Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה בזמן שוטטות, ראיתי חנות של מערכות שלא הכרתי בעבר,

מתוך סקרנות נכנסתי, והתחלתי לשאול את בעל המקום על ציוד,

שאלתי על רדיו דיסק אקליפס, לא היה לו מושג על מה אני מדבר,

הוא חשב שאני מתבלבל ואני מתכוון לפיליפס,

אמרתי לו לא, לא פיליפס, בקיצור אין מושג,

שאלתי על סטים של ריינבו, וגם כאן אין לו מושג,

תגובה שלו "מעולם לא שמעתי על הדברים האלו שאתה מדבר עליהם"

אני כמעט בטוח שאם אני אשאל את תומר (תומקאר) הוא ישר יידע על מה מדובר,

דעתכם? יש מה לחפש אצלו?

רציני? חאפר? או שאקליפס וריינבו זה לא משהו שכולם מכירים?

פורסם

הבקיאים יותר בענף הסטריאו מכירים את הנפשות הפועלות. סביר להניח שגם הרץ גנסיס אודיסון DLS ועוד לא יצלצלו שם ! אני עושה כל יום הרצאות עם השמות האלו ללקולחות שחושבים שאני מספר בדיחה. ,

פורסם

במילה אחת, תתרחק!

אלה הם ענקי סטראו.

אקליפס לא קיימים יותר לצערי, אבל ריינבו זו חברה גרמנית שאחראית ליצירות ניפלאות בענף.

גם אני פגשתי במתקין שלא יודע בכלל מה זה התנגדות נומינלית של מגברים או שהוא ניסה לסבן לקוח שניסיתי לעזור לו.

לא חסר כאלה אנשים, צריך להתרחק מהם!

פורסם

זאת הכללה מוטעית.

באשדוד יש מתקין מעולה שעושה התקנות ברמה גבוהה מאוד.

הוא מבין באיטום ואף בקיא במערכת חשמל ברכב אבל!

גם הוא מעולם לא שמע על הרבה מוצרים שרצים כאן בפורום.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

איך הוא יכול לעשות התקנה נכונה אם הוא לא מכיר אלמנטים ולא יודע לעבוד ולנצל אותם נכון?

מה שאתה מקבל זה טכנאי איטום וחשמל רכב מקצועי, ממש לא איש סטראו לרכב.

הבחור הזכיר כי זו חנות סטראו אז הדבר הראשון שקופץ לראש זה שהוא מנסה לדחוף את המוצרים שלו ותו לא.

זה לצערי ממש לא סימן למקצועיות או הגינות, זה ניצול הלקוח שלא יודע מה הוא רוצה.

פורסם

אתם שוכחים שמדובר בחברות שהן בעצם מותגי על ואפילו מותגי בוטיק.

לא כל אחד מכיר אותם.

בגדול מה שמכירים בתעשייה, לפחות בארץ זה פיוניר, קנווד, JVC אלפיין וקלריון וסוני - רמקולים ומגברים אתם תראו גם מוראל והרץ הרבה ואינפיניטי, לייטנינג אודיו, רוקפורד

בקיצור כל החברות שאת עיקר כספן עושות מציוד מיינסטרים ולא ציוד נישה.

כמובן מותגי מדבקה מכירים היטב

ואין קשר ישיר בין לדעת לעשות התקנה טובה לבין להכיר מותגים

אם מתקין טוב לא יודע ש"פוג'י ביאנקו" זו סדרת העל של BEWITH העולם לא ייחרב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

RAINBOW מיצרים שלל מוצרים החל מסדרות זולות כזבל עד לסדרות באלפי דולרים.

אפילו סט של LA צריך להכיר ולדעת מה עושים כדי להפיק ממנו את מה שצריך.

BEWITH זה כמובן קצת הגזמה במיוחד שהמחירים לאלמנט בודד נמדדים באלפי יורו בסדרות הגבוהות.

פורסם

ישנם מוצרים כמו "הייליקס"" ובראקס" תוצרת גרמניה שלא כולם מכירים ו"פולק אודיו " ועוד הרבה חברות לא מוכרות אני אישית לא מכיר את המגברים של סלסטרה שכולם משבחים כאן אז מה זה אומר עלי שכולם מבינים ואני לא ,מה שאני מנסה להגיד שיש המון מותגים והרבה הגיעו לא מזמן לארץ ולא נמכר בכל מקום זה לא מעיד על טיב המתקין

פורסם

שמע, אני שנתים בתחום לפני כן הכרתי רק KENWOOD ו PIONEER, תוך שנתים הכרתי כל כך הרבה מותגים ומוצרים,

אתה בא למתקין שכנראה בתחום כבר שנים כי יש לו עסק וזו הפרנסה שלו, והוא לא יודע על מה הוא מדבר זה כבר TURN OFF רציני.

וכשהוא בא לדחוף לך את המדבקות שלו ואומר שזה יותר טוב אז זה כבר סיבה להסתובב ולהמשיך לחפש.

אני זוכר פעם חשבו אני טמבל עשו לי תרגיל, שאלתי באותה תקופה איזה מתקין/חנות לגבי סט של רינבו והתחלנו לדבר קצת אז הוא הרים טלפון ושאל איזה "חבר" לגבי הסט שאני הזכרתי ומה שהוא מוכר, ה"חבר" הודיע חד משמעית ש"סט הבית" הוא THE BEST ואין מה להשוות...

תזהרו, הרבה אנשים מחפשים חברה שלא בקיאים ודוחפים להם זבלה.

אגב, BRAX HELIX לא יכולים להיות באותו משפט אם POLK AUDIO אם כל הכבוד.

פורסם
זאת הכללה מוטעית.

באשדוד יש מתקין מעולה שעושה התקנות ברמה גבוהה מאוד.

הוא מבין באיטום ואף בקיא במערכת חשמל ברכב אבל!

גם הוא מעולם לא שמע על הרבה מוצרים שרצים כאן בפורום.

מצדיק

יש כאלו שלא מכירים ועדיין בעלי ידי זהב שעושים עבודה נהדרת מכל הלב (התקנה ולא באיכות הרכיבים)

נתקלתי בכמה

בקשר לריינבו.. יש לי את הגרמניום וזה דבר מה זה טוב :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תגידו לי אתם הזויים?

אני לא מבין, אתם שמים פסלים של רמקולים ברכב ומגברים שיזיזו את הממברנות ליופי?

המערכת צריכה להשמע! אם לא שומעים למי איכפת שהקורות מצופות "אלקנטרה" והתפרים יותר יפים מחליפות של "וולנטינו"?

אני מסכים שיש מתקינים בעלי ידי זהב, זה מעולה אם אתה בעל ניסיון ויודע מה אתה רוצה אז אתה יושב לו על הראש עד שהזוויות בדיוק כמו שאתה מדמיין.

אבל כשאתה בא לעשות התקנה אם אלמנטים ב 20000 שקל ועושה את זה רק "יפה", תחסוך 25000 שקל ותקנה איפוד ואוזניות.

• תוכן חדש...