים ביקורת מבפנים על המשטרה אבל לא על הנקודות שילדים שרואים מכאן חושבים שהם יודעים משהו בהן ובעבודת משטרה בכלל. הביקורת שלנו היא על תרבות העצלנות וה"להגיע בשקט לפנסיה" במשטרה שמביאה לתוצאות עלובות שכולנו עדים להן ברחוב, בכביש ובבית של זקנה ששדדו. כדי לעשות את עבודתה כמו שצריך המשטרה צריכה לעבור עבירות קטנות מהסוג שרואי הקטנות כאן נטפלים אליהן, ולדעתנו הרבה יותר. אסור לעבירה לעבור בלי עונש מפחד שילד ייצלם איפה חונה הניידת.אני לא אומר שצריך לפחד כמו אזרח משוטר בניגריה (נראה תרים שם מצלמה מול שוטר) אבל משהו בדרך לניו יורק. האזרח צריך להניח שלשוטר יש סיבה לעבור עבירה - לאכוף את החוק בעבירה יותר גדולה - לטובת איכות החיים של כולנו.אלה שאתם רואים חונים לא כחוק הם בד"כ אלה שדווקא כן מביאים תוצאות. את הבטלנים פחות רואים.

פורסם

אם הם היו עוברים עבירות חניה/תנועה על מנת לסכל פשע/פעילות כלשהי אז זה בהחלט היה יכול להיות מקובל.

אבל לחנות בחניות נכים כי זה יותר קרוב לשווארמה שבה קונים א.צהריים זאת לא סיבה מספיק טובה. לבצע עבירות תנועה רק כי אתה שוטר ועל ה*ין שלך כולם זה לא לעניין בכלל.

בקיצור המשטרה שלנו נראת רע,מתפקדת כנראה גם כן בצורה לא מיטבית ולא נותנת לאזרח תחושה שהוא מוגן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...