Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי מכוניות

Snickers
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני לא יודע אם זה המקום להעלות את הנושא אבל ננסה בכל זאת

אני אוסף דגמי מכוניות של חברת Bburago 1:24 אפשר גם של חברת Maisto

אני רוצה לברר איפה אפשר לקנו ו/או להזמין דגמים לפי הזמנה אישית. ניסיתי כמעט את כל החנויות משחקים והם אומרים מה שיש להם זה מה יש. דיברתי עם הספקים הרשמיים של החברה בארץ והם אמרו שמכולה תגיע רק תחילת שנה וגם לא בטוח יהיה מה שאני רוצה

מישהו יודע איפה אפשר לקנות דגמים ספציפיים. (וכן ניסיתי את איי ביי יוצא פי 2 יותר יקר)

תודה מראש על העזרה וגמר חתימה טובה לכולם

פורסם

אני רכשתי מחו"ל קאררה GT 1:18 של אוטוארט לפני מס' שנים, גם כן היה לי את אוטו הסיפור, שאין את הדגם הנ"ל בארץ ולהזמין אותו דרך החנות פה בארץ רצו 700 שקל, נכנסתי לאתר של אוטוארט, הזמנתי משם יצא לי 300 שקל אחרי משלוח, אחרי הכל.

נסה להכנס לאתר של בוראגו, תבדוק אם הם עושים משלוח לארץ, כנראה שיהיה להם את הדגם שאתה רוצה, אחרי הכל הם מייצרים אותו.

בכ"מ גם אם לא תמצא נסה לחפש בגוגל את הדגם שאתה רוצה בתוספת burago 1:24 ותופתע לגלות כמה אתרים תמצא, קצת קשה לסמוך על אתרים שמוצאים סתם ככה בלי שם, אבל נסה לראות אולי יש פידבקים או משהו, בנוסף אתה יכול לנסות את amazon.com

פורסם
אני רכשתי מחו"ל קאררה GT 1:18 של אוטוארט לפני מס' שנים, גם כן היה לי את אוטו הסיפור, שאין את הדגם הנ"ל בארץ ולהזמין אותו דרך החנות פה בארץ רצו 700 שקל, נכנסתי לאתר של אוטוארט, הזמנתי משם יצא לי 300 שקל אחרי משלוח, אחרי הכל.

נסה להכנס לאתר של בוראגו, תבדוק אם הם עושים משלוח לארץ, כנראה שיהיה להם את הדגם שאתה רוצה, אחרי הכל הם מייצרים אותו.

בכ"מ גם אם לא תמצא נסה לחפש בגוגל את הדגם שאתה רוצה בתוספת burago 1:24 ותופתע לגלות כמה אתרים תמצא, קצת קשה לסמוך על אתרים שמוצאים סתם ככה בלי שם, אבל נסה לראות אולי יש פידבקים או משהו, בנוסף אתה יכול לנסות את amazon.com

אני לא יודע לפני כמה שנים ביצעת רכישה מAUTOART אבל משלוח שם עולה בדיוק כמו דגם, 128 דולר ל1:18, שזה הזוי.

אני ממליץ רק על AUTOART וKYOSHO, כל השאר הם רמה מתחת, BURGAO MAISTO וכדומה..

פורסם

ואם אתה ממש רוצה את הטופ יש CMC BBR וכ'ו.

יש לי אוסף של מעל 100 דגמים, אז אם אתה צריך עזרה רק תבקש.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

BBR זה הטופ ?....

לא בהכרח ותלוי באיזו סדרת דגמים, בדגמים האטומים (אלה שהדלתות לא נפתחות) הצביעה נחמדה אבל איכות הדגם בכלליות, לא משהו ואני עדין.

הדגם הכי יקר שיש לי הינו של BBR ולמעט העובדה שזה דגם של מכונית שאני מאוד מאוד אוהב, הדגם עצמו הינו הכי פחות מפורט ואיכותי ביחס לדגמים אחרים שיש לי באוסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
BBR זה הטופ ?....

לא בהכרח ותלוי באיזו סדרת דגמים, בדגמים האטומים (אלה שהדלתות לא נפתחות) הצביעה נחמדה אבל איכות הדגם בכלליות, לא משהו ואני עדין.

הדגם הכי יקר שיש לי הינו של BBR ולמעט העובדה שזה דגם של מכונית שאני מאוד מאוד אוהב, הדגם עצמו הינו הכי פחות מפורט ואיכותי ביחס לדגמים אחרים שיש לי באוסף.

נכנסתי לEBAY ועשיתי חיפוש זריז לBBR, ראיתי לרוב למבורגיני ופרארי, וגם המחירים יחסית לדגמים אחרים הם כמו של למבורגיני ופרארי במציאות, מה מיוחד בחברה הזו? אני רואה בתמונות שבאמת זה אפילו לא נפתח, אז הם יכולים אפילו לא להשקיע בתא מנוע/תא אחסון וכו'

פורסם

הכל תלוי באיכות החומרים ובהרכבה

הכל שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע

קבל למשל דגם איכותי אבל הוא 1/10

http://www.ebay.com/itm/Exoto-Ford-GT40-MKII-1-10-1st-Le-Mans-LMC10010CS-/290616135430?pt=Diecast_Vehicles&hash=item43aa124f06

יש חברות שמרכיבות וצובעות את הדגמים בלי מכונות ולכן המחיר בהתאם

Vw Polo GTI

פורסם

למיטב ידיעתי דגמי פרארי האיכותיים של קיושו הם דווקא של BBR שרק נצבעו ע"י קיושו, והם ממש ממש איכותיים, אך גם עולים בהתאם, BBR העלו משמעותית את הרמה שלהם.

אני לא יודע לפני כמה שנים ביצעת רכישה מAUTOART אבל משלוח שם עולה בדיוק כמו דגם, 128 דולר ל1:18, שזה הזוי.

האמת שלא ממש מזמן, אז כנראה שלא הזמנתי מהאתר שלהם (?)

אני כבר לא ממש זוכר האמת... כנראה שהשתמשתי בשיטה השניה שהמלצתי עליה, גוגל...

• תוכן חדש...