Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לכולם !!

שאלה לעניין איכות האות של ההד יוניט.

אני עובד אקטיבית עם ביט 1.

אין לי כוונה לשנות ואין לי כוונה לפתוח את האוטו ולהעביר חוטים.

כיום סלול RCA ועוד כבל אופטי שלא בשימוש.

ההד יוניט זה דאבל דין של אלפיין. אין לו cd, רק חיבור לאיפוד. אני רוצה להחליף.

שני כיוונים אפשריים. ועכשיו לשאלה,

האחד, דאבל דין אחר. אלפיין 520 או JVC 840, למשל.

השני, דין אחד איכותי. אני מבין שאקליפס7200 או קלריון hxd2 עונים להגדרה.

הפיצרים של הדאבל דין פחות מעניינים אותי.

דין אחד בבניה איכותית יספק אותי לגמרי.

כמה חשוב ושמיע איכות האות?

אשמח לדעתכם. שוב, בכל מקרה החלפת הביט 1 זה לא אפשרות.

שנה טובה וחג שמח, תמיר.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

ה HX-D2 הוא שולט אקטיבי 4WAY, זה יהיה קצת אוברקיל לרכוש אותו כסורס בלבד, אבל כבר ראיתי מי שעשה זאת :)

האקליפס הוא גם כן איכותי ומדורג מתחת לקלריון.

השאלה הגדולה היא כמה אתה מוכן להקריב בשביל איכות מקור טובה? הקלריונים הטובים, הדנונים הטובים, המקינטושים הטובים, הפיונירים הטובים, הנקאמיצ'ים הטובים- כולם מכשירים ללא USB, לא קוראים MP3 וגילם ניכר עליהם.

אם אתה מוכן לוותר על האפשרויות האחרונות, יש על מה לדבר :)

קלריון-

HX-D1- מכשיר איכותי מאוד, חולק מכלולים רבים עם מקינטוש, לא שולט אקטיבי אלא סורס בלבד.

HX-D2- מכשיר שולט אקטיבי על 4 חלקים, יש שטוענים שאיכותו נמוכה משל ה HX-D1.

פיוניר-

P9 / P90RS DEX- ה HU האיכותי של הקומבו/באנדל של ה P9/90RS, איכות מקור גבוהה, לר"ד עצמו אין יכולות מיוחדות, הפרוססור DEQ שמתממשק איתו עושה את עבודת העיבוד.

ODR- המכשיר האיכותי ביותר שיוצר מבית פיוניר, אחד מן הסורסים הטובים בעולם, אני מכיר אנשים שעובדים עם ה HU הזה ביחד עם הפרוססור של ה P9.

P99RS- מכשיר חדש יותר מבית פיוניר, שהוא מכשיר ALL IN ONE, ז"א שהפרוססור נמצא בתוך ה HU כמו ב HX-D2. זה מכשיר מפותח טכנולוגית- משמע- 4WAY, USB MP3 BT והכל.

אלפיין-

ה HU של ה F#1 לאורך השנים, אני מכיר בעיקר את החדש, שהוא באנדל שאני לא יודע אם הוא יכול לעבוד עם BIT 1.

נקאמיצ'י-

CD700II- סורס בלבד,אחד המכשירים הכי איכותיים שיוצרו אי פעם, איכות מקור ברמה גבוהה ורמת רכיבים מהגבוהות שניתן למצוא

מקינטוש

MX406- סורס בלבד, מכשיר איכותי מאוד ברמה גבוהה מאוד, חולק מכלולים עם הקלריון שציינתי.

דנון

Z1- הטוען לכתר ע"י רבים לתואר הסורס הטוב ביותר. ברגע של חולשה כמעט רכשתי אחד כזה.

עד כאן הסקירה.

בנוגע לכמה זה קריטי, שווה, שמיע, משתלם- זה מאוד מאוד אינדיבידואלי, שני חברים שעשו השוואה מצאו הבדלים מאוד גדולים בין המקינטוש לנקאמיצ'י, ויש מי שלא ישמע הבדל אין הדנון לפיוניר ב- 1000 שקל. אין בכלל מה לדבר על תמורה לכסף ברמה הזו, מי שמחפש תמורה לכסף- זה ה P99RS או MS-8 או ביט 1 על מערכת מקורית של רכב, כשמגיעים לרמה גבוהה מאוד ורוצים לשפר עוד יותר- משלמים הרבה כסף, לרוב באופן לא פרופורציונלי לשינוי המתקבל, ושוב, זה מאוד מאוד אינדיבידואלי, כי יש מי שמוכן לשלם עוד 20K על הבדל מאוד קטן, ויש מי שלא מוכן לשלם על משהו ברמה יותר גבוהה מהטמפו של מורל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תמיר,

שנה טובה! :-P

תביט בנתונים של הנקמיצ'י הזה:

http://www.woofersetc.com/p-2913-cd-700-ii-nakamichi-sound-quality-amfmcd-player.aspx

איכות צליל - אין ספק, סופר דופר.

אבל - בלי USB בלי MP3 - יש לך כוח למטרד שכזה?!? - לי, אין!

הP99RS הרשים אותי פחות או יותר כמו בננה רקובה - פרוססור סוף, איכות סאונד בשביל HU ברמה הזו - מאכזב. אל תבין לא נכון - איכות הסאונד מצויינת אבל שמעתי הרבה מערכות טובות בחיים שלי והHU הזה לא מגיע לרמה של המתחרים שלו, פשוט לא נותן את הסחורה.

הP9 הפיל אותי לעומת זאת.

לאון טס עד תיאלנד בכדי לקנות אחד אני מדבר על ה99, התקין ברכב, יום למחרת בעט אותו מכל המדרגות בגלל שהאקליפס 7200 במובן של אות עשה ממנו צחוק.

------------------

ה7200 לדעתי הוא הHU המושלם במידה ויש לך פרוססור חיצוני - ויש לך.

הבעיה - לא מיוצר יותר, קשה למצוא, אין יותר אבא ואמא.

------------ ההצעה שלי

תחפש HU דאבל דין עם יציאה אופטית או לפחות SPDIF (אתה עדיין יכול להשתמש בRCA לשם כך) - המקור יוצא דיגיטלי ולמעט דיבורים על JITTER שאני מוכן לחתוך לעצמי משהו אם אתה תרגיש הבדל כלשהוא שיהווה עבורך משהו משמעותי ולכן אתה גם שומר על פונקציונאליות מירבית כמו ניווט, כמו דיבורית, כמו מצלמת רוורס כמו דפדוף נוח בין תיקיות MP3

הפיונירים - לא לגעת, היציאה האופטית שלהם נועדה לפרוססור ייעודי של פיוניר.

תבדוק את האלפיינים ואת הJVC - שיחה אחת לאפריל טקליין בשביל ייעוץ.

אם לא זה אז או אלפיין 9887 או אקליפס 7200 או פיוניר P9 (בלי הפרוססור)

----------- יחידות הראש הכי איכותית מבחינתי אנלוגי או דיגיטלי

אלפיין F1 סטאטוס - וואו!

סוני XES - וואו וואו! (אבל לך תמצא אחד - הרבה יותר גרוע מ7200 של אקליפס בנדירות)

מקנטוש כמו שיש ללאון (אבל אין MP3, אין USB מזל שיש בכל כפתור לעבור שיר קדימה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...