Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חבל על הטולדו =[

לשים כאלה רכבים בידיים של נהגים חסרי אחריות זה פשוט עצוב.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
כן, ממש קלאסיקה מודרנית, יצירת פאר שנלקחה בדמי ימיה :shock:

קרעת אותי מצחוק !!!

:lol:

אגב,

בשניה שראיתי את התמונות זכרתי שהיה דיון על התאונה הספציפית פה בפורום מיד לאחר שהתאונה קרתה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברים אני יודע שהמהירות המותרת בכביש זה היא 60.

אבל באמת...מי מאיתנו באמת נוסע שם 60?

אולי רק לאחרונה מאז ששמו שם ניידת משטרה בכניסה לתחנת הדלק שתופסת על מהירות ( אגב תמיד בימי ראשון בין השעות 11-14 בצהריים)...

בכל מקרה מדובר בקטע כביש ישר שאנשים פשוט טסים בו.

אז נכון אפשר לומר שהם עוברים על החוק וזאת הבעיה שלהם, אך בכל זאת להיכנס בשלט פרסומי או דקל זה שונה מלהיכנס לתוך פסל דקורטיבי שחותך לך את הרכב לשניים.

דברים כאלה פשוט לא צריכים להימצא ליד כבישים- ללא קשר למהירות המותרת או לסוג כביש.

זמין 8)

פורסם

תפסיקו להאשים כל תאונה בתנאי הסביבה והדרך כאשר כולם יודעים שהבעיה העיקרית היא בנו, הנהג הישראלי.

אנחנו נוהגים חרא!

לא מזמן הזדמן לי לנסוע ברכב עם חבר גרמני בעיר כרך אירפואית ועמוסה בשעות הבוקר. בחור בין גילי ולא איזה ילד מתלהב אשר חובב נהיגה , עקבתי אחר הנהיגה שלו והתרשמתי מאוד מהמיומנויות נהיגה העירונית שמושרשות בו, הראש שזז מצד לצד בכל הזדמנות, יחד עם מבטים חטופים לGPS ולוח השעונים, "ראית הנולד", האטה לפני כל צומת למרות שהכל נראה פנוי ואפשר לתת גז, יחד עם נסיעה שוטפת ומהירה בתוואי דרך עמוס גם תחבורתית וגם מבחינת כבישים מסובכים שהוא לא מכיר בדיוק כמוני, מלאה ברוכבי אופנועים, אופניים, הולכי רגל, אוטובוסים ורכבות קלות. כל זאת והוא עדיין שומר על שיחה ערנית בעינייני עבודה איתי ועוד עמית שישב מאחור!

מיותר לציין כי מדובר ברכב ידני, שלא הרגיש כמו רכב ידני, עקב החלפות הילוכים מיומנות וחלקות מאוד.

אני שמחשיב את עצמי נהיג זהיר וטוב, בלי עברות תנועה ותאונות מזה יותר משני עשורים התפעלתי מאוד מהנהיגה שלו, לא ראיתי נהגים כמותו בארץ והוא לא איזה נהג מקצועי. אלו דברים שאני לא עושה בצורה מושרשת כמוהו והנהיגה שלו זה תוצאה של חינוך והרגלים שספג מהסביבה (אני למשל נוהג קצת כמו אבא שלי - לפחות בכמה אספקטים).

אגב, הבחור החביב גר בברלין ואין לו על הרכב אפילו לא שריטה אחת וזה כולל את הפגושים, אלא רק כמה עיקומי פח נוראיים על המכסה מנוע והגג עקב ברד כבד, מה שאומר שגם לחנות החברה הגרמנים יודעים לעשות טוב יותר מאיתנו אבל סובלים ממזג אויר חרא - טוב נו, לא הכל מושלם שם.

פורסם

לדעתי הכותרת סתם דרמטית ומוגזמת, כמו גם המלחמה להסרת הפסל. אולי לדעתך זה מפגע, אני לא מאמין שתצליח במלחמה נגד האומנות, ואני לא בדיוק חסיד שלה, אבל לך תתמודד עם יפי הנפש.

הרחוב הזה ארוך. כמה קילומטרים. אני חולף בו כמה פעמים בשבוע ולא ראיתי משהו מדאיג.

אם מותר לנסוע 60 בקטע הפתוח מאיילון עד המרכז הבינתחומי, ו-50 בינו לפניה לרעננה - אז תסע-תסעו כמו שצריך, וכמו שכבר נכתב - במהירות כזו אין חיוניות בגדר הפרדה. גדר כזו תמיד טובה, אבל אני מעדיף צמחיה.

אל תשכח כי בקטע המגורים יש הולכי רגל, מדרכות צרות - ואין שום סיבה לעידוד מהירות.

הקטע באזור הפתוח רחב, ישר לגמרי, ראות טובה ומי שיעשה שם תאונה - האשמה רק בו.

אותי הכי מדאיג הקטע ממזרח למערב ליד הרמזור (של רחוב הדר) והפיצוציה בה שלושה נתיבים הופכים לפעמים לאחד רק בגלל קונים מזדמנים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לדעתי הכותרת סתם דרמטית ומוגזמת, כמו גם המלחמה להסרת הפסל. אולי לדעתך זה מפגע, אני לא מאמין שתצליח במלחמה נגד האומנות, ואני לא בדיוק חסיד שלה, אבל לך תתמודד עם יפי הנפש.

הרחוב הזה ארוך. כמה קילומטרים. אני חולף בו כמה פעמים בשבוע ולא ראיתי משהו מדאיג.

אם מותר לנסוע 60 בקטע הפתוח מאיילון עד המרכז הבינתחומי, ו-50 בינו לפניה לרעננה - אז תסע-תסעו כמו שצריך, וכמו שכבר נכתב - במהירות כזו אין חיוניות בגדר הפרדה. גדר כזו תמיד טובה, אבל אני מעדיף צמחיה.

אל תשכח כי בקטע המגורים יש הולכי רגל, מדרכות צרות - ואין שום סיבה לעידוד מהירות.

הקטע באזור הפתוח רחב, ישר לגמרי, ראות טובה ומי שיעשה שם תאונה - האשמה רק בו.

אותי הכי מדאיג הקטע ממזרח למערב ליד הרמזור (של רחוב הדר) והפיצוציה בה שלושה נתיבים הופכים לפעמים לאחד רק בגלל קונים מזדמנים.

1. בקשר לקטע של הפיצוציה RED בצומת הבריגדה והדר אני איתך ב 100%. קטע כביש קטן אך מסוכן ביותר, אני תמיד מנסה לאחר קצת במטרה לתת לכולם לעבור ולעשות בירור ענינים בינם לבין עצמם, לפני שאני נכנס לצומת.

2. בקשר למה שאמרת על הפסלים ברחוב בגין, תסכים איתי שאם הרכב שעשה את התאונה היה מלא בצעירים באותו לילה ורובם היו נהרגים (לא נכנס לפרטים גרפיים, אבל לכולם ברור מה היה קורה לגופם של אותם אלה אשר היו פוגשים את הפסל הזה במושב ליד הנהג ובמושב האחורי) - במקרה זה הפסלים האלה היו יורדים יום למחרת משטח ההפרדה.

אז למה להמתין- פשוט להוריד אותם ולהסתפק בדקלים, פרחים ודשא.

זמין 8)

פורסם

דקל היה גורם בערך לאותו הנזק לאוטו. (היה מתקפל סביב הדקל).

אני גר בהרצליה ולמרות שאני מסכים איתך על הבלגאן שהפיצוציה גורמת - אני חושב שהפסלים האלה לא נוראיים.

לא מזמן הייתי בסקוטלנד ויש שם כפרים רבים שמפוזרים על הכבישים הראשיים. בכניסה לכל כפר יש תמרור שמבהיר מה המהירות החוקית, ויש פס אדום ורחב על הכביש שגם עליו היא רשומה. ביציאה מהכפר יש תמרור. כל הרכבים שראיתי האטו את הנסיעה כשנכנסים לכפר. גם באמצע הלילה, גם כשהכביש ריק לחלוטין, גם כשנדמה שאין שום בעיה לנסוע שם מהר.

למה הם עושים את זה? כנראה חינוך.

אז שאותו הנהג יברך את ברכת "הגומל" וינהג בהתאם לתנאי הכביש והחוק.

בנוסף זה לא כביש שיש בו הרבה תאונות בסגנון הזה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לדעתי צריך להיות שלט של מהירות כל כמה מאות מטרים, או אפילו תמרור גדול צבוע על הכביש.

לא יכול להיות שיש שלט של מהירות כשאני נכנס לעיר אבל לא בתוך העיר.

זה סתם גורם לזלזול ולקטע של "לאף אחד לא באמת אכפת", אבל אם שמים המון שלטים, אנשים יתחילו להפנים את זה.

זה פועל בשאר העולם, אז למה לא פה?

הנה כמה דוגמאות.

41_04_80---30-mph-speed-limit-road-markings_web.jpg

4146592-traffic-marker-on-the-road-speed-limit.jpg

9178676-a-speed-limit-sign-painted-on-the-road.jpg

10392243-a-speed-limit-sign-painted-on-the-road.jpg

stock-photo-speed-limit-on-road-sign-and-painted-on-road-38471287.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה הפסל הזה בנוי? מטיטניום??

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור אחד שהבריגדה הוא אחד ממסלולי הג'וגינג החביבים עליו/חוצה את אחד האחרים, אני מקווה שהבחור בריא ושלם, אך נוסע מאז בתח"צ.

יש כמה כבישים בהרצליה, וזה אחד מהם, שההפרש בין המהירות המותרת למהירות הממוצעת בהם בפועל, היה יכול בקלות לפרנס את תחנת גלילות.

למה הם לא אוכפים דווקא במקום כזה, בו המהירות אכן מסכנת את עוברי הדרך האחרים, לאל הפתרונים

(ודווקא נוכחות משטרתית מורגשת היטב בהרצליה. בעיקר באכיפת הסדר הציבורי והבטחת הביטחון האישי הם ממש בסדר)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
תפסיקו להאשים כל תאונה בתנאי הסביבה והדרך כאשר כולם יודעים שהבעיה העיקרית היא בנו, הנהג הישראלי.

אנחנו נוהגים חרא!

.

אני מסכים איתך ואני חושב שנהיגה בהתאם לתנאי הדרך היא אחד הדברים החשובים ביותר שצריך ללמד. כמו גם הערכה של סיכונים בצידי הדרך ובדרך עצמה. יש בעיה עם המודעות של הנהגים ויש בעיה עם האגו של הנהגים - גם כאלה שהם בטוחים שהם חסינים מפני טעויות ולכן יכולים להשתולל בכביש ציבורי - כמו נהג הסיאט טולדו.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לומר את האמת אני מסכים עם רוב הדברים אשר נאמרו.

במקור אני דרום אפריקאי, ולמרות שעליתי לארץ כילד, אבא שלי בהחלט חינך אותי לנהיגה נכונה ועם דגש רב לאו דווקא על טכניקת נהיגה, אלא האתיקה של הנהיגה, משיהו שחסר מאוד בארץ.

חוץ מזה תמיד נחמד לדעת לנהוג בשמאל...לא? :naughty:

א. אכן רובם של הנהגים הישראלים לא באמת יודעים לנהוג.

ב. כאלה שיודעים לנהוג לא ממש נוהגים על פי הכללים ושמים פס על אחרים.

ג. בהחלט חובה לנהוג לפי תנאי וחוקי הדרך.

ד.בהחלט מומלץ שמדינת ישראל תאמץ קצת יותר טכניקות מודרניות להגבלת מהירות ועכיפה

ה. שיפור תשתיות פנים עירוניות, ברכה שכולנו מצפים לה.

אבל יש דבר אחד שאני לא מבין...

למה לכל הרוחות רוב הנהגים הישראלים, לפחות כאלה בהרצליה, מגבירים מהירות לפני פסי האטה?!:headscratch:

אולי פשוט נקרא להם "פסי המראה" :hihi:.

מה הקטע? זה כאילו ניסיון למרוד בממסד או סתם רצון להרוס את הבולמים ושאר המכלולים של הרכב.

יש לי פס האטה מול הבית, דיי גבוה, אנשים פשוט אוהבים להמריא עליו...ואם אתה מנסה לנהוג כמו שצריך ובעדינות אז ברוב חוצפתם עוד צופרים לך מאחורה.

פעם אחת כבר התפוצצתי על איזה אחת...הסברתי לה בצורה רגועה מה בדיוק אני חושב על הנהיגה שלה..:mad:!!!

זמין 8)

• תוכן חדש...