Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עברנו ל WPA2 AES...

מה הסיכויים שבמחשב עצמו מסתתרת תוכנת "האזנה"?

זו בהחלט אפשרות. אם מותקנת אצלך תוכנת "סוס טרויאני" שום הצפנה של הראוטר לא תעזור, וגם פיירוול עלול שלא לגלות זאת (בהתאם לרמת ה"מקצועיות" של המאזינים). אם אתה חושד ברצינות שזה המצב, תתחיל בפרמוט מלא של הדיסקים, התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, ושינוי כל הססמאות.

הדרך הכי טובה לבדוק דליפת מידע היא דוקא לא טכנית. תשתול איזו דיסאינפורמציה ותבדוק אם היא דלפה.

:turn-l:
פורסם

בנצי - עכשיו יש ציטוט שלך שבעצם אתה רוצה להיות חנון! אתה מודע לזה שאתה מאכזב אלפי מעריצים?

מה אי אפשר להיות גם וגם?

haters will hate

פורסם

לרגע, רציתי לשאול מהו סניפר (SNIPER). ואז הבנתי: סניפר! (SNIFFER)...

גיגול קצר העלה מספר אפשרויות לניטרול לוגרים.

אכפת לך אם אשב לחכות לרופאים עם החלוקים הלבנים יחד אתך עד שהם יגיעו? אולי גם נוכל לחלוק אמבולנס, ואולי אפילו תא, בהמשך. מה שכן- אם הכדור שלהם הוא 9 מ"מ, תברח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה אי אפשר להיות גם וגם?

Don't go there dude...:shock:

ברווז, לרמה כזו של פרנויה לחפש צלף שמסתתר אצלי במחשב עדיין לא הגעתי, אבל היי - הנה הבחורים בלבן! :lol:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראה לי שאתה קצת יודע להסתדר במחשב, אז תשיג SUPERAntiSpyware , עדכן וכוון את הפרמטרים של סריקה מלאה, עמוקה, לא המהירה. במחשב עמוס קבצים יקח כמה שעות ותוכל לראות ולהחליט על פעולה. שים לב שהתוכנה נשארת אלא אם תכוון אותה למצב הרצוי, כמו הפעלה מזדמנת ולא קבועה.

במקרים קשים תשיג גם את http://www.malwarebytes.org/

נדמה לי שלשתיהן יש גרסה חינמית מוגבלת.

בהצלחה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

SAS ביצעה סריקה אמש וניטרלה 250 קוקיז, לא יותר מזה.

אני לא משאיר אותה כי אין לה הגנה בזמן אמת, בניגוד לספייבוט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני ממליץ להחליף את הסיסמא לגישה אלחוטית.

כמובן שהסיסמא צריכה להכיל אותיות ומספרים ללא קשר הגיוני (בלי תאריכים ושמות של ילדים / בני משפחה).

פורסם

רוב הסיכויים שלא מסניפים לו את הרשת האלחוטית.

90% שיש לך קילוגר או איזה הוק\רוטקיט לא מוכר (ולרוב מן הסתם ישתמשו בכאלו לא מוכרים לקספרסקי כדי להימנע מתפיסה).

הפתרון הטוב ביותר הוא לפרמט את המחשב (כמובן לגבות הכל חוץ מקבצי EXE או קבצי הרצה שונים למיניהם).

להכין מראש (לפני החיבור הראשוני לאינטרנט) תוכנות פיירוול טובה ואנטי וירוס טובה.

לא להיכנס ללינקים \ להוריד תוכנות לא מוכרות מאתרים לא מוכרים \ להימנע מאתרי פורנו ובכלל אתרים חשודים וכאלו שמקפיצים כל שניה POPUPS + להשתמש בדפדפן פחות ריסקי מIE כמו FF או CHROME ועדיף אפילו OPERA (פחות נפוץ = פחות פרצות שמסתובבות בשוק). מומלץ FW חיצוני מוקשח היטב (פתוח רק לפורטים שאותם אתה צריך - החוצה ופנימה).

אני לא מאמין שמדובר בפריצה ממוקדת (מישהו שהתכוון מראש לפרוץ אליך) אלא רוב הסיכויים שמדובר בילדון שמנסה תוכנה חדשה (זו הסיבה שהיא גם לא מתגלה).

במידה ומדובר בפריצה ממוקדת (אם אתה מניח שההאקר מכיר אותך):

1. האם קיבלת מיילים מוזרים (זכיות בלוטו, עמודי שחזור סיסמה מPAYPAL, קבצי PDF\DOC)

2. יש לך אויבים או מידע עסקי על המחשב?

3. האם אתה דוחף כל DISK ON KEY של חברים למחשב?

4. האם יש לך פייסבוק?

פורסם

ישנה תוכנה קטנה וממזרית שנקראת whats running, שרואה בזמן אמת מה פועל לך על המחשב. צריך לנבור בה (לנבור המון, למעשה) אבל היא רואה ממש הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה אם תתן לי את הסכומים שמדברים עליהם בכתבה...

אתה לא הראשון שמכוון לכיוון הזה, אבל הסיפור הוא עסקי נטו - נודע לי שמישהו שאני עובד מולו השתמש בעבר בסניפרים לכל מיני מטרות, ואני רוצה לוודא שאני נקי, אחרי שפתחתי קבצים (וורד, אקסל) שנשלחו ממנו.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...