Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה פולקסווגן אפ! הסדרתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפ! של פולקסווגן מצטרפת לשוק מכוניות המיני של אירופה. העיצוב נותר דומה לקונספט, המנוע וההנעה האחוריים עברו לחלקה הקדמי

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/410/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%97%D7%93%D7%A9%3a-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%90%D7%92%D7%9F-%D7%90%D7%A4!

מכונית המיני עצמה תושק בחודש דצמבר הקרוב עם הערכה לתג מחיר התחלתי של כ-9,000 יורו (כ-46 אלף שקלים לפני מסים).
מעניין אם צ'מפיון יתחרו אם שאר הסופר מיני במחירים או שיתמחרו אותה במחיר של מאזדה 3.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היא תעלה יותר מ65K ש"ח, אין לה זכות קיום בארץ. שוק המיני גם ככה נהיה מאוד צפוף לאחרונה, לא נראה לי שיש מקום לעוד מיני אחת.

למה הם הרסו את העיצוב עם פס שחור מחריד מקדימה, כנראה כמו שפם מקסיקני.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אהבתי את פנים הרכב, את הדשבורד ליתר דיוק.

הפס שממשיך את הצבע החיצוני של הרכב מזכיר לי פיאט קופה. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איזה הפתעה, מי היה מאמין ששוב VW הצליחו להוציא מתחת ידם עיצוב משעמם וחסר השראה.

כל הכבוד! :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן עיצוב משעמם. רק מבפנים היא מעניינת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז ככה 'השפם' מקדימה לא מתאים, המאחורה מזכיר לי דייהטסו קורה והשחור תקוע, לוח השעונים נראה לדעתי דיי מיושן והעיצוב של כל איזור הרדיו/מזגן וגם ההגה נראה לדעתי מכוער.

בקיצור לטעמי בלבד, לא אהבתי בכלל את העיצוב ! עכשיו אני מחכה לראות את הפרטים הטכניים של הרכב.

פורסם

אם תתומחר בארץ סביב ה60 אלף ש"ח, היא תוכל להיות (במידה ונתוני היצרן קרובים למציאות) אחת ההצלחות הגדולות של פולקסווגן. רכב מאוד חסכוני, קטן וזריז. שנראה ומאובזר הרבה יותר טוב מרוב המתחרים שלו (פיקנטו, אלטו, I10).

הקאץ' הוא רק במחיר. אבל מצ'מפיון לא תבוא הישועה לצערי.

הלוואי וגם בארץ הוא היה נמכר ב9K יורו =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אני מהמר על 89990 לא כולל אגרת רישוי וכל החראטה מסביב..

ואז הקונים הפוטנצאלים יקנו פולו.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

• תוכן חדש...