Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יוקרה קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריך את עזרתכם ברכישת רכב יוקרה קטן יד שניה סביבות ה100 אלף שקל.

מה אני מחפש ברכב?

• איכות חומרים טובה
  • איבזור טוב (שמע, פנאל עם מסך?, סאן רוף)
  • איכות נסיעה טובה, כלומר: 1) לא להרגיש כל בור בכביש.
  • 2) מנוע שקט.
  • עיצוב(אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר בסעיף הזה, ויסלחו לי כל חובבי הגולף,אחלה אוטו, אני פשוט לא אוהב את העיצוב).
  • שנתון החל מ2006.

לאחי הגדול יש את הסדרה 5 החדשה,אחלה אוטו וגם נהנתי לנסוע עליו(איכות נסיעה קצת יותר טובה ממזדה, אבל לא שווה את ההפרש)

אז אני קצת משוחד ב מ וו, כמובן שבמסגרת התקציב שלי מדובר על סידרה 1.

האם היא תיתן לי את האיכות נסיעה הידועה של ב מ וו? אולי ללכת לכיוון A3?

זוהי השקעה לא קטנה מצידי, אני אשמח אם תעזרו לי להחליט.

תודה.

פורסם

ממליץ בחום על משהו קצת שונה מהעדר שנע על כבישי ארצנו- לנצ'יה אפסילון החדשה בגירסה החזקה והמאובזרת,

לדעתי מדובר ברכב מאד מהנה יפה ומיוחד.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

השאלה היא האם תיבה ידנית מתאימה לרוכש ושנית למיטב ידיעתי נוחות הנסיעה במיני איננה נוחה או מנתקת\מבודדת כמו ברכבים יוקרתיים.

אין לי ניסיון איתה אבל אולי וולוו C30 מאובזרת תענה על צרכייך.

אלפא 147 שתהיה מהנה ונעימה לנהיגה.

בתקציבך תוכל לרכוש סיטרואן C3 חדשה ומאובזרת שנראית לא רע בכלל ומציעה אבזור ויחידת הנעה משותפת למיני של ב.מ.וו.

אני רואה בלוח מספר אלפות 147 מעניינות שייכנסו לתקציב.

גם אופציית המיני מבית ב.מ.וו שאמנם מרגישה פחות מפנקת ומאובזרת אבל מציעה חווית נהיגה ומראה מגניב.

פורסם

ה 147 קצת מיושנת ובטח שלא רכב קטן, ה C30 רכב מדליק, אולי גם המיני תעשה את העבודה.

רכב קטן ואוטומטי לא תמיד בא טוב ביחד.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

יצא לי לחקור קצת את הנושא, אני חושב שאני אתמקד בחיפושים שלי אחר A3, סידרה 1 ומיני.

יש המלצות על דגמים מסויימים של המכוניות הנ"ל? יצא לי להסתכל על המפרט של ה118 הוא די בסיסי, יכול להיות שפיספסתי משהו?שווה את המחיר?

פורסם

לקסוס CT אוט ברמה של A3 אבל אמין וחסכוני.

אני שומע שאתה מחפש נוחות ולא FUN . אחרת סדרה 1.

עכשיו יש מחירים טובים גם על סדרה 3 , שווה.

פורסם

אם כבר, A3.

1.8T או 2.0 מהשנים 2005-2007 זה הרכב בשבילך. הה2.0 ביחס למחיר, וה1.8T ביחס בשקל לכ"ס.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

A3 מתאימה לדרישות, C30 גם (אבל איפה תמצא אחת).

סדרה 1 לא נוחה ואין בה דבר יוקרתי לבד מהסמל.

למי שכתב שה-147 לא קטנה - לא הבנתי... היא פחות או יותר במידות של A3/סדרה 1 מהשנתון המדובר. אולי בלבלת עם 156 או משהו. דווקא סביבת הנהג שלה מרגישה יוקרתית יותר מאשר בב.מ.וו לכל הפחות, אם כי איכות חומרים לא ברמה של A3.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
A3 מתאימה לדרישות, C30 גם (אבל איפה תמצא אחת).

סדרה 1 לא נוחה ואין בה דבר יוקרתי לבד מהסמל.

למי שכתב שה-147 לא קטנה - לא הבנתי... היא פחות או יותר במידות של A3/סדרה 1 מהשנתון המדובר. אולי בלבלת עם 156 או משהו. דווקא סביבת הנהג שלה מרגישה יוקרתית יותר מאשר בב.מ.וו לכל הפחות, אם כי איכות חומרים לא ברמה של A3.

הסדרה 1 לא נוחה? אתה יכול לפרט על זה?

פורסם

אני יכול לפרט.

מבחינת מרווח - צפופה במיוחד מאחור, קומפקטית עם מרווח פנים של מיני (הסגמנט). מבחינת אבזור - דל, לפחות בגרסא הבסיסית שזה רוב מה שרואים בארץ. המושבים - פשוטים, אלא אם מישהו רכש את מושבי הספורט האופציונאליים. נוחות נסיעה - סטנדרטית עם נטיה לצד הנוקשה, לא מתרסקת או משהו פשוט אין בה אלמנט של פינוק בנסיעה. תחושת הנסיעה ספורטיבית, אם כי הביצועים (של רוב הדגמים שנעים על כבישי הארץ) פושרים מכדי לתמוך בתחושה הזו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...