Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, ברצוננו לומר תודה. 

תודה למארגני פורמולה ישראל על החזון שמאפשר לנו, אלו שנושמים נהיגה וספורט מוטורי, להרגיש ולו לרגע כמי שיכולים להגשים את החלום ולהיות חלק מנבחרת נהגים כחול לבן שיעברו הכשרה מקצועית בחו״ל, שתאפשר להם לנהוג במכוניות מירוץ אמיתיות.

חלום שבעוד מספר ימים יזכו 30 נהגים מבינינו להגשים..

אז תודה. תודה על עצם האפשרות הממשית להרגיש שגם אנחנו, נהגים ישראלים שנושמים ומשתתפים בספורט מוטורי עוד מימיי הילדות, יכולים להיות נהגי מירוץ.   

שנית, אנו רואים לנכון להצטרף לחברינו ליום המיונים השני, שקובעים פה אחד שדובר ביום מיונים יעיל, מהנה ומלא בחוויות ומפגשים עם מכרים רבים שפוגשים רק באירועים כאלה.

האווירה החיובית והמפרגנת בין כלל המועמדים יצרה תחושה טובה של שיתוף פעולה וחתירה משותפת למטרה. תחושה זו משאירה טעם טוב מאוד ביחס לערכיות והחברות בין המועמדים - ומבטיחה שהנבחרת שתבחר תהיה מגובשת כראוי. 

לסיום, נמשיך לשאת תפילה ולקוות בכל ליבנו שנבחר להיות חלק מנבחרת ראשונה מסוגה, ובכך להגשים באופן רשמי חלום ילדות.

חלום שעד לפני זמן קצר עדיין היה בגדר דמיון רחוק, והיום הוא בגדר מציאות אפשרית בזכות החזון של מארגני פורמולה ישראל. 

בהצלחה לכולם. 

פיני וסימון אלישקוב.  

SPL - 143.6DB

"

פורסם
ראשית, ברצוננו לומר תודה.

תודה למארגני פורמולה ישראל על החזון שמאפשר לנו, אלו שנושמים נהיגה וספורט מוטורי, להרגיש ולו לרגע כמי שיכולים להגשים את החלום ולהיות חלק מנבחרת נהגים כחול לבן שיעברו הכשרה מקצועית בחו״ל, שתאפשר להם לנהוג במכוניות מירוץ אמיתיות.

חלום שבעוד מספר ימים יזכו 30 נהגים מבינינו להגשים..

אז תודה. תודה על עצם האפשרות הממשית להרגיש שגם אנחנו, נהגים ישראלים שנושמים ומשתתפים בספורט מוטורי עוד מימיי הילדות, יכולים להיות נהגי מירוץ.

שנית, אנו רואים לנכון להצטרף לחברינו ליום המיונים השני, שקובעים פה אחד שדובר ביום מיונים יעיל, מהנה ומלא בחוויות ומפגשים עם מכרים רבים שפוגשים רק באירועים כאלה.

האווירה החיובית והמפרגנת בין כלל המועמדים יצרה תחושה טובה של שיתוף פעולה וחתירה משותפת למטרה. תחושה זו משאירה טעם טוב מאוד ביחס לערכיות והחברות בין המועמדים - ומבטיחה שהנבחרת שתבחר תהיה מגובשת כראוי.

לסיום, נמשיך לשאת תפילה ולקוות בכל ליבנו שנבחר להיות חלק מנבחרת ראשונה מסוגה, ובכך להגשים באופן רשמי חלום ילדות.

חלום שעד לפני זמן קצר עדיין היה בגדר דמיון רחוק, והיום הוא בגדר מציאות אפשרית בזכות החזון של מארגני פורמולה ישראל.

בהצלחה לכולם.

פיני וסימון אלישקוב.

תודה, תודה לכם על הפרגון ועל המילים החמות.

תודה לכם שהגעתם לימי המיונים ונתתם את כל כולכם על מנת להגשים את החזון הזה יחד איתנו.

ומהצד זוהי זכות וכיף גדול לראות את הפרגון בין המתמודדים, את הרצון לעזור אחד לשני, מה שיקבע את כמה כיף יהיה לראות את הנבחרת יחד.

אנחנו מאחלים לכם בהצלחה.

פורסם
תודה, תודה לכם על הפרגון ועל המילים החמות.

תודה לכם שהגעתם לימי המיונים ונתתם את כל כולכם על מנת להגשים את החזון הזה יחד איתנו.

ומהצד זוהי זכות וכיף גדול לראות את הפרגון בין המתמודדים, את הרצון לעזור אחד לשני, מה שיקבע את כמה כיף יהיה לראות את הנבחרת יחד.

אנחנו מאחלים לכם בהצלחה.

כשאומרים לכם תודה אתה משיבים מאוד מהר... מה לגבי אנשים כמוני שעוד לא קיבלו את כספם? האם יצא לך להציץ בשרשור המדובר ולראות עוד כמוני שלא מרוצים ממכם בכלל? האם יש צורך לנקוט באמצעים אחרים כדי לקבל מענה?

פורסם

סליחה שאני כותב את מה שאני כותב - אבל למען האיזון חייבים לציין ש FIL אינה עמותה ולא פועלת ממניעים אלטרואיסטיים.

אני שמח שנהניתם ביום השני (או שיותר נכול להגיד "לא סבלתם") ושעברתם לשלב הסופי שפגשתם חברים רבים - מצד שני יש כאן גוף מסחרי ששיחק על הרצון של אלפי אנשים שצמאים לפעילות מוטורית ותוך כדי פירסום אגרסיבי ודי מטעה כבר גרף כ-500,000 ש"ח מכספי הנרשמים (כן כן 333 ש"ח כפול 1500 נרשמים זה מה שיוצא).

וזה עוד לפני הספונסורים, נותני חסות ומימון של משרד הספורט.

אחר כך יהיו כרטיסים למירוץ ב-400 ש"ח וקולה עם סנדוויצ' ב-50 ש"ח.

קיצקוץ, סעו, תיהנו, אני מקוה שבאמת תשתתפו במירוץ. חוויה אדירה בטוח תהיהי לכם.

FIL לא צדיקים ולא מלאכים - סה"כ עושים כסף מנישה שלא מנוצלת ומקהל יעד שבוי.

אני מקוה שזה יעזור לשוק הזה להתפתח ויותר גורמים יכנסו לתחום ותהיה תחרות עם מוצרים טובים יותר במחירים נמוכים יותר כדי שכולנו נרוויח.

מקווה שזה יקרה עוד בדור שלנו ולא בדור הנחדים - כי בתקופתם הם בטח יעשו תחרויות על מכוניות היברידיות דרך מתקן מציאות מדומה....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ואגיד יותר מזה - יש מספיק אי סדרים וחוסר שקיפות בהתנהלות של פורמולה ישראל, גם ביום המיונים הראשון וגם בשני (למשל אי פירסום הזמנים במועד האירוע). יש גם עוד דברים חמורים מזה שצפים ועולים מעל פני השטח בשיחות עם אנשים, ולי אישית חבל שפרויקט כזה, שהוא אכן מבורך, מדיף כזה ריח רע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

די די די די די!!! מספיק! נמאס כבר לשמוע אותכם כל צרי העין למיניהם! מישהו ממכם הרים פעם אירוע בתקציבים שכאלה,ברמות כאלה,בכמויות כאלה של אנשים שניגשים להיבחן? הרי תמיד יהיה הזה שממורמר,תמיד יהיה הזה שרע לו וכולם נגדו! תמיד יהיה זה שחושב שאותו גנבו ואותו רימו ועליו ״יצרו״ את ה״קומבינה״ של השנה! אתם באמת חושבים שאירוע בשווי מליוני שקלים יפול בגלל איזה מסכן שלא החזירו לו מיידית את ה333 שח שלו? בחייאת רבק! די להיות ה״ישראלי המטומטם״ שאותו דופקים! אני אומר את זה שוב ! אתם כולכם נכנסים לספקולציות במקום לפרגן לכמה אנשים שהצליחו להרים אירוע שלא נעשה בעב,כואב לראות את השרשורים שלכם! כאן יפול וכאן יקום ספורט מוטורי בישראל,חבל! בהצלחה חבר׳ה של הנבחרת,סומכים עליכם שתתנו שואו באילת,בלי לאכזב! TO FINISH FIRST,FIRST YOU HAVE TO FINISH

פורסם

אם זה לא פירגון אז אני לא יודע מה אתה רוצה.

כנראה אצל טרולים יש סטנדרטים משלהם....

פורסם

וחוץ מזה לכל גוף עסקי מותר לעשות כסף.

הם אפילו צריכים להרוויח וזה בסדר.

במקרה הזה היה פרסום אגרסיבי אבל מטעה - כי ביום הראשון לא קיבלנו את המוצר ששילמנו עליו.

לכן זה משאיר טעם רע בפה.

אז תיאור שלהם בתור אימה טרזה נראה לי לא במקום.

פורסם
די די די די די!!! מספיק! נמאס כבר לשמוע אותכם כל צרי העין למיניהם! מישהו ממכם הרים פעם אירוע בתקציבים שכאלה,ברמות כאלה,בכמויות כאלה של אנשים שניגשים להיבחן? הרי תמיד יהיה הזה שממורמר,תמיד יהיה הזה שרע לו וכולם נגדו! תמיד יהיה זה שחושב שאותו גנבו ואותו רימו ועליו ״יצרו״ את ה״קומבינה״ של השנה! אתם באמת חושבים שאירוע בשווי מליוני שקלים יפול בגלל איזה מסכן שלא החזירו לו מיידית את ה333 שח שלו? בחייאת רבק! די להיות ה״ישראלי המטומטם״ שאותו דופקים! אני אומר את זה שוב ! אתם כולכם נכנסים לספקולציות במקום לפרגן לכמה אנשים שהצליחו להרים אירוע שלא נעשה בעב,כואב לראות את השרשורים שלכם! כאן יפול וכאן יקום ספורט מוטורי בישראל,חבל! בהצלחה חבר׳ה של הנבחרת,סומכים עליכם שתתנו שואו באילת,בלי לאכזב! TO FINISH FIRST,FIRST YOU HAVE TO FINISH

סלח לי, אבל זה לגיטימי לגמרי לבקר את הפעילות של המיזם הזה. אין בכך שום צרות עין ולא צריך להרים אירועים בסדר גודל כזה בשביל לדעת מה צריך ומה לא צריך להיות בהם. להפך - דווקא כאשר מדובר באירוע בסדר גודל כה גדול ובתמיכה ממשלתית יש צורך לבחון אותו בהתאם ולא לפטור כל משגה, טעות או אי-סדר ב"זו פעם ראשונה, תפרגנו". וזה גם לגיטימי לבקש את הכסף בחזרה במקרים ספציפיים (אם כי לא בכל המקרים).

שים לב שבמקרה של פורמולה ישראל לא מדובר באדם או שניים שמתלוננים, אלא עשרות רבות ואף יותר מכך. אתה עדיין לא חושב שזה לגיטימי? היית אוכל בתאבון כל לוקש שמוכרים לך ואח"כ מבקש עוד?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
סליחה שאני כותב את מה שאני כותב - אבל למען האיזון חייבים לציין ש FIL אינה עמותה ולא פועלת ממניעים אלטרואיסטיים.

אני שמח שנהניתם ביום השני (או שיותר נכול להגיד "לא סבלתם") ושעברתם לשלב הסופי שפגשתם חברים רבים - מצד שני יש כאן גוף מסחרי ששיחק על הרצון של אלפי אנשים שצמאים לפעילות מוטורית ותוך כדי פירסום אגרסיבי ודי מטעה כבר גרף כ-500,000 ש"ח מכספי הנרשמים (כן כן 333 ש"ח כפול 1500 נרשמים זה מה שיוצא).

וזה עוד לפני הספונסורים, נותני חסות ומימון של משרד הספורט.

אחר כך יהיו כרטיסים למירוץ ב-400 ש"ח וקולה עם סנדוויצ' ב-50 ש"ח.

FIL לא צדיקים ולא מלאכים - סה"כ עושים כסף מנישה שלא מנוצלת ומקהל יעד שבוי.

אני מקוה שזה יעזור לשוק הזה להתפתח ויותר גורמים יכנסו לתחום ותהיה תחרות עם מוצרים טובים יותר במחירים נמוכים יותר כדי שכולנו נרוויח.

מקווה שזה יקרה עוד בדור שלנו ולא בדור הנחדים - כי בתקופתם הם בטח יעשו תחרויות על מכוניות היברידיות דרך מתקן מציאות מדומה....

אתה כותב כאילו כל הכסף הזה הוא רווח נקי לכיס שלהם.

כמה עולה לבצע את ימי המיונים?

כמה עולה להטיס את כל הנבחרת לקורס בצרפת?

כמה עולה לארגן את המסלול באילת?

כמה עולה להביא את מכוניות המירוץ ואת הציוד והצוותים הנלווים לארץ?

אני לא אתפלא אם היזמים נמצאים במצב שבו הם נוטלים סיכון גדול שכל העסק הזה ייגמר בהפסד כספי עבורם.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אני לא אתפלא אם היזמים נמצאים במצב שבו הם נוטלים סיכון גדול שכל העסק הזה ייגמר בהפסד כספי עבורם.

ולא הזכרת את עלויות הביטוח ועלויות השבת המצב לקדמותו כשנשבר חלק (קארבון. ולא מדבקה...) בכזה רכב (ותמיד נשבר. כמעט בכל מכונית, כמעט בכל מקצה) [אני מכיר את העלויות ממקור ראשון - אסטרונומיות].

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ולא הזכרת את עלויות הביטוח ועלויות השבת המצב לקדמותו כשנשבר חלק (קארבון. ולא מדבקה...) בכזה רכב (ותמיד נשבר. כמעט בכל מכונית, כמעט בכל מקצה) [אני מכיר את העלויות ממקור ראשון - אסטרונומיות].

מקווה בשבילם שיסיימו ברווח , כי בשבילם פירושו גם בשבילנו לאירועים נוספים

האם הביטוח לא מכסה גם נזקים לכלי הרכב המתחרים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מכסה אבל, מנסיוני בביטוח כלי תחרותי (פורמולה BMW), הפרמיה נספרת באלפי יורו לסופ"ש (5 מקצי נהיגה - שני אימונים, מקצה זמנים, שני מירוצים) ובנוסף, החל מ-5,000 יורו השתתפות עצמית (הניסיון הנ"ל הוא למתחרה אחד, מכונית אחת. לא התמודדתי עם ניהול של אירוע שלם).

יש לציין, אלה נתונים שהיו נכונים לפני 8 שנים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הנה דוגמא לעלויות אסטרונומיות:

במירוץ האחרון של אלון דאי (פורמולה 3 אמנם, אבל עדיין) המכונאים עשו טעות והחליפו את גלגל השיניים של ההילוך השני עם זה של החמישי. אתה יכול לתאר לעצמך מה קרה בישורת, ואתה לא צריך לתאר לעצמך כמה זה עולה, כי אני אגיד לך: 15000 יורו...

אתה כותב כאילו כל הכסף הזה הוא רווח נקי לכיס שלהם.

כמה עולה לבצע את ימי המיונים?

כמה עולה להטיס את כל הנבחרת לקורס בצרפת?

כמה עולה לארגן את המסלול באילת?

כמה עולה להביא את מכוניות המירוץ ואת הציוד והצוותים הנלווים לארץ?

התשובה לכל השאלות האלו היא: אני לא יודע (אם כי אני יכול לשער). אבל באותה המידה אני גם לא יודע איזה מימון הם קיבלו מכל גורמי החסות ומהמדינה (ומתוכנית הטלוויזיה שאולי תצא מזה), כך שבאותה המידה הם יכולים לעשות מזה רווח יפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...