Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמעט שנה וחצי רכשתי את "לארה", 205 3 דלתות, 1.4, עם כל מיני צעצועים כמו נעילה מרכזית, ח"ח ואפילו מגנזיום מקורי, לפי הכיתוב של O.Z....

הכל טוב ויפה אלא שהרכב הוזנח מעת והחלטתי להשקיע את כל כוחי כדי להחזיק אותה...

על ההתחלה החלפתי זוג צמיגים, זרועות היגוי ואגזוז... כשהייתה על הליפט ראיתי שגומיה אחת של הציריה קרועה, ניגשתי לטסט, נכשלתי על הגומיה, החלפתי ממש במקום ועברתי.

כעבור זמן מה החלפתי מצבר ואז החלו בעיות נוספות שגרמו לי להחליף -

רפידות בלחמים, אלטרנטור, שימוש בחומר אטימה כדי לסתום נזילה במשאבת המים, שיפוץ קרבורטור, קלאץ' חדש טיפול מלא ועוד משהו שבטח פרח מזכרוני...

אני לא מצטער שקניתי רכב אבל אכלתי קש..! וגם חוויתי על בשרי שמי שיש לו רכב לא ממש אמין לומד מכונאות :wink:

אחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף הגיע זמן הטסט השני - קניתי עוד זוג צמיגים, טיפלתי בכל מיני בעיות חשמל קטנות וכל מיני בעיות קלות שכל "מתחיל" עם קצת יידע וספר היינס ייסתדר.. ניגשתי לטסט שמח וטוב לב ו... בום!

1.לוחית רישוי

2. זיהום אויר

3. פנסי חזית - רפלקטורים - שתיהם!

4. בלם שירות אחורי שמאלי לא מתפקד

ובנוסף לכל האושר הזה - הקלאץ' נדפק והרכב לא סוכב ומתפגר לי...

עצבני מגיע למוסך, מגלה שהלכה משאבה בתוף האחורי שמאלי, ולפי דיברי המכונאי - אם הלכה אחת מחליפים גפ את השניה.. את הקלאץ' הוא מתח לי ועכשיו הוא הרבה יותר קצר (היה לי שיא באורך קלאץ' נדמה לי), אבל לא מסתדר לי איך זה קרה שהקלאץ' איבד כיוון...

בזיהום הוא הראה איך לטפל, שטות, נפרדתי מהכסף האחרון בכיסי (שגם אותו לוויתי) ועכשיו נשאר לי עוד להחליף שני פנסים... אררררג! אם אני אגיע ויכריחו אותי להחליף לוחית רישוי אני אתאבד במקום!!!!!! :bigcry:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני עברתי עם הנבלה הכחולה טסט לפני שבוע וחצי בערך ... GTI , שנת 92 .

פסלו אותי עם מיסב גלגל קדמי משוחרר קצת ( תוקן ע"י חיזוק בורג האבטחה של הציריה )

ופסים זוהרים .

לפי בדיקת ה CO עברתי ובגדול עם 0.26 % . :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לבי עמך, כמובן.

אם בא לך להתנחם קצת - שלח לי ה"פ ואספר לך כמה כסף הוצאתי עד כה על האוטו שלי.

:puppydog:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

מרגיש צורך להעיר - לפי רשימת התיקונים שביצעת ברכב רובם נובעים מבלאי טבעי של הרכב, המצב אצלך הוא שהזניחו אותו ולכן ישנן בעיות רבות בבת-אחת הנובעות מבלאי (להבדיל מאמינות).

גם לי יש 205 GTI (מקורית ועם ק"מ מאד נמוך) - וגם אצלי עקב גילו של הרכב (1992) מתחילות בעיות של גיל, כדוגמת צינורות מים, טרמוסטט, גומיות ופלסטיקים!!!

בכל מקרה גם טויוטה בגיל הזה נדרשת להחלפת חלקים עקב בלאי (נו טוב אולי לא פלסטיקים).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מובן.. זה עוד מזל שה-GTI שלך 92, הכי חדש שיכול להיות :wink:

אני מודע בהחלט לעובדה שהבעיות הן מבלאי ושיכול להיות גרוע יותר, אבל אני סתם מבואס כי הייתי אמור להתגייס ולהעביר את הרכב, התקשרו אליי שלושה ימים לפני הגיוס ואמרו לי שהוא נדחה לתאריך לא ידוע, ככל הנראה בספטמבר, ועכשיו נשארתי עם הרכב, בלי עבודה ובלי גרוש - ורק זה מה שחסר לי עכשיו..

אגב, גם לי יש 0.26% CO עכשיו, אבל קודם היה לי מעל 9.9, המכשיר פשוט הפסיק להראות... היה לי חור קטן בצינורית שמביאה אויר לקרבורטור...

פורסם
לפני כמעט שנה וחצי רכשתי את "לארה", 205 3 דלתות, 1.4, עם כל מיני צעצועים כמו נעילה מרכזית, ח"ח ואפילו מגנזיום מקורי, לפי הכיתוב של O.Z....

הכל טוב ויפה אלא שהרכב הוזנח מעת והחלטתי להשקיע את כל כוחי כדי להחזיק אותה...

על ההתחלה החלפתי זוג צמיגים, זרועות היגוי ואגזוז... כשהייתה על הליפט ראיתי שגומיה אחת של הציריה קרועה, ניגשתי לטסט, נכשלתי על הגומיה, החלפתי ממש במקום ועברתי.

כעבור זמן מה החלפתי מצבר ואז החלו בעיות נוספות שגרמו לי להחליף -

רפידות בלחמים, אלטרנטור, שימוש בחומר אטימה כדי לסתום נזילה במשאבת המים, שיפוץ קרבורטור, קלאץ' חדש טיפול מלא ועוד משהו שבטח פרח מזכרוני...

אני לא מצטער שקניתי רכב אבל אכלתי קש..! וגם חוויתי על בשרי שמי שיש לו רכב לא ממש אמין לומד מכונאות :wink:

אחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף הגיע זמן הטסט השני - קניתי עוד זוג צמיגים, טיפלתי בכל מיני בעיות חשמל קטנות וכל מיני בעיות קלות שכל "מתחיל" עם קצת יידע וספר היינס ייסתדר.. ניגשתי לטסט שמח וטוב לב ו... בום!

1.לוחית רישוי

2. זיהום אויר

3. פנסי חזית - רפלקטורים - שתיהם!

4. בלם שירות אחורי שמאלי לא מתפקד

ובנוסף לכל האושר הזה - הקלאץ' נדפק והרכב לא סוכב ומתפגר לי...

עצבני מגיע למוסך, מגלה שהלכה משאבה בתוף האחורי שמאלי, ולפי דיברי המכונאי - אם הלכה אחת מחליפים גפ את השניה.. את הקלאץ' הוא מתח לי ועכשיו הוא הרבה יותר קצר (היה לי שיא באורך קלאץ' נדמה לי), אבל לא מסתדר לי איך זה קרה שהקלאץ' איבד כיוון...

בזיהום הוא הראה איך לטפל, שטות, נפרדתי מהכסף האחרון בכיסי (שגם אותו לוויתי) ועכשיו נשאר לי עוד להחליף שני פנסים... אררררג! אם אני אגיע ויכריחו אותי להחליף לוחית רישוי אני אתאבד במקום!!!!!! :bigcry:

לוחית רישוי - פשוט תשחיר את הספרות עם טוש פרמננט, שייראה יפה וברור.

רפלקטורים - וואלה לא יודע על כמה כסף מדובר, אתה בטוח שלא ניתן לעבור פשוט ע"י שטיפת הרכב כדי שלא יהיה לכלוך בצד החיצוני של הפנסים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בעיקרון לא מטפלים ברפלקטורים, דובר על זה פה בפורום... עד כמה שזכור לי ציפוי רפלקטןורים עולה כמו כל הפנס בעצם! עכשיו כשהשוויתי חדש עם ישן - יש הבדל עצום, ענק, טיטאני, לא יודע איך לקרוא לזה :)

אבל... בכל זאת לא עברתי טסט.. ולמה? כי לא מספיק אישור בלמים... עכשיו צריך גם אישור לשאר התיקונים שעשיתי במוסך... איזה יופי...

פורסם

ואם כבר נפתח שרשור "מי הכי מסכן פה"...

אני לא רוצה להתחיל עם רשימת התיקונים שיש לי עם הספרינט...

תאמינו לי שכולכם צריכים להתנחם... :roll::cry::(:shock::oops::wink:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני אכשיו לפני טסט (עוד חודש + בערך) ואני מצטער שנכנסתי לשרשור הזה וקראתי מהתחלה ועד סופו. אכשיו אני מפחד שאני לא יעבור עם הפונטו שלי, למרות שאני לא רואה משהו שלא תקין והחלפתי כבר די הרבה.

עריכה חשובה מאוד: טופו טופו טפו שאני לא אפתח פה לשטן ורק שמחר אני יגיע ויחזור מהעבודה בשלום. :wink:

פורסם
בעיקרון לא מטפלים ברפלקטורים, דובר על זה פה בפורום... עד כמה שזכור לי ציפוי רפלקטןורים עולה כמו כל הפנס בעצם! עכשיו כשהשוויתי חדש עם ישן - יש הבדל עצום, ענק, טיטאני, לא יודע איך לקרוא לזה :)

אבל... בכל זאת לא עברתי טסט.. ולמה? כי לא מספיק אישור בלמים... עכשיו צריך גם אישור לשאר התיקונים שעשיתי במוסך... איזה יופי...

זוג של חדשים לא אמור לעלות מעל 250 ש"ח .

דבר איתי בפרטי ואני אנסה לעזור לך .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
שנעשה תחרות ? :evil:

אביב, להזכיר לך שלך יש לפחות אוטו ספורט תמורת הכסף הזה?

וחוץ מזה, אני בכלל לא בטוח שאני אפסיד בתחרות הזו. אבל בכלל. :cry:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...