Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מבין במכונות קפה?

יגאל
שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

האמת שאני לא מבין כל כך במכונות קפה אבל אין ספק שאני אוהב לשתות קפה, והרבה, ותמיד עם חלב :idea:

אני מחפש מכונה ללא קפסולות וגם כזו שלא צריך להרתיח בה את החלב בנפרד, אלא כזו שבלחיצה עושה את הכל.

איך נקראות המכונות האלה?

במשרד יש לנו מכונת אספרו, קפסולה נפרד, מים נפרד, חלב בנפרד. יש משהו בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח שעושה את כל אלו ביחד?

שנה טובה ובטוחה בכבישים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ידוע לי על מכונה בתקציב שציינת,

אשר גם מכינה את החלב בלחיצת אחת. ואם יש כזו,

התוצאה תהיה דומה לזו של כל מיני מכונות אוטומטיות מהסוג הזוועתי.

מה שכן, יש מקינטה שעושה דבר כזה, ה"מוּקה" של ביאלטי ובטח עוד איזה חברה מתחרה.

http://www.coffee-express.co.il/Products/170-httpwwwcoffee-expresscoilproducts170-mukka-expressaspx.aspx

יקר אמנם, אבל בניגוד למכונת קפה, היא תחזיק מעמד לנצח ולא כמה שנים.

אין בעולם או ביקום מכונת קפה שמחזיקה מעמד יותר מכמה שנים

בלי לבצע "אוברול" שעולה יותר מהמכונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בא מתחום הקפה, מכונה שמקציפה לבד דורשת המון תחזוקה בעיקר בחלב ובכל הצנרת, הרי זאת משאבה ששואבת את החלב מעבירה דרך גוף חימום, ועד לצינור שמוציא.

אל תשכח שחלב נקרש, וחלב קרוש זה חלב מקולקל שיעשה הרבה כאבי בטן אח''כ בשימוש הבא.

חפש מכונה של כרומקס ביתית פשוטה, עם סטימר נפרד וראש קפה שעובד על קפה טחון וגם פודים.

ההקצפה תצא הרבה יותר מקצועית ובטמפרטורה שאתה בוחר, ובכלל כל הקפוצי'נו יצא מקצועי יותר.

יש גם מכונות של ברילוצ'ה ביתיות סביב ה 2500 הרבה יותר מקצועיות עם איכות של מכונות מקצועיות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב,

האמת שאני לא מבין כל כך במכונות קפה אבל אין ספק שאני אוהב לשתות קפה, והרבה, ותמיד עם חלב :idea:

אני מחפש מכונה ללא קפסולות וגם כזו שלא צריך להרתיח בה את החלב בנפרד, אלא כזו שבלחיצה עושה את הכל.

איך נקראות המכונות האלה?

במשרד יש לנו מכונת אספרו, קפסולה נפרד, מים נפרד, חלב בנפרד. יש משהו בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח שעושה את כל אלו ביחד?

שנה טובה ובטוחה בכבישים!

עם נושא ה"בלי קפסולות" נראה לי שהגזמת.

אם אתה בכל זאת משתכנע על קפסולות, ה "לטיסימה" של נספרסו עושה את כל יתר הדברים שביקשת ונמצאת בטווח המחירים שציינת.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי אישית היתה בעבר גאג׳יה שהיתה אחלה מכונה, אבל אחרי חמש שנים של שימוש אינטנסיבי שווקה.

היא גם היתה לקפה טחון/פודים והקצפה נפרדת.

היום יש לי כרומקס פשוטה שהפתיעה מאוד בעמידות שלה וגם בתוצאה הסופית. עלתה גרושים ופחות

מחצי מהגאג׳יה.

לחבר היתה מכונה כמו שאתה רוצה, אאל״ט של קנווד, והתוצאה היתה בינונית ומטה, ודרשה הרבה נקיון

אחרי כל שימוש.

הצעה נוספת היא לקנות מכונת אספרסו לחוד, ומקציף חלב כמו שיש לנספרסו, שנותן הקצפה לא רעה בכלל

במינימום מאמץ ובמהירות רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן קנינו את המכונה ההזו :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752530

היא קטנה, ביתית ועושה הכול.

הדבר הכי טוב בה הוא שאתה שם פולים למעלה ובלחיצת כפתור היא טוחנת את הכמות הרצויה ויוצא אספרסו מעולה, הקפה המשומש נאגר במיכל נפרד וכל הפעולה הזו של להכין קפה איכותי לוקחת מספר שניות.

אנחנו משתמשים בה כבר מעל שנה וחצי, כל יום כ-20 -30 כוסות.

הבאסה היחידה בה זה שהמיכלים קטנים ותדירות הוספת המיים או ריקון הקפה המשומש קורא לעיתים קרובות אבל כמכונה ביתית היא מושלמת.

אפשר להשיג אותה בהרבה יותר זול דר"א.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...