Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה:מבחני הדרכים של EVO ביו טיוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחני הדרכים המצולמים של המגזין הבריטי הידוע הן תענוג לחובבי הרכב,כשאר הם מקיפים ומעמיקים ומספקים אינפורמציה שתוכניות הרכב הפופלריות בכלל לא טורחות לספר לנו.

ובכלל ,נעים מאוד לראות את כריס הריס על מסך.

הכנתי מספר קישורים על מבחנים שנהנתי לצפות:

תהנו :)

Porsche 944 turbo

פורסם

יש גם את AUTOCAR שלטעמי הם לא פחות טובים.

כריס האריס הוא אחד מכתבי הרכב הטובים בעולם-כמדומני הוא התחיל ב-autocar עבר תקופה קצרה ב-Driver republic ואז הגיע ל-EVO-אני עוקב אחריו כבר כמה שנים טובות.

יש גם את דיוויד סאטקליף מ-AUTOCAR שגם הוא לטעמי כתב רכב מעולה-ברמה של האריס.

אני אישית כמעט ולא מפספס סרטונים של השניים הנ"ל.

איזה הבדל ענק יש בין סרטונים של מגזינים בריטים בכירים(EVO ו-AUTOCAR) למגזינים אמריקאים שמציגים רמה נמוכה-מביכה.

turboy

פורסם
אני ממליץ על הביקורות של מאט ווטסון בauto express carbuyer ובimotor, אחד המבקרים הכי טובים ברשת לטעמי.

ראיתי כמה סרטונים שלו לטעמי הוא ממש לא ברמה של כריס האריס או דיוויד סאטקליף גם הסרטונים שלהם לא ערוכים בצורה מושקעת כמו ב-autocar ו-evo.

עולם אחר לגמריי,בהשוואה אליהם הוא נראה כמו איזה מגיש סרטונים חובבן(עדיף כבר לראות סרטונים של sronis:wink:)

אני מחפש ערך מוסף מעבר לזה שאתה בוחן את המכוניות הכי שוות,וזאת הגדולה של האריס לדוגמה שיצר לעצמו מוניטין של כתב הארד-קור שמצליח לעניין את הצופים ולהכניס אותה לאווירה הנכונה ולתת לך את ההרגשה כאילו אתה שם.אני יכול להגיד על עצמי שאני רואה סרטונים שלו גם אם מדובר בסתם רכבים עממיים ולא מכוניות-על.

צר לי אבל אני לא מתחבר לכתב שמשדר קרות מזג ואדישות(דוגמת ווטסון).

מבחינתי EVO ו-AUTOCAR זה הטופ-של-הטופ.

turboy

פורסם

האם אני היחיד שציפה (בקוצר רוח) לראות מבחן של מיצובישי EVO? :cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...