Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיע להספיק עם צרות העין והקנאה הגלויה או הסמויה, בשי אגסי והחברה שלו.

תרצו או לא תרצו - המכונית החשמלית תהיה נפוצה ותצבר גידול. אם לא עוד 3 שנים, אז 7 לכל היותר.

אולי השיקול יהיה צמצום תלות בנפט, מחירו והרזרבות, אולי איכות הסביבה. אבל הוא יתפס מקום בולט בעוד כמה שנים.

כמו שאולי ביום אחד יעברו פה לתחנת כח גרעינית, כמו שקיים מזמן בארצות שונות. פשוט לא תהיה ברירה טובה אחרת.

שימו לב איך ההיברידיות מטפטפות לאט לאט, משתפרות. איך הדיזל שהיה בישראל "רק למוניות" כבר השתרש בשטח אחרי שהוא נפוץ בחו"ל ולפני הרבה שנים. האופנות והחידושים נקלטים בישראל רק אחרי הרבה שנים. "מה הם מבינים בתנאי הארץ". הם כן.

לכל מי ש"מחפש" את אגסי - אתם פשוט לא מבינים מה זה לעזוב ג'וב שהיה לו בסאפ. זו חברת ענק שמוכרת תוכנות לאירגונים גדולים, במיליארדים כל שנה, וכל מי שיצא מפיסי למחשבים ארגוניים מגיע אליה, במוקדם או מאוחר.

יש לו חזון ויש לו מטרות. אם גם ירויח מזה - מצויין.

ומה איכפת לברווז ואחרים מאיפה הכסף? זו תמימות לחשוב שאפשר להתחיל מעבודה במחסן, בלי רזרבה ובלי משקיעים, וליצור ארדון ענק. אולי פעם בכמה עשרות שנים זה קורה, לא בשיגרה העיסקית.

הלואי שיהיו לנו עוד עשרה כמותו, עם יוזמה, חזון ויכולת ביצוע. ככה גם התחיל סטף ורטהיימר אחד, אם שמעתם עליו.

לי רק חבל שהם הלכו על הפלואנס, שהיא לא המכונית עם סיכויי הקלטות טובים, בלשון המעטה, אולי יצוץ עוד דגם.

כאשר הנושא יתפס - יקומו מתחרים. זה רק עניין של זמן. זוכיר שפעם היתה רק פלאפון?

אפילו אם נדרשת התערבות רגולציה של הממשלה - ובאיחור כמו שמקובל אצלנו - ברגע שיש ביקוש - היא תגיעה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשנת 1972 סיים ג'ובס את לימודיו בתיכון בקופרטינו שבקליפורניה ולאחר הלימודים הלך להרצאות של חברת HP וכן עבד שם בחודשי הקיץ. לאחר התיכון החל ללמוד בקולג' ריד היוקרתית בפורטלנד שבמדינת אורגון,

קופרטינו, שבלב עמק הסיליקון וממנו לקולג' יוקרתי.

ממש תחתית החבית...:roll:

שכחת, משום מה, לצטט את החלק שבא אחר כך :

"אך נטש את הלימודים לאחר סמסטר אחד. למרות שהוא נשר מהלימודים אחרי סמסטר אחד בלבד, הוא המשיך בשיעורי עריכה בריד, כגון קליגרפיה , בזמן הלימודים ישן על הרצפה בחדרי החברים, החזיר בקבוקי קוקה קולה תמורת כסף לאוכל, וקיבל ארוחות חינם שבועיות בכנסיה המקומית של הרי קרישנה."

כתבת שטות, לא נורא, אפשר פשוט לחזור בך, במקום קודם כל להסביר שאין לך מושג על מה אתה כותב, ואח"כ להסביר שבעצם מה שכתבת זה נכון, כי רק עני מרוד שעלה לגדולה ראוי להערכה...

אני יכול לאמר לך שהפער בין להיות בעלים של חברת שמייצרת תוכנה ייעודית קטנה, לפיתוח טכנולוגיה ששווה רכישה, לאשכרה להפוך להיות מנהל בכיר מאוד בחברה שרכשה, הוא פער ענק. כל צעד כזה הוא קפיצה בסדר גודל של כשרון ויכולת. ואחרי זה לעזוב הכל ולייסד חברה בתחום הרכב...

לאיש ביצים של ברזל ויוזמה מפה ועד סוף העולם.

מסכים. אבל אנשים עם ביצים ויזמה לא חסר.

וזו היתה הנקודה שלי, לא המיזם, האיש. לגחך עליו כעל עוד מישהו עם חזון, בדיוק כמוני וכמוך, זה כמו לכתוב כאן שגם אני יכול לקלוע לסל, כמו קובי בריאנט...

ואגב, את ג'ובס, אני כן מעריך. הסיבה לכך היא פשוטה, אם כי מבלבלת.

ראשית, אפתח את דבריי בעובדה שאני שונא את האייפון.

שנית, ופה החלק המבלבל, אני רוצה אייפון. לא הולך לקנות אחד, אבל אני רוצה.

ופה טמונה גדולתו של האיש- הוא הצליח לקחת מוצר, ולהפוך אותו למשהו נחשק ביותר. אפילו אני, שההיגיון עומד בראשי, שיודע שלא כדאי להתעסק עם האייפון, מבחינת ביטוח וכל שאר החארטה, רוצה אחד.

אני לא מגחך עליו כעל עוד מישהו עם חזון- אני מגחך על העובדה שמישהו עם חזון וכסף, הצליח לעשות מהלך חזק. מה החכמה פה?

ומה איכפת לברווז ואחרים מאיפה הכסף? זו תמימות לחשוב שאפשר להתחיל מעבודה במחסן, בלי רזרבה ובלי משקיעים, וליצור ארדון ענק. אולי פעם בכמה עשרות שנים זה קורה, לא בשיגרה העיסקית.

לא ממש איכפת לי מאיפה הכסף, אני רק טוען שאין טעם להעריך מישהו שהצליח כי יש לו אפשרות להצליח, כי זו לא חכמה.

ואני לא חושב שזו תמימות כלל וכלל, ואני מקווה להוכיח את זה יום אחד, ודיי בקרוב.

הלואי שיהיו לנו עוד עשרה כמותו, עם יוזמה, חזון ויכולת ביצוע. ככה גם התחיל סטף ורטהיימר אחד, אם שמעתם עליו.

זה נכון- הלוואי שיהיו עוד מבצעים בארץ. כי מדברים לא חסר.:?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ואגב, את ג'ובס, אני כן מעריך. הסיבה לכך היא פשוטה, אם כי מבלבלת.

ראשית, אפתח את דבריי בעובדה שאני שונא את האייפון.

את מי מעניין האייפון?

אתה רוצה להבין מה השיג ג'ובס, יש שרשור בעוף מלא מזמן.

זה שהוא ישן על הרצפה ומכר בקבוקים אומר שהוא בא מעוני?

זה אומר שכל מי שלא בא מעוני, השגיו לא נחשבים?

אני לא מגחך עליו כעל עוד מישהו עם חזון- אני מגחך על העובדה שמישהו עם חזון וכסף, הצליח לעשות מהלך חזק. מה החכמה פה?

קודם כל, אגסי את הכסף עשה בעצמו, בתחום אחר לגמרי ובלתי קשור, ועבר מלהיות שכיר בתחום התוכנה למוביל מיזם חדשני בתחום הרכב, במדינה שאין בה שום תשתית לכך.

ביום שתצליח לגייס אגורה למשהו טריוויאלי, לא משהו מסובך כמו מיזם לכלי תחבורה חדש, תחזור ותגיד "מה החכמה?"

תתחיל מפיצוציה, אח"כ תתקדם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על מה הויכוח פה? :)

קראתי לא מזמן שרוב היזמים, באים מרקעים קשים שדוחפים אותם להצליח. לא זוכר מספר אחוזים מדוייק, אבל אני בטוח שזה היה הרוב.

ברווז,

אני מבין את הכוונה שלך, אבל עדיין אסור לזלזל באף אחד שהצליח. הגישה שלי היא פשוטה: מכל אחד ניתן ללמוד.

תקחו לדוגמא את דב לאוטמן - זוכרים אותו? דלתא? :) אביו היה איש עסקים אמיד מאוד, אך העובדה הזאת עדיין לא מורידה מכבודו של לאוטמן, אשר דרך אגב, הרוויח בזכות רבה.

פורסם
אני רק טוען שאין טעם להעריך מישהו שהצליח כי יש לו אפשרות להצליח, כי זו לא חכמה.

:? לפי הקריטריון הזה אין טעם להעריך אף אדם "שהצליח". כי לכל אחד יש "אפשרות" "להצליח".

אם הינך חש צורך להצדיק בפני עצמך את העובדה שעדיין לא "הצלחת" - למשל בכך שאין לך "אפשרות" (אני מנחש שכוונתך לערימת ג'ובות, קשרים, וכ"ו) - אשריך. ארשה לעצמי רק לצטט בפניך:

.The race is long and, in the end, it's only with yourself

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
X - אני ארצה לתקן כמה דברים ברשותך, ראשית מהסוף ואחר כך מהתחלה

LOI- מבחינה משפטית שווה את ערך קליפת השום, LOI הוא הצהרה עקרונית של גוף כזה או אחר שמביע התעניינות כזו או אחרת, הדבר נועד אך ורק לרצות את המשקיעים,את חברות ההשקעה או ANGELS למיניהם שהשקיעו במיזים, אחרת לLOI אין שום תפיסה כלשהיא משפטית או מחייבת , ואם אסגי טוען שהוא החתים 460 חברות על LOI, זה כמו להחתים 460 חברות על רצון לקבל פרסומת בדואר בלי שום התחייבות משום לקוח לקנות או לעשות שימוש במוצר!.

דבר שני, אולי BP תשמח שיהיו לה מתחרים בשוק , אבל מדוע היא מסרבת לאשר עמדות טעינה תקן 2 לפי הרצון של

משרד התחבורה, משרד הגנת הסביבה ועוד הם הסתבכו עם מכון התקנים בגלל הנושא??.

אם BP רוצים תחרות הם צריכים לתת ללקוח את האופציה להטעין את הרכב על ידי טעינה ביתית או כל דרך ארחת , מדוע מישהו ירכוש רכב ב 120 אלף שקל ויקנה ממר אגסי חשמל פי 13 יותר יקר מהשקע בבית ?, האם החשמל שלו יותר נקי משל חברת חשמל :)?? ועוד הלקוח חייב לטעון רק בלילה כי התעריפים שהוא קונה זולים יותר בשביל BP אבל כלקוח משלם מחיר מלא ?

שלא נדבר על רווח של 30 אלף שקל בין הקניה של BP לבין המכירה ללקוח שהוא רווח נקי לחברה בגלל תיקוני המיסוי.

האם מדובר לפי דעתי על נסיון להחזיר את ההשקעה האדירה או לנסות להיות ירוק.

דרך אגב, אני נגד פתיחת תחנות דלק נוספות בארץ, יש מספיק תחנות וגם ככה מדובר על קרטלים של חברות דלק, אז בהחלט מספיק מה שיש.

ברשותך, אני אתייחס רק לקטע המודגש, בין היתר מאחר ואני לא כל כך בקיא בפרטים טכניים כמו תקן מספר 2 וכיו"ב.

בטר פלייס לא מחפשת תחרות מול חברת החשמל. ברור שחשמל הרבה יותר זול ממה שאנו גובים. התחרות היא מול יצרניות עמדות טעינה אחרות, מול יצרניות תחנות החלפה אחרות, וספקיות תשתית ושירות, כמו בטרפלייס, אחרות. סה"כ בטרפלייס לא מייצרת רכבים. היא מייצרת את התשתית שמאפשרת לך לרכוש רכב חשמלי בסטנדרטים מסויימים (סוללה מתחלפת) ולהשתמש בו כרכב עיקרי במשפחה, מאחר ואתה לא מוגבל בטווח כמו במכוניות החשמליות של פעם. בעבר הלא רחוק, מכונית חשמלית הייתה חייבת להיות רכב משני, מאחר ואם אתה רוצה לנסוע אל מחוץ לטווח הנסיעה האפשרי של הסוללה, אתה צריך לעצור בצד הדרך, ולחכות כ6 שעות לטעינה לפני שתוכל להניע שוב. אז את זה בטרפלייס פתרה. אתה נכנס לתחנת החלפה, ובתוך פחות מ5 דקות אתה יוצא עם עוד 160-185 ק"N באמתחתך.

אתה לא קונה את החשמל. אין ספק שחשמל עולה 50 אג' לקוט"ש ואם היית קונה מאיתנו חשמל זה היה מאוד לא משתלם לך לבוא לבטרפלייס.

אתה קונה את השירות. אתה קונה את השימוש החופשי בעמדת הטעינה שבטרפלייס מתקינה לך בבית ובעבודה, (אגב אתה לא משלם על החשמל. העמדה לא מחוברת לרשת הביתית שלך) אה משלם על שימוש חופשי בעמדות הטעינה הציבוריות בקניונים ואתרי בילוי ומלונות, אתה משלם על שימוש חופשי בתחנות ההחלפה, ועל שירות הלקוחות שכולל שירותי דרך של בטרפלייס.

אה כן, וזה עדיין יותר זול ממה שאתה משלם על דלק....

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
על מה הויכוח פה? :smile:

על ההצהרה המזלזלת הזו:

בינתיים לא ראיתי אפילו מכונית אחת על הכביש של שי אגסי.

יש לו חזון נפלא :-) גם לי...

פורסם

זה לא חדש ביזמות, שכולם צוחקים עלייך בהתחלה ורק כשאתה מצליח ( אם אתה מצליח, כמובן), כולם אוכלים את הכובע מבושה. אף אחד לא המציא את הגלגל מחדש, פה.

פורסם
על ההצהרה המזלזלת הזו:

עם כל הכבוד הרקורד של אגסי לא צריך להעניק לו חסינות משום סימן שאלה או ספק ביחס למיזם שלו. ההיסטוריה העיסקית בעולם רוויה בדוגמאות של כל מיני "בני אלים" שבני תמותה סגדו לקרקע עליה דרכו ואף על פי כן כשלו במיזם כזה או אחר והצליחו באחרים. אשר לזילזול שמטריד אותך בהתיחסות של החבר שציטטת, פה אתה צודק, אבל כאמירה כללית מכוחה צריך לבקר זילזול בכל רעיון, מיזם, תאוריה או סתם דעה של אחר. אין צורך לדרג בני אדם כאובייקטים זכאים ליחס מזלזל או לא בהתאם לעוצמת ההילה מסביב לראשם.

פורסם

באמת מדהים פה הזלזול של אנשים.

בלי קשר לעובדה שאני מסכים עם folou במאת האחוזים, אני חושב שהתשובה לוויכוח ממש לא צריכה להיות האם הוא בא מבית עשיר או לא (ובטח לא להכניס לכאן את ג'ובס).

את מי זה מעניין אם הוא הגיע עשיר מהבית או לא?

כמה עשירים יש לנו שפשוט עושים כסף על כסף מבלי ליצור ערך מוסף למדינה שלנו?

רק בשביל להבהיר על ההבדל בין סוגי האנשים:

אילן בן דוב בחר לרכוש את פרטנר, ברכישה ממונפת מאוד, בשביל להרוויח עוד כסף לכיסו האישי.

הוא לא הקים מפעל אחד בודד, לא הקים מיזם אחד, לא רכש מכונה אחת.

הוא פשוט לקח הלוואה, השתלט על עסק רווחי וקיווה לקחת רווחים לכיס. אין בכך כל רע, להגדיל את ההון זו חוכמה בפני עצמה.

אגאסי לעומת זאת יזם, בנה, הקים.

ברור שהוא רוצה להרוויח אבל הוא עובד קשה בשביל זה.

אגאסי יצר ערך מוסף ועל כך אני מוריד את הכובע בפניו.

להיכנס לדבר כזה במצב שהוא היה צריך להיות איש חזון ואיש ביצוע אמיתי.

וכל מי שחושב אחרת,

שישאל את עצמו אם הוא היה משקיע במיזם כלשהו כ"כ הרבה כסף וזמן או שהוא היה מעדיף להיות טייקון גדול, יושב מלמעלה בכמה חברות וסופר את הכסף.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני לא מזלזל בו.

מצד שני אני גם לא מעריך אותו.

זה הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עם כל הכבוד הרקורד של אגסי לא צריך להעניק לו חסינות משום סימן שאלה או ספק ביחס למיזם שלו.

משום מה אתה תמיד מצטט מכתביי, ולא מתייחס בתשובה לשום נקודה שאני מעלה.

אני לא התייחסתי מעולם למיזם, טיבו, איכותו, וסיכוייו.

זלזל מי שזלזל בכך שאגסי הוא רק עוד איש עם חזון, כמו כל אחד אחר.

רק שהוא לא רק איש עם חזון, הוא איש עם חזון שעשה צעדים משמעותיים למימושו, שזה הרבה יותר מרב מי שנוכח כאן בפורום. אני מציע למי שמזלזל ביזם כמו אגסי, שינסה קודם לפתוח ולנהל פיצוציה בעצמו, ואח"כ ינסה להתנשא מעל מישהו שעשה דבר או שניים בחיים.

פורסם
ברשותך, אני אתייחס רק לקטע המודגש, בין היתר מאחר ואני לא כל כך בקיא בפרטים טכניים כמו תקן מספר 2 וכיו"ב.

בטר פלייס לא מחפשת תחרות מול חברת החשמל. ברור שחשמל הרבה יותר זול ממה שאנו גובים. התחרות היא מול יצרניות עמדות טעינה אחרות, מול יצרניות תחנות החלפה אחרות, וספקיות תשתית ושירות, כמו בטרפלייס, אחרות. סה"כ בטרפלייס לא מייצרת רכבים. היא מייצרת את התשתית שמאפשרת לך לרכוש רכב חשמלי בסטנדרטים מסויימים (סוללה מתחלפת) ולהשתמש בו כרכב עיקרי במשפחה, מאחר ואתה לא מוגבל בטווח כמו במכוניות החשמליות של פעם. בעבר הלא רחוק, מכונית חשמלית הייתה חייבת להיות רכב משני, מאחר ואם אתה רוצה לנסוע אל מחוץ לטווח הנסיעה האפשרי של הסוללה, אתה צריך לעצור בצד הדרך, ולחכות כ6 שעות לטעינה לפני שתוכל להניע שוב. אז את זה בטרפלייס פתרה. אתה נכנס לתחנת החלפה, ובתוך פחות מ5 דקות אתה יוצא עם עוד 160-185 ק"N באמתחתך.

..

אולי אפשר להסכים עם הכיוון הזה אבל נשאלת השאלה, נגיד ואני בעל חברה שמעוניינת לייצר תחרות לבטרפלייס, עכשיו אני בא לבטרפלייס ומעוניין לקבל בחינם את התוכניות של הבטריה של BP וכן את שיטת הטעינה כי אני מעוניין לייצר תחרות.

BP לא תיתן לי את התוכניות חינם , יכול להיות שלא תיתן בכלל, עם אני אנסה לחקות את הבטריה שהיא בטח לא סטנדרטית, אני עלול להתבע על ידי BP על הפרת פטנט.

מכאן לא יכולה להיות תחרות כי במידה עמדת הטעינה או עמדת ההחלפה מוגנות בפטנט, הדבר חוסם תחרות לעתיד לבוא, כל חברה שכן תרצה ליישם זאת, תאלץ לשלם תגמולים לחברת BP ומכאן שום חברה לא תוכל להתחרות ולהוזיל את המחיר.

במידה וBP כן היו מוכנים לעמוד תחת תקן העולמי של טעינה , הדבר היה פותח את השוק לעשרות חברות שהיו מתחרות על כיסו של האזרח.

פורסם

מה שהם בעצם מנסים לעשות זה ליצור מחדש סוג של טכנולוגיה קיימת ואז למכור לנו אותה תחת התנאים שלהם.

מבחינתי זה בולשיט ולא מוסרי.

אני לא רוצה את אגסי שישלוט על איך שאני מפעיל את הרכב שלי.

תחנות החלפת מצברים? סבבה!

זה כמו תחנת דלק.

תחנות שלהם בבית שלי, כשבעצם אפשר לטעון ישר מהשקע? Fuck Off!

פורסם
BP לא תיתן לי את התוכניות חינם , יכול להיות שלא תיתן בכלל, עם אני אנסה לחקות את הבטריה שהיא בטח לא סטנדרטית, אני עלול להתבע על ידי BP על הפרת פטנט.

מכאן לא יכולה להיות תחרות כי במידה עמדת הטעינה או עמדת ההחלפה מוגנות בפטנט, הדבר חוסם תחרות לעתיד לבוא, כל חברה שכן תרצה ליישם זאת, תאלץ לשלם תגמולים לחברת BP ומכאן שום חברה לא תוכל להתחרות ולהוזיל את המחיר.

אתה כנראה תופתע לשמוע שזה בדיוק המצב בכל תחום של תעשיה כיום: טלפונים סלולריים, מכוניות, תוכנה, תרופות, מחשבים, אלקטרוניה ביתית, וכ"ו. כל חברה גדולה יושבת על ערימת פטנטים, מעודדת את עובדיה לרשום עוד, וכן רוכשת פטנטים בודדים ותיקים של פטנטים מחברות אחרות (לפעמים רוכשת חברות שלמות רק בשביל הקניין הרוחני שלהן). בסופו של דבר בכל תחום נוצר "מאזן אימה" שבו חברות חותמות על הסכמי cross-licensing ו/או משלמות סכום קטן (בד"כ) עבור כל מוצר מפר שהן מוכרות לחברה/אדם שבבעלותם הפטנט(ים), בעודן מחפשות בצורה מטורפת "פתרון מעקף" שלא מפר אף אחד מהפטנטים האלה שלא מכוסים ע"י הסכמים ולא פגו תוקפם.

בגדול, הרעיון בשיטה הפטנטים הוא לא למנוע מאנשים אחרים לעשות משהו, נהפוך הוא! הרעיון הוא לאפשר לאנשים אחרים לעשות את הדבר, אך גם לגרום להם שלשם לבעל הפטנט, ובכך להגן עליו. יש אנשים שיסכימו אתך כי שיטת הפטנטים היא רעיון גרוע, יש כאלה שיחלקו אליך. התעשיה והרשויות ברחבי העולם בד"כ מוצאות דרכים להתמודד עם קיום השיטה מבלי שיהיה לנו 50 סטנדרטים מנוגדים ומתחרים בכל תחום החיים.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...