Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Spider On Weels

Amezo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלדה ,יש ? או שזה רכבת וקרונות ?

עריכה : עם הוא לא היה כותב שהוא ערבי ,זה היה משנה את התגובות שלכם ? או שזה היה היחס לכל אחד .

רגע אז למה אתם בוכים על מוסכים ועל עוד רמאויות ? אם זה מתאים לכם ,אני מציע לך לתת להם את הבמוו היקרה לתיקון ולשיפוץ ,נראה מה הם יבנו :) אני שבע מכל מה שראיתי !

ועדיין אתם מפספסים את התמונה ,תחיו באשליות שהוא המציא את הגלגל ,ואני אשב בשקט .

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הבעיה שלך בדיוק עם מה שהם עשו ? בדקת את הרכב מקרוב שאתה יכול לתת חוות דעת ? נהגת ברכב ? נסעת ברכב ?

כל התגובה המטופשת שלך רק על סמך הסרטון שראית שעל פיו קבעת שהם "עושים את מה שהם לא יודעים לעשות" ?

אם הם באמת "עושים את מה שהם לא יודעים לעשות" וזה מה שיצא להם אז בכלל מגיע להם כל הכבוד.

מת על אנשים שלא יודעים לעשות פעולה מסויימת אבל כן יש להם את החוצפה לקטול אחרים שכן מעיזים לעשות.

וכן, התגובה שלך בהחלט מתובלת בגזעניות- "תתקשרו ללנד רובר הוא עכשיו בבעלות ערבית אולי יקחו אותכם בתור מוהנדסים".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלדה זה מסגרת הבסיס של הרכב שאליה מחוברים המנוע הסרנים ושאר הרכב. אם הרכב לא מתפרק ל 20 חלקים ונשבר, כמו שראינו בסרטון שהוא נשאר שלם, סימן שיש שם שלדה. :|

גם ברכבת יש שלדה לכל קרון.

מהשאלה הזאת שלך מבינים שאתה לא מתמצא כ"כ בתחום, אבל זה לא מונע ממך לזלזל בהישגים של אחרים (שכנראה לא תגיע אליהם לעולם).

רגע אז למה אתם בוכים על מוסכים ועל עוד רמאויות ? אם זה מתאים לכם ,אני מציע לך לתת להם את הבמוו היקרה לתיקון ולשיפוץ ,נראה מה הם יבנו :) אני שבע מכל מה שראיתי !

לא הבנתי מי המציא את הגלגל ומה הקשר של זה לעניין. בנו רכב עם עבירות גבוהה מאד, אף אחד לא טען שזה שיא גינס או המצאה חדשה.

מה לא נראה לך בסדר כאן? ומה זה קשור לב.מ.וו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
.

תגיד אתה בסדר?

מה הקשר בין זה שאנשים מתלוננים על מוסכים למכונית שאותם חבר׳ה פה בנו?

מישהו ביקש ממך שלקח את הרכב הזול או היקר שלך לתיקון אצלהם?

סה״כ הבחור הציג רכב שהם בנו, לא פחות ולא יותר.

אף אחד לא חי באשליות שהוא המציא את הגלגל (למרות שגם אתה וגם אני לא יודעים אם הוא באמת עלה על איזשהו פטנט או לא) אבל בסה״כ על פי הסרטון הכלי נוסע לא רע בכלל.

אז מה בכל זאת כואב לך?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

א. לפי מה שזכור לי לנד רובר היא בבעלות הודית.

ב. הלוואי ובישראל העולם המוטורי היה קרוב במקצת לזה שבכמה מדינות ערביות.

ג. אישית לא ראיתי שום דבר פורץ דרך בסרטון אבל זה לא אומר שלא ראיתי רכב שמתקל מכשולים בצורה טובה.

ד. כן מגיע פרגון לפותח השרשור מכיוון שמה לעשות, בישראל אין את האמצעים שיש בארה"ב כדוגמא ולכן בהתאם למצב ולאמצעים הרכב הנ"ל או בכלל ההשקעה והניסיון ראויים לפרגון.

ה. אני ערבי ואני רואה את תגובתך כגזענית.

haters will hate

פורסם
קונספט מעניין וביצוע מרשים מאוד.

שאלה בקשר למתלים - נראה שהסרן הקדמי יושב בלי מתלים (או עם מתלים עם מהלך קצר יחסית), והגמישות של הסרן הקדמי נובעת ממפרק בין הקבינה לבין הסרן האחורי. זה לא גורם לרכב להיות מועד לשיפועי צד בצורה קיצונית יותר מהתצורה הרגילה של סרן קדמי חי? נראה שכל הקבינה רוכנת לצדדים על מנת לאפשר לשני הגלגלים הקדמיים להיות במגע עם הקרקע, לעומת המצב ברכבים רגילים שהקבינה נשארת ישרה יחסית ורק הסרן משנה את הזווית.

בכל מקרה, כל הכבוד, ונשמח לשמוע קצת פרטים טכניים.

את זה גם אני מעוניין לדעת, ובעקובת זאת גם לדעת כיצד הרכב מתקל שיפועי צד?

כל הכבוד על הבנייה!

פורסם

שלום לכולם,

ותודה על התגובות והפירגונים

כמו שאמרתי, אני זה האיש שהעלאתי את הסרטון לאינטרנט עם כצת עריכה (אני גם לא צילמתי)

לכן העניין הטכני והתשובה על השאילות אני אשאיר לבעלי העניין ואני אדאג שבימים הקרובים הם יהיו חבירים באתר

(בינתיים אני אנסה לשאול אותם ולענות לכם)

אבל לבחור שכותב בשם FSOUND

אתה צריך להתבייש שערבי כותב עברית יותר טוב ממך

ואם אתה מדבר על הישראליות שלך

אז אני דרוזי שהיגנתי על פלצנים כמוך 3 שנים ועוד כל שנה נותן יותר מ-20 יום מילואים כדי שאנשים כמוך ישבו וירשמו תגובות באינטרנט.

(סליחה שאני אומר את זה, למרות שאני משוכנע שאני עושה את חובתי למדינה שלי ולעם שלי)

ותוספת על כל זה

אני גאה להיות ערבי או דרוזי שדובר ערבית

עריכה : עם (היית צריך לרשום - "אם" כדי שנבין ) הוא לא היה כותב שהוא ערבי ,זה היה משנה את התגובות שלכם ? או שזה היה היחס לכל אחד .

רגע אז למה אתם בוכים על מוסכים ועל עוד רמאויות ? אם זה מתאים לכם ,אני מציע לך לתת להם את הבמוו היקרה לתיקון ולשיפוץ ,נראה מה הם יבנו אני שבע מכל מה שראיתי !

את האמת... עדיף שתשב בשקט

יש פתגם ע ר ב י שאומר : אם הדיבור שווה כסף , השתיקה שווה זהב.

תגיד .. מי הזכיר את מילת ערבי לפניך ???

אם אתה מנסה לקחת את הנושא לוויכוח, אז תפתח בלוג ואני אענה לך שם

ואם אתה לא מקצועי ולא מבין עניין

פשוט תעשה כמוני, אל תתווכח במה שאתה לא מבין.

ואחרון חביב :

בקשר לב.מ.וו , במקרה במסוך למוסך שבנה את הרכב שאנו מדברים עליו

יש מוסך ב.מ.וו , שרוב בעלי BMW בצפון באים אליו, ואפילו אומרים שהוא דר' ב.מ.וו

והבעלים שלו הוא נוצרי , סליחה ערבי מהכפר שלנו.

אני לא מבין למה אתה כל כך גזעני ? תירגע

אני לא שונא אותך, לא בגלל שאתה מכובד

אלא בגלל ששנינו ישראילים. תתבגר.

סליחה על ההארכה

ואני מבקש ממנהל הפורום למחוק את התגובות הלא ענייניות כולל תגובה זו

ולהשאיר את השאר

פורסם
לא יודע עם לצחוק או לבכות :lol: זה מצב המכונאים בארץ והצילום אומר הכל ,תתקשרו ללנד רובר הוא עכשיו בבעלות ערבית אולי יקחו אותכם בתור מוהנדסים פורצי דרך .

בנית מתרשימים או אילתרתם לאורך כל הדרך ? בטח מצאתם כמה פטנטים שמהנדסים בארה"ב לא מצאו ,תרשמו אותם כל פטנט 50 אלף דולר :lol: ,מצחיק ועצוב בבת אחת .

מצטער ,על ההתנגשות וזה לא בגלל שאתם ערבים .

לא מבין על מה כל הכבוד, על מה ? על גרוטאה שתתפרק אחרי 50 ק"מ או על פטנטים פורצי דרך ? אולי תקבלו פרס נובל נשאר רק למצוא מישהו שימליץ עליכם :twisted:

אנשים כמוך צריך להעיף מהפורום הזה לצמיתות.

ואני אשב בשקט .

זה בטוח.

נחסם.

ואני מבקש ממנהל הפורום למחוק את התגובות הלא ענייניות כולל תגובה זו

ולהשאיר את השאר

אם תרצה אני אמחוק, אבל אני חושב שיש שירות גדול בלהשאיר, בשביל שייראה מי שצריך מה אנחנו לא סובלים כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה מאוד מעניין! כל הכבוד!

הייתי מעוניין לראות את הכלי עובר בשטח טבעי קשה שבו רק ג'יפים מסדנאות שיפורים המבילות בארץ מצליחים לעבור.

אם תוכלו לעשות סרטון כזה אני אשמח לצפות בו.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה והיצירתיות - אני מעריך שגם תוך זמן קצר תחלו במרוץ חימוש ושידרוג של הכלי הקיים { זה תמיד מה שקורה עם רכבים בבניה עצמית}

בכל מקרה אם אני לא טועה ישנה ליגת עבירות ישראלית - למה אתם מחכים?...בהצלחה:-D

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

נחמד מאד.

אני מנסה לחשוב על יישומים מסחריים, והשאלה שעולה לי היא האם הגדלת הרכב כדי להכיל payload שימושי תפגע ביחסי האורך\רוחב שנחוצים כדי לשמור על עבירות גבוהה כל כך?

אחד הכיוונים מהשאלה שלי יכול להיות שימוש גם כרכב לא מאויש למטרות שונות - סיור, חילוץ וכדומה, או אפילו כמרכב לרובוטי מחקר לכוכבי לכת או אסטרואידים (מי שמכיר את התחום יודע שעבירות זה אחד המכשולים הגדולים בפניהם [עבירות+ניהוג אוטונומי]).

כל הכבוד!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...