Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אני עומד בפני רכישת רכב - סיאט איביזה FR שנת 2006 עם 110,000 ק"מ.

האוטו נלקח לבדיקה במכון מורשה, פלט הבדיקה מעיד על מספר ליקויים:

1. מנוע - נזילות שמנים + רעשים מוזרים

2. תיבת הילוכים - מצמד גבוה

3. בולמים וגלגלים - זוויות לא תקינות...

אלה הדברים המהותיים שהפריעו לי בתוצאות הבדיקה.

עכשיו אני בדילמה, האם לנסות להוריד את המוכר בכמה אלפים בגלל מצב הרכב (בלאי יחסית גבוה) או שעדיף לא לגעת ולהתרחק מהאוטו הזה?

שאלה נוספת: במידה והמוכר יוריד לי 5,000 ש"ח מהמחיר בשל הליקויים, האם זהו סכום סביר שאיתו ניתן לבצע יישור קו של הרכב ולהבטיח לי ראש שקט לכמה חודשים טובים?

ממתין לעצתכם...

תודה מראש לכולכם. הפורום ממש שפיץ!

ושנה טובה :wink:

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

דווקא לא נשמע בלאי גבוה במיוחד.

נזילות שמנים - מהיכן?

רעשים מוזרים - ?!

תיבת הילוכים - מצמד גבוה - אם טרם הוחלף קלאץ' אז סיכוי סביר בהחלט שיוחלף קלאץ' מתישהו בזמן הקרוב. אם הוחלף אז כסת"ח.

בולמים וגלגלים - זוויות לא תקינות - זה יכול להיות שטות החל מכיוון פרונט (250 ש"ח) להחלפת בולמים (כמה אלפי שקלים). צריך לבדוק.

לאחר בדיקה מעמיקה של הממצאים האלו תיהיה יותר חכם.

אם אין משהו משמעותי לאחר הבדיקות, 5,000 ש"ח זה בהחלט מספיק (במידה והמוכר יסכים).

Back to the original - NC again.

פורסם

הבנתי.

אז בעצם רצוי לקחת הרכב למוסך מורשה סיאט ולבחון הממצאים בזכוכית מגדלת...

רוב תודות לך!

הצעות נוספות מישהו?

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

קח את הרכב לרון, הוא יתן חוות דעת מקצועית לגבי הרכב ויתמחר לך את הליקויים לפחות ב 30% פחות מהמורשים של צ'מפיון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...