Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בזמן חיפושי אחרי הרכב האידיאלי בשבילי, קפצה פרסומת של שלומו סיקסט.

משהו מאוד מעניין אבל אני לא מבין מה הקאץ' פה.

זה הלינק :

http://www.shlomo.co.il/minisite/pleasing/haguni/index.asp?ref=79

המכוניות שם ממש זולות , אני לא מבין מה מסתתר מאחורי זה.

המחירים פה הם פחות או יותר מחירי יד שניה , וכתוב שזה רכב 2011.

אשמח עם תכונו אותי בנושא.

פורסם

נמחק ציטוט מיותר.

הקאצ' הוא שכל הרכבים מעל 100,000 ק"מ.

במידה ותרצה פחות ק"מ תצטרך להוסיף כסף.

אני הייתי לפני מספר ימים בשלמה סיקט וזה מה שאמרו לי אך כמובן אל תתפוס אותי במילה.

תבדוק מולם.

פורסם

למי שלא טרח לפתוח את הלינק, ולפותח השרשור שלא טרח לקרוא שם:

בסוף התשלום על הרכב, יש עוד תשלום ענקי. בסופו אתה יכול לגשת ולשלם או להמשיך עסקה נוספת.

הדבר שהכי אהבתי - יונדאי אקסנט 2008 בליסינג פרטי - שלם 148 ש"ח בחודש במשך 3 שנים + מקדמה של 32 אלף ש"ח -

ואחרי 3 שנים צריך להוסיף עוד 22 אלף ש"ח.

במילים אחרות - שלם 68 אלף ש"ח על רכב ששווה 49K. מדהים - מעניין מי אשכרה לוקח את ה"ליסינג הפרטי" הזה, שהוא שווה ערך להלוואה בשוק האפור, אם לוקחים בחשבון את העלות הריאלית של הרכב.

פורסם

נמחק ציטוט מיותר.

אני אוסיף גם בתור מי שהיה לו ליסינג משלמה סיקסט עד לא מזמן, שהטיפול שלהם ברכבים הוא ברמה נמוכה מאוד. לא אכנס לפרטים אבל אומר רק שהחליפו לי לצמיגים זיל הזול, תיקוני צבע גם בזיל הזול, ואני בשום אופן לא הייתי קונה את הרכב (מודה שגם לא התייחסתי אליו מי יודע כמה יפה). מה גם שזה היה מגאן.

לפי מיטב הבנתי, שלמה סיקסט מטפלים ברכבים במוסכי שלמה סיקסט, להבדיל מחברות ליסינג אחרות המטפלות במוסכי היבואן דוגמת אופרייט ליס. מישהו יודע אם אכן זה המצב?

מה שכן המחירים שם באמת ברצפה - קורולה 2008 גיר רובוטי ב57K וכדומה.

פורסם
הקאצ' הוא שכל הרכבים מעל 100,000 ק"מ

במידה ותרצה פחות ק"מ תצטרך להוסיף כסף

אני הייתי לפני מספר ימים בשלמה סיקט וזה מה שאמרו לי אך כמובן אל תתפוס אותי במילה

תבדוק מולם

כתוב שהרכבים הם שנת 2011 , איך הם 100,000 ק"מ?

משהו לא כ"כ מסתדר לי.

וליסנג פרטי? , זה כמו ליסינג רגיל , לא כ"כ הבנתי מה זה אומר.

ואתם אומרים שהמחירים שם לא שווים , אבל מה שציינת אל יונדאי אקסנט , זה שנת 2011?

פורסם

נמחק ציטוט מיותר.

מה? , כתוב 2011 ליד המכוניות , מה אפשר להביו מזה?

איפה כתוב שזה 2008?

בכל מקרה לא מומלץ ? כן מומלץ?

פורסם

הכל ברור

יונדאי אקסנט תשלום ראשון 36 אלף

לאחר מכן במידה ותרצה לרכוש את הרכב תוסיף עוד 22 אלף

תעשה את החישוב שלך אם משתלם לך

פורסם

כולכם עשיתם סלט שלם.

לפי מה שאני רואה המבצע מתחלק לכמה קטגוריות של רכבים.

רכבים חדשים שנת 2011 (צריך לראות על שם מי החברה רושמת את הרכב, לוודא שאתה היד הראשונה ולא הם)

רכבים ישנים יותר עם עבר של ליסינג או השכרה (ושם באמת יש אקסנט 2008 במחיר מופקע).

מדובר בסך הכל בעסקת מימון בשיטת בלון. תבדוק עם שלמה סיקסט לגבי תנאים מדוייקים.שווה לבדוק גם מול היבואן של כל רכב כי יכול להיות שתקבל תנאים אצל היבואן.

אסף

פורסם

נמחק ציטוט מיותר.

תודה לך , אתה הבנת אותי.

אתה תוכל אולי להסביר לי מהי שיטת הבלון הזאת?

ומה זאת אומרת לקבל תנאים אצל היבואן? , אני לא כ"כ בקיא בתחום אשמח עם תסביר לי טיפה.

תודה,

איליה.

פורסם

לפי שיטת המימון הזאת זה עובד כך:

אתה משלם תשלום ראשוני שמהווה מקדמה.

לאחר מכן אתה משלם תשלומים חודשיים במשך X חודשים (30 חודשים במקרה הזה). בד"כ לתשלומים האלה מתווספת ריבית (ואת זה צריך לבדוק גם מול שלמה סיקסט).

לאחר 30 חודשים ניצבות בפניך 2 אופציות (במקרה הזה רק 2):

1. לשלם את הסכום הנוסף שנותר כדי לרכוש את הרכב סופית

2. להחזיר להם את הרכב תמורת מחיר מחירון ולקזז מזה את היתרה שנותרה לך לשלם. הסכום שנשאר בעצם מהווה את המקדמה לרכב הבא ואז אתה ממשיך לשלם תשלומים חודשיים.

נניח בחרת לקנות מזדה 2.

לפי ההצעה שלהם במסלול הקל (שים לב שיש מסלולים שונים שההבדלים זה בעצם החלוקה של הסכום הראשוני, התשלום החודשי והתשלום הסופי):

אתה משלם מקדמה בסך 42,280

לאחר מכן במשך 30 חודשים אתה משלם כל חודש 349 ש"ח.

לאחר 30 חודשים ניצבות בפניך 2 אופציות:

1. לשלם 52750 ואז הרכב שלך.

2. להחזיר את הרכב. נניח שהמחירון שלו אחרי 30 חודשים יהיה 80000 לצורך הדוגמה. אז 80000-52750 משאיר לך סכום של 27250 שזה בעצם יהיה חלק מהמקדמה לרכב הבא.

תבדוק טוב מה התנאי ריבית בשלמה סיקסט. תבדוק אם הרכב יהיה רשום על השם שלך מההתחלה ואתה תחשב יד ראשונה. או שהרכב יהיה רשום על השם שלהם בתור ליסינג ואז כשתשלם את התשלום הסופי אז יעבירו אותו אליך (בעצם העברת יד). תבדוק טוב כמה עולה רכב חדש אצל היבואן הרשמי ואיזה תנאי מימון מציעים לך שם(נניח מזדה 2 בדלק מוטורס).

אסף

פורסם

ואל תאמין לחירטוטים שלהם לגבי קניית הרכב כי מכיוון שאחרי שהם תפסו אותך בבייצים ואתה צריך לשלם סכום רציני כדי לקנות את הרכב (מה שלרוב האנשים פשוט אין אפשרות לגייס בשנתיים-שלוש) הם יציעו לך מחיר מגוחך בטרייד אין על הרכב שרכשת מהם כי הם יודעים שלא היית בא אליהם אם היה לך את הכסף הזה.

בקיצור, אני ממליץ לך לקנות ישירות מהיבואן ולא מהחבורת לייצנים האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, כדי למנוע מקרים כמו שאתה מתאר חשוב לקבל מהחברה התחייבות חוזית למחיר מחירון בסיום העסקה.

אני לא יודע מה המצב אצל שלמה סיקסט, אבל אני יודע שבחברות אחרות כן מתחייבים לך חוזית למחיר בסוף העיסקה. כל עוד אתה נוסע קילומטראז' ממוצע, לא עשית תאונות ואתה מטפל ברכב במוסך מורשה משרד התחבורה לא תיהיה בעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...