Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, חבר שלי הביא לי את תוצאות הבדיקה שעשה היום בבוקר, מהתרשמות ראשונית: רכב שנראה שמור מבחינה חיצונית בלי שריטה אחת אפילו. האוטו עשה 118K עם טורבו חדש. מבקש על הרכב 30 אלף בלבד! (בהתחלה ביקש 37)

אבל מה, להלן תוצאות הבדיקה שעשה ישר אחרי ההתרשמות:

dlrfo0.jpg

מה אתם אומרים ? שווה לתקן או לברוח ?

כי את האמת לי זה נראה מאוד גרוע, מצד שני אני לא מבין בדברים האלה.

תודה!

פורסם

נשמע לא הכי טוב,נורות אזהרה דולקות,אין הילוך רוורס? חימום לא תקין יכול להיות גם רדיאטור חימום פנימי,לחץ לא תקין,אני הייתי עובר הלאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני הייתי במקומו, לא הייתי חושב לקחת לבדיקה בכלל רכב שהרוורס בו לא עובד+ לוח מחוונים ניראה כמו מנורות עץ חג המולד.

הוא לא לקח את הרכב לסיבוב/לא ישב בפנים?

פורסם
הרוורס עובד, אחרי שנכנסים להילוך יש השהיה כשתי שניות ואחרי זה הרכב זז.

אבל ככה זה בכל המכוניות, יש השהיה של כמה שניות עד שההילוך משתלב, גם אם אתה משלב ל D יש השיה מסויימת.

אז לדעתי זה תקין

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אבל ככה זה בכל המכוניות, יש השהיה של כמה שניות עד שההילוך משתלב, גם אם אתה משלב ל D יש השיה מסויימת.

אז לדעתי זה תקין

אני לא מכיר השהייה שכזו. שילבת, ההילוך משולב. 2 שניות זה ים של זמן.

ברכב האמור לא הייתי נוגע. מצבו ממש לא מעורר רצון להתעסק עימו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לעניות דעתי הרכב עבר תאונה ואולי התהפכות - אני מסתמך על עניין קורת האורך שמעוכה + צביעת הגג.

הגיר זה עניין כשלעצמו, והקומפרסיה הבעייתית במנוע.

אבל מה שהדליק אצלי נורה אדומה זה עניין ההערה: "לבדוק מקוריות הרכב במשרד הרישוי".

בדר"כ אני לא מכיר הערות כאלה ממכוני רישוי, יכול להיות שזה סטנדרטי במכון שחברך בדק, אך יש לי הרגשה שיש פה רמיזה למשחק עם הקילומטראז'.

כדאי לאמת את הנושא הזה במוסכים שטופל הרכב, או לחלופין לבדוק אם בטסט הקודם כבר היה תיעוד של הקילומטראז'.

פורסם

אז לדעתי זה תקין

לא תקין, לא בפולקסווגן/אודי, ולא ברנו ולא בשום רכב.

רכב עם יותר מדי בעיות אקוטיות - בעייה בגיר, מנוע עם הספק נמוך, כיפוף בקורת שלדה. נורת אזהרה דולקת (יכול להיות פשוט ויכול להיות יקר).

חבל על הבדיקה. תקלות כאילו אמורות להתגלות גם בבדיקה עצמית של הרוכש (עוד לפני בדיקת קניה).

לא נורא, זה מעין "שכר לימוד". אני בטוח שהרכב הבא יהיה יותר מוצלח.

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם

+1,בחיים לא נתקלתי בהשהיה ברכב אוטומט בשילוב לרוורוס.בקשר לבדיקת מקוריות הרכב,יכול בגלל שהוא הגיע ללא רישיון רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מסכים לגמרי עם שאר המגיבים.

אני לא אוהב את הבדיקה הזאת.

גיר עם נזילה והשהייה - הוצאה עתידית גבוהה.

מנוע במצב לא טוב עם הפרשי לחץ חריפים. חימום לא תקין.

וכבונוס גם פגיעת שלדה (קורת אורך)

עדות חיה ונושמת (בינתיים :roll: ) לכך שגם רכב עם ק"מ נמוך יכול להיות גרוע.

בעל הרכב כמובן יודע איזה לימון יש לו ביד ולא סתם מוכר אותו מתחת למחירון, כי על 1.8T תקינה ובמצב טוב יהיו אנשים שיותר מישמחו לשלם מעל.

עריכה:

חשבתי שמדובר על A3, אבל ראיתי בשרשור אחר שמדובר בA4

כל התגובה שלי עדיין תקפה, רק שעל A4 יהיו כנראה פחות קופצים שיהיו מוכנים לשלם הרבה.

V5

פורסם

מנוע, גיר (שידוע כבעייתי),שלדה, חופשים במערכץ היגוי.

בקיצור רכב שעבר התעוללות והזנחה לאורך שנים, בעל הרכב יודע מזה ולכן הוא כבר הוריד 7K ש"ח מהמחיר.

רכישה לא כדאית אלה עם כן תוכל לקזז ממחיר הרכב את עלות התיקונים.

פורסם

אני מקווה שחבר לך עשה זכרון דברים לפני הבדיקה

הערכה כללית לפני כל מיני שטויות בדרך , יש לשים על האוטו הזה

בערך 25-30 אלף שקל ע"מ ליישר קו (תושבות , שיפוץ ראש וגיר וכל המסביב )

הוא בדק אם יש ירידת ערך לאוטו ? יכול להיות ש30 אלף זה מעל המחירון לא ? :roll:

הרכב הזה ידני ? כי אם לא (ואני מניח שלא ) יש מלא אוטומטיות כאלה במצב הרבה יותר טוב

פורסם

אל תיגע. יש מספיק מכוניות בשוק כדי שלא תצטרך להתפשר על אחת שיוצאת רע בבדיקה. הרכב עבר תאונה וכנראה לא פשוטה. תהיה לך בעיה גדולה למכור אותו כשתרצה ולהפסיד עליו המון. מי שכתב לך שתצטרך להשקיע עוד 15 אלף בשנה הראשונה היה עדין איתך. אל תתפתה למחיר הנמוך או שתוריד אותו ל-20. תסביר לו את כל העלויות שיש לך, תראה שהוא יסכים לרדת לאזור ה-25 ואז תבין כמה הרכב על הקאנטים וכל מה שהוא מנסה זה להיפטר ממנו במינימום נזק כספי מצידו.

• תוכן חדש...