Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

traka64 זה נכון,אבל אם המכוניות החדשות יתחילו עם המגמה הזאת,עם השנים פתיחת דלתות תהפוך למשהו מן העבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רעיון יפה, רק חבל שלא חשבו על זה לפני 20 שנה וחייבו את כל היצרנים באחד כזה ...

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני ראיתי ששמו בככל הדלתות גומי שחור שבדרך כלל ישנו על חלון (כמו בג'יפים ישנים).

זה מונע את הסימנים שהדלת שלך תעשה לשכן,

אבל זה שחור ומכוער...

פורסם
בר המגן הזה עשוי מגומי,כך שהוא צריך גם להגן על הדלת של הרכב האחר.

זהו בדיוק שלא איכפת לי להגן על הרכב האחר אני רוצה משהו שיגן על הרכב שלי!

פורסם

הפתרון הזה יגן על הרכב השכן ולא על הרכב שלכם,

אם כל היצרניות יתחילו להשתמש בפטנט הזה, ולכל מכונית חדשה תהיה אותו אני בטוח שנראה לאט לאט פחות ופחות סימנים שכולנו אוהבים כל כך.

הלוואי ומישהו יקח את הרעיון הזה ויקפיץ אותו שלב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למה יגן רק על רכב השכן? ניתן לראות בסירטון שבפרוש הוא מגן גם על הדלת שלכם וגם על הרכב שליד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק לי נראה שהפטנט אולי ישמור מפני שריטות קטנות של פתיחת דלת "קלה", אבל כשמדובר בפתיחת דלת של "אני מוציא את הילד עם הסלקל, יש בעיות?!", או "מה אני אעשה, ככה הילד יוצא מהאוטו!" אולי לא תישאר שריטה אבל ישאר קימוט בפח?

פורסם

איך לא חשבו על זה מקודם? כי במדינות אחרות בהן יש תרבות נהיגה על הכביש רוב האנשים מתחשבים ברכוש של אחרים. לא אומר שאין אספסוף במדינות אחרות אבל בלי עין הרע במדינת ישראל יש בשפע. שלא נדבר על האדיבים שחונים בשתי חניות או על הנחמדים שמתעצלים להחזיר את עגלת הקניות למקום והן פשוט פוגעות במכוניות אחרות. עצוב שצריך להמציא פטנטים על מנת לכפות על תרבות לקויה אצל הרבה אנשים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
רק לי נראה שהפטנט אולי ישמור מפני שריטות קטנות של פתיחת דלת "קלה", אבל כשמדובר בפתיחת דלת של "אני מוציא את הילד עם הסלקל, יש בעיות?!", או "מה אני אעשה, ככה הילד יוצא מהאוטו!" אולי לא תישאר שריטה אבל ישאר קימוט בפח?

בשביל לעשות קימוט בפח עם דלת שמכוסה בגומי צריך ממש, אבל ממש להתאמץ.

Auto Emoción

פורסם

כשיהיה לי כסף לרכב חלומותיי, הדלתות שלו יצופו במרקם כמו בתמונה, כדי למנוע נזק (לרכב שלי...)

images?q=tbn:ANd9GcTN5FP4ifaIJOvdP3gImdnsYxnthbFUJFkoZqVtiZta3i8FAIm3uw

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פטנט נחמד... אבל

1. אני כבר מרגיש שדלק מוטורס ימכרו את זה כתוספת בעלות "שווה לכל כיס".

2. אני בספק שזה יעזור נגד דגנרטים ברכבי ליסניג שפותחים את הדלת שלהם בבעיטת ברוס לי.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

חידוש מבורך ויעיל אם כי לא לגמרי לתופעה שכיחה.

הכל שאלה של מחיר.

טוב יעשו בפורד אם ייחלקו זאת חינם ובכך יבדלו את עצמם משאר העדר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זהו בדיוק שלא איכפת לי להגן על הרכב האחר אני רוצה משהו שיגן על הרכב שלי!

אוי, כמה שאתה ישראלי... ועוד מה זה מתגאה בתשובה החכמה שלך, כל הכבוד!

איך לא חשבו על זה מקודם? כי במדינות אחרות בהן יש תרבות נהיגה על הכביש רוב האנשים מתחשבים ברכוש של אחרים. לא אומר שאין אספסוף במדינות אחרות אבל בלי עין הרע במדינת ישראל יש בשפע. שלא נדבר על האדיבים שחונים בשתי חניות או על הנחמדים שמתעצלים להחזיר את עגלת הקניות למקום והן פשוט פוגעות במכוניות אחרות. עצוב שצריך להמציא פטנטים על מנת לכפות על תרבות לקויה אצל הרבה אנשים.

אכן, איזה מזל שחברה ישראלית מקומית המציאה המצאה ומכרה אותה ליצרנית מקומית קטנה שתרכיב את החלק הזה רק בחור הנידח הזה במזה"ת שבו חיים ברברים שפותחים דלתות בעוצמה.

מה? מה אתה אומר? אני לא שומע טוב,

אה, זה לא חברה ישראלית מקומית?

זה פורד העולמית??:shock:

והם לא מרכיבים את האביזר בצורה בלעדית רק בישראל?

פרישה כלל עולמית?

עם כוונה להתקנה בכל צי הרכבים?

יכול להיות שאולי מדובר בבעיה עולמית?

לאאאאא, זה בטוח רק הישראלים הברברים, אלא אין להם כבוד לכלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יעזור נגד אמהות ששולפות ונלחמות עם הילדים מהסל קל.

לא יעזור נגד דבילים שפותחים את הדלת עם הרגל, ובעצם אתה מקבל פס עקום יפה בדלת במקום סימן [צבע] כלשהו שיורד עם פוליש.

אני גר ליד גן ילדים, אני רואה איך הכל עובד מצד האבא ומצד האמא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...