Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשכול נוכלויות (scam)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מקרה טרי מהיום ועוד כמה שנתקלתי בעברי חשבתי שטוב שיהיה פה אשכול כזה שאנשים בטח יתקלו בסוגי הנוכלויות הקיימים ואולי יוכלו להימנע מהם בעתיד

(במקרה וכבר קיים כזה אשכול... נא למחוק אותו כי שלי קדוש - אני הוא זה שבצד)

1. מתקשרת אלי אנסטציה מיחסוי, נציגת כ.א.ל ( לטענתה) ומבקשת שאשלח אליה צילום תז+ספח והצהרה שאינני מלבין הון

וזאת (שוב לטענתה) מאחר ונציב המדינה (או משהוא כזה) הטיל הוראה זו

אז אמרתי לה שתשלח לי בקשה זו בדואר.

היא אמרה ״אין בעיה, אתה בוריס מרחוב... אין לי את המספר בית ודירה״

אמרתי לה ״אם את מכ.א.ל יש לך את הפרטים האלו ממממ בי!״

ממש לא בריא לעתיד שהת׳ז שלכם תיפול בידיים הלא נכונות עם העתק חתימה שלכם

2. בטח שמעתם ברדיו את הפרסומת של קפיטל

ימצאו לכם את כספי הפקדונות האבודים שלכם

ובכן התקשרתי אליהם, הם שלחו לי טופס מילוי, שם אתה מצהיר על כל הפקדונות הידועים לך ועליהם לא תשלם להם עמלה

ובהמשך רשום שעל כל ״כסף״ שהם מוצאים לך אתה תשלם להם 15% תוך 45 יום מהמועד בו הודיעו לך איפה מחכה לך כסף

מה הנוכלות: אתה עוד לא משכת את הכסף שמצאו לך ואולי בכלל תוכל למשוך אותו עוד עשרות שנים אתה כבר צריך לשלם להם אחרת תעמוד לתביעה מצידם

נגיד ויש לי קרן אבודה ששכחתי ממנה 60000 שח (שהרי ברור שיום אחד היא תתודע לי בפרעון)

הם מצאו אותה ועלי להעביר להם כבר 9000 שח בעוד שאני עדיין לא רואה שקל מהקרן

מאיפה בנאדם מקריץ אלפי שקלים לשלם להם תוך 45 יום?

רובנו, לא יצליחו

רובנו יעמדו מול תביעה שתפתח לנו את הבוריס כי נפלנו לנוכלות

תמשיכו.

זה רק חימום, יש לי עוד

נ.ב. זה לא עוד אשכול שיחות 073 או קיבלתי הצעה מהוט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כנ"ל לגבי הצעות למיניהן של בדיקת החזרי מס שמגיעים לך -

אתה משלם יפה ובזמן את העמלה ועוד כל מיני פיצ'פקעס,

מודיעים לך חגיגית שאתה זכאי להחזר דימיוני כל שהוא,

ואחר כך מודיעים "אה, אופס, טעינו, בעצם לא" ולך תחפש.

(לא מניסיון אישי, תודה לאל)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי החזר מס, ביצעתי מספר שנים לבד וראיתי מזה אלפי שקלים (שבסופו של דבר הלכו על אלכוהול)

אם לא עבדתם רצוף כל השנה/החלפתם עבודה/חושבים שמגיע לכם, גשו בעצמכם למס הכנסה

טרם הגשת הבקשה (שהיא מאוד פשוטה) יגידו לכם אם אתם זכאים או לא בלי שום התחייבות מצידכם וגם תקבלו מידע מדוייק לגבי איך לבצע זאת

בלי שום חברה חיצונית שתחגוג על חשבונכם, סרבו לכל הצעה מחברות אלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16v - מחזק, ומוסיף:

ניתן לבדוק זכאות להחזר מס הכנסה לבד בלי לצאת מהמזגן בכלל - באתר מס הכנסה, כל מה שצריך זה את טפסי 106 ממקומות העבודה שלכם, וזהו.

https://www.misim.gov.il/simulatormas/main.aspx

(ללא מילוי פרטים מזהים - רק סכומים וכו')

אם יש זכאות אז ממלאים טופס 135, ניגשים למס הכנסה וזהו.

לא צריך לתרום נתח שמן מההחזר לאיזשהו סרסור.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מנוי ללוטו - כל הזמן מציעים לי את השטות הזו.

מבטיחים כמובן שיטות מיוחדות והשתתפות ב660 טורים בשבוע וכו' וכו'.

פעם אחת חקרתי את הנציג האומלל לגבי ה660 טורים האלו, מה מסתבר?

במנוי אתה מקבל 10 טורים "אישיים" שלך, ועוד 650 טורים שמשותפים לך ולקבוצה של עוד הרבה אנשים.

מה שאומר שאם אחד מה650 טורים האלו במקרה קולע לפרס הראשון, אז במקום 20 מליון שקל שמסדרים אותך לכל החיים אתה מקבל אולי 40 אלף שקל שמסדרים לך טויוטה קורולה יד 3 במקרה הטוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בטח שמעתם ברדיו את הפרסומת של קפיטל

בכלל, כל העסקים הפרטיים האלו, שקוראים לעצמם " המרכז הישראלי ל - איתור כספים / בניה / ריהוט גן / גביית חובות"

הרי מטעים את הציבור, עם שם שנשמע ממלכתי / ממשלתי.

כל עסק פה הוא ישראלי.

קפיטל הם המרכז הישראלי לאיתור כספים בדיוק כמו שהמכולת של הרצל היא המרכז הישראלי לשוקו ולחמניה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז לדעתך עדיף לבטל את השלטים שהזמנתי "המרכז הישראלי לאיגואנות ירוקות"? :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז לדעתך עדיף לבטל את השלטים שהזמנתי "המרכז הישראלי לאיגואנות ירוקות"? :?

כן... זה בתנאי שיש לך במלאי איגואנות גם בצבעים אחרים. וברמות איבזור שונות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואללה, יש גם אדומות! :lol:

Red_Iguana.jpg

יש גם אלבינו אבל עם תג מחיר של 5000 דולר אמריקאים בארה"ב (אני חוזר, חמש אלף דולאראת בארצות הברית) אל תצפה לראות אותן כאן בקרוב.

albino3.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל אלה של החזרי המס למיניהם שאומרים שתשלם פתיחת תיק ואחוזים מהגבייה אני מיד מציע להם 50% מכל מה שהם מוציאים תמורת ויתור על ה 200 ש"ח פתיחת תיק. כמובן שמיד הם מסרבים ואז אני מסביר בעדינות שמי שמסרב להצעה כזו הוא או דביל או נוכל ומכיוון שהם לא דבילים אני מוותר מראש עם השירותים שלהם.

לגבי החזרי מס צריך להיות זהירים כי עלולים למצוא שאתם גם חייבים מס.

גם כל אלה שמתקשרים מכל מיני חברות להודיע ש"זכיתי בהגרלה" ואני רק צריך לבוא לחתום אצלם במשרד אני מנפנף ומבקש שיתרמו את הזכייה שלי למישהנו שזקוק לה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש איזו תרמית שרצה בכל רחבי האיחוד האירופי כבר כמה שנים, והגיעה גם אליי (פעמיים אפילו).

לא משהו שצריך להדאיג את תושבי ישראל, אבל שווה אזכור בכ"ז.

יש אתרים בסגנון "יד2" שאפשר לפרסם בהם מודעות בינלאומיות למכירת רכב באנגלית. בשביל אנשים ברילוקיישן זה לעיתים קרובות פורום נח לבדוק מי מוכר באיזור שלהם ביבשת. בספרד למשל אין אפשרות לפרסם בלוחות המקומיים באנגלית, אז נעזרים לפעמים באתרים כאלה.

פרסמתי את הקטנוע שלי שם למכירה בזמנו ובין הפניות שקיבלתי בלטה אחת שנראתה די רצינית. היא הייתה מאיזה ג'נטלמן אנגלי עם 3 שמות (משהו כמו "אנדרו לויד וובר", שישמע יותר מכובד) והבחור טען שהוא סוחר בכלי רכב ברחבי האיחוד ומעוניין בקטנוע. הוא הציע לשלוח לי צ'ק בנקאי עם קורייר על סכום מסויים, שאותו אוכל להפקיד מראש בבנק. לאחר מכן אמור להגיע אליי שליח עם מסחרית, להעמיס את הקטנוע ולהחתים אותי על כמה מסמכים. בשלב זה, אני אמור לשלם לו 300 יורו על ההובלה ולהגיד ביי ביי. ה-300 יורו האלה נכללים כביכול בסכום של הצ'ק הבנקאי שירשם לטובתי, ויופקד כאמור מראש אצלי בחשבון.

היו כמה דברים שנראו לי מוזרים פה... קודם כל השם - למה שסוחר רכב ישמע כמו פרופסור באוניברסיטה? הרי זה לא מתאים לקהל היעד שלו. שנית, למה שהוא ירצה דווקא את הקטנוע שלי, ששווה בקושי 2000 יורו? מה, אין קטנועים באנגליה? הם אפילו יותר זולים שם. לבסוף, מדוע עליי לשלם לשליח? מה, לא ניתן לתאם ולשלם את זה מראש? בקיצור, הלכתי אצל ידידי גוגל והתחלתי לחפור, מסתבר שזה קטע די נפוץ. הנקודה העיקרית פה זה הצ'ק הבנקאי, מין אלמנט פסיכולוגי שאמור לנסוך בך בטחון. האמת היא שמרגע ההפקדה בבנק עוברים 5 ימים עד שהצ'ק מאושר והכסף נכנס, ובזמן הזה אמור כביכול להתבצע האיסוף. אז אחרי כמה ימים הצ'ק חוזר, הלקוח נשאר ללא כלי הרכב, עם העברת בעלות חוקית לגמרי ועם הידיעה שהוא שילם 300 יורו דמי משלוח ע"מ להקל עוד קצת על הנוכל. תארו לעצמכם את ההרגשה...

את הקטנוע שלי לא מכרתי בסוף עקב שינוי בתכניות, אבל קיבלתי לא פחות משתי הצעות כאלה מאנשים (בעלי שמות) שונים. זה אומר שהעסק פועל כנראה היטב ועל בסיס קבוע, ופראיירים אכן לא מתים.

אז אם אתם עוברים לחו"ל ועשויים למצוא את עצמכם בסיטואציה דומה - ראו הוזהרתם.

פורסם
אז זה בטוח לא צ'ק בנקאי. אולי צ'ק רגיל. המחאה בנקאית הינה כמזומן. והכסף נכנס לחשבון ברגע הקבלה שלה בבנק.

הפקדתי לאחרונה צ'ק בנקאי. להפתעתי פקיד הבנק שלי אמר שלא כדאי להשתמש בכסף 24 שעות כיון שעלולים להתגלות ליקויים טכניים, למרות שהסבירות נמוכה. כמובן שלא התגלו כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
gsi16v - מחזק, ומוסיף:

ניתן לבדוק זכאות להחזר מס הכנסה לבד בלי לצאת מהמזגן בכלל - באתר מס הכנסה, כל מה שצריך זה את טפסי 106 ממקומות העבודה שלכם, וזהו.

https://www.misim.gov.il/simulatormas/main.aspx

(ללא מילוי פרטים מזהים - רק סכומים וכו')

אם יש זכאות אז ממלאים טופס 135, ניגשים למס הכנסה וזהו.

לא צריך לתרום נתח שמן מההחזר לאיזשהו סרסור.

הסכום שאני זכאי לו, רשום בדרך הבאה בטופס בחישוב,

"מס מגיע" : והסכום? באדום?

• תוכן חדש...