Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שהקליאו לא תשמע שאתה קורא לה בעיה. ;)

לצערי ההיגיון הבריא והצורך ברכב גדול יותר ניצח.

אפשר היה להסתדר עם הקליאו אבל אחרי מספר ניסויים על תינוק דמה נאלצתי להתפשר על רכב קצת שונה אך עדיין בתחום הספורטיבי.

פרטים על המחליפה, תמונות ובעיקר רשמים של "לפני" ו"אחרי" (שנטפל בה ונחזיר אותה לימי הזוהר) בהמשך.

נ.ב

הקליאו לא הייתה מפורסמת למכירה אפילו חצי שניה, הכל התגלגל דיי במקרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ראיתי אותה אתמול בשאפט. פשוט מוצג מוזיאוני, לא להאמין שמדובר ברכב בן עשור שנמצא בשימוש יומיומי. :shock:

משתתף בצערך, ובהצלחה עם המחליפה. (וכמובן גם עם הפרוייקט השני שרץ ברקע...)

פורסם

מה עשית בשאפט? :shock: הייתי באזור עם הכלה החדשה.

אכן אקזמפלר שמור מאוד, אפילו בבדיקת הכסת"ח של קמפיוטסט היא יצא מלכה.

אני בטוח שהבעלים החדש שהגיב בראש העמוד ימשיך באותו הקו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מבקר בנתניה לכמה שבועות, ובמקרה בדיוק בימים אלה היפנית של אמא התחילה להתנהג כמו צרפתיה מצויה... :?

עם דודי וניצן יש לי מערכת יחסים ארוכה עוד מתקופת המגאן, לכן כל תקלה שלנו הולכת קודם כל אליהם, לפחות כשאני בארץ.

פורסם

ניחוח ספורטיבי בטוח 4 דלתות...

לאון? (לא נראה לי)

GT? (כל כך שונה מהקליאו, רק ההחזקה)

אלפא 156 אכן הכי נשמעת מתאימה.

אבל, ההימור שלי:

אקורד טייפ R. (כן אני יודע שהסיכוי נמוך) ALL IN.

פורסם
אני דווקא הייתי שם את ההימור שלי על איזה 306GTI או S16, עד כמה שאני זוכר יש שם דגמים עם 5 דלתות.

GTI לא היתה 5 דלתות, S16 אני חושב שכן אבל לא בארץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גם בארץ היו כמה בודדות עם 5 דל'.

זכורה לי רק אחת בצבע כחול מייבוא אישי ולמיטב זיכרוני היא הושבתה.

אבל אם אתם אומרים שיש כמה...לא מתווכח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי זכורות שתיים כחולות.

אחת משודרגת, השנייה סטנדרטית שבעליה החזיק גם ZX16V.

ה-"כמה וכמה" של אייל אולי מתייחס בטעות ל-XSi דור ראשון.

• תוכן חדש...