Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש את האייפון 4S, וההפרש במחיר הוא משמעותי בין גרסת ה32/64 לבין גירסת ה 16.

נפח של 16GB נראה לי עצום ויכול להכיל אינספור אפליקציות ושירים ואולי גם סרטים.

מה דעתכם?

האם מישהו רכש את ה 16 והתחרט עקב חוסר קיבולת?

תודה

פורסם

לי יש אייפון 4 . 16 זה לא מספיק. אין לי סרטים,משהו כמו 50 שירים ומלא אפליקציות וכנראה האייפון הבא(5) יהיה 32.

אבל זה תלוי בך מה וכמה אתה הולך להעמיס עליו.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

בימינו יש כבר משחקים שתופסים קרוב לג'יגה. בוא נגיד שלפני שנה 16GB אולי היה די והותר לרוב האנשים, אבל המשחקים הרציניים שפותחו בתקופה האחרונה העלו ממש במשקל.

פורסם

זה מאוד תלוי באופן השימוש שלך במכשיר.

אני אוהב לקחת הרבה מוזיקה איתי, ולכן, גם ה32GB שיש לי עכשיו קצת לא מספיק.

!AWDSOME

פורסם

לרוב האנשים מספיק גם 8GB בית של זיכרון.

לי אישית יש אייפון 3GS עם 16GB יותר משנה וחצי ועדיין לא הצלחתי להשתמש ביותר מ-5GB.

אני נוהג לאחסן באייפון כ-200 שירים+155 תמונות וכ-20 אפליקציות ועוד עשרות קבצי PDF.

אם תדאג להעיף מהאייפון אפלקיציות לא שימושיות (רובן) ולסנכרן רק דברים שבאמת אתה זקוק להם ביום יום לא תצטרך יותר מ-16GB.

איזה כייף לי :)

פורסם

קשה לי להאמין שאת כל ה-16GB תנצל עבור אפליקציות שבאמת תשתמש בהן בשוטף.

מורידים משחק, נגזים והוא 1GB, משחקים ובסוף הוא נמאס מהסיבה שזה בסכ"ה סלולרי.

לא מתעצלים, מוחקים את המיותר, ותמיד אפשר לסנכרן חזרה במידת הצורך.

ב-3GS ניצלתי קרוב ל-10GB וכשעברתי לאייפון 4 (16GB) "השקעתי" בסינון רציני ומחקתי את כל הג'אנק.

היום אני בקושי מנצל 4GB (כ-2GB מוזיקה שאני לא שומע כבר), השאר זה FACEBOOK, WAZE וכיוב'.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אל תשכח ש-16 זה בעצם 14~ בפועל, אחרי ההמרה של מערכת ההפעלה.

כמו שאמרו, המשחקים הטובים באמת שוקלים כמעט 1 ג'יגה.

ברגע שהמכשיר שלך פרוץ, אתה מרשה לעצמך להוריד כל משחק טוב כזה, בלי שיקול של מחיר.

אייפון 4S מצלם ב-1080P, כל קובץ וידאו שלו גם אמור לשקול די הרבה.

אני אישית משתמש באייפון שלי גם כדיסק און קי (דוחף אליו קבצים בעזרת IFUNBOX)

אולי כדאי ללכת על 32 ( שהם בעצם 29~)

Stay Dirty

פורסם

חיים קשים יש לאייפוניסטים...500 ש"ח בשביל 16gb נוספים בזיכרון.

אני מתלבט ברכישת כרטיס זיכרון לגלקסי S2 שלי וההבדל בין 16 ל- 32 הוא 40 ש"ח...למעשה בשרשור הזה פתרתם לי את ההתלבטות ואני הולך על 32 שכנראה לא אנצל לעולם, אבל בשביל 40 ש"ח, קטונתי.

תזכירו שוב פעם למה אין חריץ הרחבת זיכרון לאייפון?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...