Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:)

לאור המחירים החדשים של הפביה והקליאו (וה-206+ המכוערת), האם מחירי המשומשות צפויות לרדת בקרוב בצורה דרסטית?

האם זה כבר קורה/קרה?

לאור ההיסטוריה (אני מניח שיש פה ותיקים ממני שמכירים מה היה בפעמים קודמות כשהיו ירידות כאלו), האם זה צפוי?

איך צפויות חברות הליסינג להתנהג?

פורסם

היום כשחברות הליסינג מוכרות רכבים בשנתונים גבוהים במחירים של משומשת בת 6-7 עם אופציה לאלף תשלומים, השוק הפרטי חטף נוק אאוט. תוסיף לזה את המבצעים על החדשות שצצים כמו פטריות אחרי הגשם ובכלל תראה שהמושג מחירון רחוק מהמציאות - לראייה יש לי מאזדה 3 שנת 2004 פרטית שמורה מאוד ולא מעט אנשים אומרים שבמחיר שלה הם מעדיפים לקבל מאזדה 3 שנת 2007-2008 באותו מחיר!!!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
היום כשחברות הליסינג מוכרות רכבים בשנתונים גבוהים במחירים של משומשת בת 6-7 עם אופציה לאלף תשלומים, השוק הפרטי חטף נוק אאוט. תוסיף לזה את המבצעים על החדשות שצצים כמו פטריות אחרי הגשם ובכלל תראה שהמושג מחירון רחוק מהמציאות - לראייה יש לי מאזדה 3 שנת 2004 פרטית שמורה מאוד ולא מעט אנשים אומרים שבמחיר שלה הם מעדיפים לקבל מאזדה 3 שנת 2007-2008 באותו מחיר!!!

צודק ב-100 אחוז!

גם עצם העובדה שה"מחירון" על הרכב שלי ביד-2 גבוה ב-8 אלף ש"ח מהמחירון של מיודענו יצחק לוי אומר משהו,

חברות הליסינג שמתבססות על לוי, מתות להיפטר ממלאי הרכבים שלהם, שסיימו תקופת ליסינג של 3 שנים,

ולכן הוא מושך את המחירון כלפי מטה, על מנת שיהיה להם קל למכור.

גם חברות הביטוח בוחשות בקלחת כי הן מעוניינות לשלם כמה שפחות במקרי טוטאל-לוס.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בסדר, כל זה גם ברור ומובן.

לא ביקשתי ממישהו להתנבא או לנחש, שאלתי על בסיס העבר - אם מישהו מכיר.

הרי לא מדובר פה בירידות הרגילות של 2% בחודש, אלא על ירידה דרסטית של 17K במחירי החדשות - איך ומתי זה צפוי להשפיע על המשומשות.

אם הם כל הזמן יורדים - המחירים כבר ירדו? יש דוגמאות למשומשות שירדו ב-10K למשל בחודש האחרון?

אני מסכים שזה ממש מצחיק שמוכרים מכוניות במחיר של מכוניות חדשות - בגלל זה אני שואל.

למשל המחירון של סוזוקי סוופט 2008 לא רחוק כרגע מהמחיר של פאביה חדשה. יש מצב שבגלל מחיר הפביה ירד המחיר של הסוזוקי המשומשת ב-10K?

ואם המחיר של הסוזוקי ירד למשהו רלוונטי, האם זה לא יגרור למטה את המכונית הבאה בתור שתגרור מטה את הבאה בתור וכו'?

פורסם
צודק ב-100 אחוז!

גם עצם העובדה שה"מחירון" על הרכב שלי ביד-2 גבוה ב-8 אלף ש"ח מהמחירון של מיודענו יצחק לוי אומר משהו,

חברות הליסינג שמתבססות על לוי, מתות להיפטר ממלאי הרכבים שלהם, שסיימו תקופת ליסינג של 3 שנים,

ולכן הוא מושך את המחירון כלפי מטה, על מנת שיהיה להם קל למכור.

סליחה אבל מה שאתה אומר לא רק שלא נכון הוא גם לא הגיוני.

אם לחברה מסויימת יש רכב שהמחירון שלו הוא 100K היא יכולה להקש 20% מתחת למחירון ולמכור בקלות יחסית ב 80K. אם המחירון יהיה 80K והיא תנסה למכור במחיר מחירון יהיה לה קשה מאוד לקבל עליו 80K.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים לחלוטין עם זה שמעלי. האינטרס של חברות הליסינג הוא מחירון גבוה ולא נמוך. תמיד אפשר למכור פחות מהמחירון, וזה אפילו יותר אטרקטיבי לקונים......

אגב, אחת הטענות כלפי לוי יצחק היא שהוא משמר מחירון גבוה (ולא נמוך) פיקטיבי כדי לסייע לחברות הליסינג.

פורסם

בחודש יוני היתה ירידה משמעותית מאוד ברוב הרכבים, שנעה גם בדגמים נפוצים יחסית סביב 4-6 אלף שח.

לא ניתן לצפות מתי תהיה הנפילה הבאה, אבל כבר היום ישנם רכבים שהמחירון שלהם הזוי ומופיע כיקר יותר מהמחיר בו נרכשו כחדשות לפני שנה ( איביזה וכו'), כך שהמחירון לא משקף כרגיל את מצב השוק.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מעניין, אני עדיין לא מבין איך הרכב שלי איבד "על הנייר" כ-15% בשנה :shock:

פורסם

מאזדות זה משהו אירוני לדעתי, מצד אחד רכב "מבוקש" ומצד שני מכיוון שיש כמו "זבל" כמוהו בשוק

בגלל חברות הליסינג ומבצעי הכסאח שלהן אז המחירים שלהן יורדים.

• תוכן חדש...