Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה יופי של רכב!:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

אין עוד תמונות?:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יפה מאד , פרוייקט , :mm_yeah: פרוייקט , :mm_yeah: בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!! :beerchug:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

אחד המכוניות הטובות והיפות שיוצרו אי פעם בGM

האוטו הנכון בשנת היצור הכי טובה.

בהצלחה למשפץ האלמוני והצנוע:wink:

חבר מס 14400

פורסם

איזה יופי!8) של מי זה- זה לא שלך, נכון?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סליחה על החיטוט אבל אני זוכר את הרכב הזה בתור ילד { זה ספציצפית } היה בעברו של עידו כהן מפרדס חנה?

בהצלחה !!!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
יש כמה, חלק משופצות, חלק בתהליכים, לרבות RS, SS ו-Convertible Pace Car.

ליאור.

אתה יודע אם אחת מהן מוצעת למכירה? אני מחפש כזו.

In torque we trust

פורסם
אתה יודע אם אחת מהן מוצעת למכירה? אני מחפש כזו.

לצערי, לא ידוע לי על קמארו דור ראשון למכירה.

סליחה על החיטוט אבל אני זוכר את הרכב הזה בתור ילד { זה ספציצפית } היה בעברו של עידו כהן מפרדס חנה?

בהצלחה !!!

מה שנכון נכון...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לצערי, לא ידוע לי על קמארו דור ראשון למכירה.

מה שנכון נכון...

זהיתי לפי הצביעה הדי יחודית בנוף ארצנו - בתור בן משפחה { של עידו} וילד אוהב מכוניות כמות הנסיעות המועטות ברכב הזה כשעוד היה נוסע כdaily driver במשפחה היתה חוויה בלתי רגילה אי שם בסוף שנות ה80 תחילת 90 .

הצטערתי לשמוע שהוא מכר את הרכב לפני לא מעט שנים . למרות שהוא היה ישן יותר ובעל צבע וורוד כבר כילד הוא היה מועדף אלי אל מול הקמארו החדישה יותר שחנתה לידו באותה חניה...

בכל מקרה בהצלחה בשיפוץ ללא ספק המכונית מדהימה ובטח עכשיו היא תחזור בזמן כילו עכשיו שנת 68

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...