Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברות של קבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם חברה של קבל משפיעה על אופן העבודה שלו?

איזו חברות מומלצות? לפי איזה נתונים בוחרים את הערך?

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

תראה מותג זה מותג אין מה לעשות

גם כשאתה מתלבט בין דיזל לסתם איזה ג"ינס צ"וקומוקו בסופו של דבר שניהם ייכסו לך את הישבן :lol:

זו אותה התלבטות שבסופה תמיד המותג מנצח במידה ויש לך את האקסטרא כסף

לגבי ערך הקבל אז לפני המון שנים לימד אותי מישהו בתעשיה שמדד ההסתכלות בגדול ומבלי להיכנס לחישובים מתמטיים וערכים של רכיבים חשמליים הוא שאחד מילי פאראד טוב לאחד וואט

ז"א לסאב של 500 וואט מספיק חצי פאראד

ולסאב של 1000 וואט יספיק 1 פאראד

אין לי מושג עד כמה זה מגובה בנתונים מדודים אבל בניסיון שלי זה לא איכזב באף התקנה

בהצלחה

דרור

פורסם

לפי דעתי האישית זה בזבוז כסף למשתמש הממוצע. כולם חושבים שזה מונע נפילות מתח (למי שסובל מנפילות מתח) אך זה רק מזיק עוד יותר. לעומת זאת למערכת חשמל בריאה זה עוזר בניקוי רעשי AC הידועים כripple ממערכת החשמל באוטו. זה גם מונע הבהובי אורות כתוצאה ממשיכות זרם גדולות ממקור החשמל ברכב.

זה לא עונה לך על השאלה אבל לפחות שתדע לפני שאת רוכש קבל.

דיוויד

פורסם

אין צורך בקבל באף מערכת , זה כמו לומר שהייצרן לא יודע לבנות מגברים וערך הקבל שהוא שם בתוך המגבר לא מספיק.

עדיף להשקיע את הכסף בתשתית חשמל טובה יותר מאשר לשרוף אותו על שטויות.

לשאלה עצמה, אם זה קבל מתח כניסה אז כנאה שההבדל בין חברה לחברה יהיה בתוחלת החיים של הקבל, כמובן שזה נכון כול עוד זה לא זיוף והערך המוצהר זה מה יש.

אודי A4

דימה.

פורסם
לפי דעתי האישית זה בזבוז כסף למשתמש הממוצע. כולם חושבים שזה מונע נפילות מתח (למי שסובל מנפילות מתח) אך זה רק מזיק עוד יותר. לעומת זאת למערכת חשמל בריאה זה עוזר בניקוי רעשי AC הידועים כripple ממערכת החשמל באוטו. זה גם מונע הבהובי אורות כתוצאה ממשיכות זרם גדולות ממקור החשמל ברכב.

זה לא עונה לך על השאלה אבל לפחות שתדע לפני שאת רוכש קבל.

דיוויד

מצד אחד אתה אומר שזב מונע הבהובים אבל מזיק לנפילות מתח. אז מה מהם?

ודימה, אז בשביל מה מוכרים קבל מלכתחילה?

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

ממליץ לך לקרוא את השרשורים שכבר נפתחו על הקבלים.

כיום יש נגישות למצברי פריקה עמוקה בארץ, חבל לבזבז כסף על קבלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קבל בדרך כלל מהווה פיתרון מצויין ויעיל וזול וקל להרכבה

מניסיוני הדל קבל פותר בעיות של נפילות מתח קלות ומחזק את דיוק הבאס ועוזר לו להיות נקודתי יותר בעיקר בטראקים שיש בהם סריות של בומים מהירים

עכשיו אני לא רוצה להיכנס לויכוח הישן בקשר ליתרונות או לחסרונות של הקבל (כמו שנכתב מעליי יש המון שרשורים בנושא) אני נותן את דעתי המבוססת על ניסיון אישי של שנים רבות בהתקנות ברכבים

דרור

• תוכן חדש...