Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לזיכרון נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות disk on key ואני מעוניין בהמלצות לגבי משהו ספציפי.

אני מבקש המלצה מניסיון כי שמעתי על לא מעט שהתפגרו אחרי זמן קצר או כאלה שהוצאה לא נכונה שלהם מהמחשב גרמה לזיכרון פשוט להתפגר והאחריות לא כיסתה את זה ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה.

אני צריך משהו בגודל סביר פיזית בנפח של 16 או 32 ג'יגה (16 יספיק אבל אם המחיר סבבה אז אני אקח כבר 32).

יש לי כרגע SanDisk Cruzer של 2 ג'יגה והוא סביר, אבל על ה-16 כבר קראתי בזאפ המלצות שליליות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי יש את Sandisk Cruzer Blade 16GB שעובד כבר שנה מצויין, ועובד זה לפחות 4 פעם ביום נכנס ויוצא מהיו אס בי ולא תלוי על מחזיק מפתחות תמידית.

לדעתי מומלץ.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני רכשתי לפני מס' שנים זיכרון מאייבורי (אומנם 4GB אבל רק לצורך הדוגמא: משהו סיני שהם מיבאים כנראה).

קיבלתי אחריות לכל החיים אז מה איכפת לי? מעולם לא עשה ולו בעיה אחת. עובד כמו סוס!

פורסם
זה אחד הזיכרונות שקראתי עליו הכי הרבה ביקורות לא טובות.

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=746572

החסרונות שכתובים שם ממש מגוחכים. קטן יכול ללכת לאיבוד, הגדול אכן לא 16 GB אלא קצת פחות וזה בגלל חישוב והמרה גדול הזכרון. גם בדיסק קשיח של 320GB בפועל מקבלים פחות מ300GB.

איטי כן. מהירות כתיבה היא כ2.5MB לשנייה קריאה כ20MB לשנייה.

יש זכרון נייד שהכתיבה אליו במהירות גבווה יותר?

אני משתמש בBLADE 8GB ומרוצה מאוד.

פורסם

אני משתמש בVerbatim Micro USB -

http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_micro-usb-drive-16gb---black_10_0_19852__39.html

בכלליות - למקסימום אמינות - לכו על כאלו שהם צ'יפ אחד (כמו זה) וכמה שיותר פשוטים.

החסרון הוא מהירות כתיבה וקריאה איטיים יותר מכאלו מרובי שבבים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה זה צ'יפ אחד? פעם ראשונה שאני שומע על כמות צ'יפים בזיכרון כזה.

יש גם דרך לדעת כמה יש?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממליץ על הזיכרון של קינגמקס (קישור לדף תוצאות באיביי) (KingMax). אמין, קטן, מהיר מאוד יחסית (25-30 מגה קריאה, 10-20 מגה כתיבה).

לשים לב שכאשר אנשים אומרים מהיר/ איטי- זה מאוד תלוי בגודל הקבצים שמועתקים: קבצים גדולים מועתקים מהר בעוד שהרבה קבצים קטנים מועתקים הרבה יותר לאט (נניח 5 מגה מול 15). הנתונים שהבאתי עליו מתייחסים לקבצים גדולים כמו סרטים.

מהנ"ל קניתי כבר לפחות איזה 10 (משפחה/ חברים) וכולם מאוד מרוצים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...