Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה הT420 זה באמת מחשב עבודה, לא סקסי ונראה די מיושן, לא שינו את העיצובים יותר מדי מאז תקופת IBM, אבל המחשב חזק מאוד, והוא גם 14' ככה שהוא גם לא קטן וגם לא גדול מדי.

במהלך התואר היה לי HP, שהתחילו ליפול לו כפתורים אחרי חצי שנה..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני מאוד אוהב את VAIO של סוני. יש להם מגוון דגמים... הבעיה כמובן שבארץ הם מאוד יקרים ובארה"ב המחירים שפויים.

הייתה לי את הסדרה Z, כיום אני עם SB מפלצת (i7-2620M, 256SSD, 8RAM, Radeon6630M...) ומרוצה מאוד.

אני לא מסוגל לקנות מחשב של לנובו. העיצוב פשוט מוריד לי.

כמו אחרים, גם אני ממליץ על לא יותר מ13.3. אין צורך לזה! קודם כל שיהיה נייד, חזק ועם חיי סוללה מספיקים.

בבית אתה מחבר אותו למסך גדול (אני קבוע עובד על 22 אינץ'), אז למה צריך גם לנייד מסך גדול?

אם לא מק, אז סוני לדעתי.

כי הם באותו טווח מחירים פחות או יותר, שהוא כמובן יקר יותר מחברות אחרות בגלל המותג והאיכות.

פורסם

כמו שאמרו לפני - שנה ראשונה במדעי המחשב צריך בעיקר דפים.

בכל מקרה כל לפטופ (עשיתי תואר שני עם לנובו T61 קשיש עם מעבד סנטרינו) ידע להריץ אקליפס, ויז'ואל סטודיו, intelliJ או כל דבר אחר שצריך בשביל להריץ את הקוד שעושים במבוא לתכנות (או איך שלא קוראים לזה שם).

בס"כ מלמדים שם C באופן בסיסי או ג'אווה.

המקום היחידי שדרוש מחשב חזק זה בשביל להריץ matlab בפעולות מסובכות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ההערה שלי לגבי "12 אינה נובעת מכך שהמחשבים חלשים, אם כי כיון שמדובר במעבדים חסכוניים באנרגיה ובבניה צפופה מאד הם חלשים יחסית, אלא כיון שהם יקרים מאוד באופן יחסי, ואיני רואה הצדקה להשקיע בהם. מחירי מחשבי "13.3 דבי סבירים אם כי עדיין 25-50% יותר מ-"15.6 בעל חומרה מקבילה.

ואם חברתו של פותח האשכול עדיין לא שוכנעה - אולי כדאי לתת לה לקרוא את האשכול ולקלוט את אחדות הדעים כאן.

ליביו - אני מבין את התלהבותך מהמק, אבל מרבית התוכנות בהן נעשה שימוש בארץ הן תוכנות המיועדות לחלונות. יתרה מזאת - האוניברססיטאות מספקות הרבה פעמים גרסאות הוראה של תוכנות מסויימות אשר מסופקות חינם. גרסאות אלה רצות תחת חלונות, ואילו גרסאות מקבילות למק עולות מאוד דולארים. לדוגמא - Solid Works כחיונית לסטודנטים להנדסה. כמובן שאפשר להתקין על המק גם חלונות - אבל למה לשלם כפול וגם להכביד על המערכת?

ועניין אחרון, שאני לא בטוח שעדיין משמעותי היום: בעבר נמכרו מחשבים ניידים ללא מערכת הפעלה, או עם Free DOS חסר ערך. אם חברתך תוכל לרכוש מחשב כזה היא עשויה לחסוך מאות ש"ח, ועם פתיחת שנה"ל להתקין מערכת "חלונות" אשר מסופקת חינם לסטודנטים ברגע שהם פותחים חשבון ביחידת המחשב האוניברסיטאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לחברה שלי יש מחשב נייד בגודל של 15 ומשהו אינצ', היא הייתה סוחבת אותו יום יום להרצאות ובערב היה הולך לה הגב.

אם מחירי הניידים לפני 4 שנים היו כמו היום בדיעבד בלי לחשוב פעמיים היא הייתה הולכת על נייד בגדול 13.3 ובעל משקל סביר.

מבחינת ביצועים T61 שלי שכבר בן 4 עם מעבד T7500 2.2MHZ ו2GB זכרון מריץ יפה WIN 7 אקליפס אופיס 10 וVS כשצריך.

• תוכן חדש...