Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפות ב GPS.

matanfr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לאנשים כאן GPS מתוצרת mio-אז השאלה הזו בשבילכם :roll:

יש לי GPS מדגם Mio moov 300. עדכנתי לו את המפות לגרסה האחרונה-אפריל 2011. העדכון בוצע בתשלום באתר היבואן דרך התוכנה.

כשהסתכלתי בהגדרות של המכשיר על "מפה", ראיתי שקיימים שם 2 קבצי מפות.

israel map 11.1054

israel 2011.q1

מהו הקובץ המעודכן יותר?

איך אני יודע אם ה GPS משתמש בקובץ המעודכן?

פורסם

11.1054 זה החדש. אתה יכול לדעת שמדובר בעדכון ע"פ ציור החצים הנוסף לפני כל פניה - כמו ב-IGO.

פורסם

ציור החיצים הופיע כבר בקובץ עדכון 2010 של המפות וגם בזה, כך שזה די מבלבל.

אין איזשהו תאריך שניתן לדעת על פיו? או שינוי כלשהו של שם המפה?

פורסם

אני קניתי את המכשיר שלי בפברואר השנה, והמפה היתה מעודכנת לרבעון האחרון של 2010. החצים לא היו שם. עדכני לפני כחודשיים והחצים החלו להופיע. גם רמת הטמטום שלו ירדה מעט - וזה מעולה. אני עדיין מצטעא שלקחתי אותו ולא מכשיר מבוסס IGO. ניחא, אני עדיין לא משתמש בו לעיתים קרובות מדי ולשימוש שלי הוא מספק.

לשאלתך, אין שום שינוי בר הבחנה חוץ מאולי כבישים חדשים שנבנו בתקופה בה לא עדכנת :)

אגב, אני עדכני בחינם (עדכון ראשון). כמה עולה עדכון?

פורסם

עלה לי 174 ש"ח, היה מבצע למיטב זכרוני. בד"כ זה 189 ש"ח וצפונה. אצל המכשיר שלי רמת הטמטום עלתה-הוא משום מה נתקע לי מדי פעם וחוזר לפעול אחרי 4 דקות (או אחרי כיבוי בכוח ואז reset). זה מעצבן בעיקר בכביש מהיר שאתה יודע שאתה נמצא במחלף הקוממיות ואתה צריך לפנות, אך הGPS תקוע על מחלף חולון.. :evil:

פורסם

צר לי לשמוע ששילמת על עדכון מפה, ושאתה עדיין עובד עם התוכנה הגרועה של MIO, במקום עם IGO.

תסתכל באשכול הזה:

http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=136798

תעבוד לפי ההוראות, ובסוף התהליך המכשיר שלך יהיה ״פרוץ״ ותוכל לשים עליו IGO עם עדכוני מפות בחינם.

(אם הסתבכת, נוכל לעשות את זה דרך סיוע מרחוק)

Stay Dirty

פורסם

asafasaf, תודה רבה על המידע.

ראשית, המכשיר עדיין באחריות ואינני מעוניין להתעסק איתו יותר מדי.

שנית, חבר שלי מהעבודה התקין את התוכנה הזו על ה GPS שלו (שהריץ win ce ועמד בכל הדרישות). במבט ראשון זה אכן נראה נחמד, אך היו הרבה מאוד באגים וקריסות ובסוף הוא נאלץ לפרמט את ה gps ולשלם כסף על העלאת התוכנה המקורית מחדש.

אני חושב שאוותר על זה כרגע :wink:

מה שכן-עדיין לא התעסקתי עם igo ואינני יודע מהן יתרונותיה. אשמח להסברים.

• תוכן חדש...