Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות לnavngo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפאסאט תודה רבה בחור עזרת מאוד.

לדובים - תישן תישן את חולמת.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי תוכנה קניתי. אני יכול להוסיף את זה?

- אם קניתי כרטיס זיכרון גדול יותר, איך אני יכול להשתמש במה שיש פה להורדה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עברתי על השרשור הזה ולא הצלחתי לעדכן מפות.

אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי:

יש לי מכשיר QUE NQ430. מערכת ההפעלה שלו היא WIN ce 5.0 ומותקן igo 8 גרסא 8.3.2.68298

המפות מעודכנות לשנת 2008 וכל ניסיון שלי לעדכן את המפות לא צולח.

עזרה בבקשה?

פורסם

dbx22, המכשירים של QUE זה משהו מזעזע.

אני פעם ביזבזתי יום שלם על לפרוץ אחד כזה, לצערי אני לא זוכר איך. תחפש הוראות בגוגל. זה קשור איכשהו לתוכנת miopocket ו mortscript, ובסוף אתה מגיע למצב שבמקום אחד המשחקים שהיבואן התקין בשכבה העליונה של המכשיר אתה יכול לשים את הפרימו המעודכנת. סיוט של דבר.

להבא תקנה מכשיר כמו http://reltronics.co.il/products/197336 זה, שמגיע בלי שום תוכנה וקל להתקין עליו. קניתי לאחרונה ואני מאוד מרוצה (למעט חיי הסוללה הקצרים, אבל זה משותף לכל המכשירים מהדור האחרון).

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
תותח! אבל זה חד פעמי, אז אל תתלהב

צודק, אני משפיל ראש וחוזר בזחילה :-(.

מסתבר שהמפה שהנגשתי בתחילת החודש מתאימה ל-igo more ולא מכילה את כל הפונקציונליות של מפה המתאימה ל-igo8 ול-igo primo.

אחד הדברים שחסרים בה זה שלטי חוצות ירוקים/כחולים, שאחרי שמתרגלים לנווט איתם, קשה בלעדיהם.

יש מצב שתוכל לשים יד על המפה המלאה? מה שמאפיין אותה זה הגודל. המצומצמת היא בגודל 10MB והמלאה קצת יותר מ-20MB.

תודה.

פורסם

מבקש עזרה- יש לי מכשיר QUE (המזעזע כניראה) שקניתי כולל מפות IGO ישראל/ארה"ב/קנדה.

הבעיה שלי שבעבר עידכנתי מNAVNGO את קובץ מצלמות המהירות הדפוקה שליד כל מצלמה היא מראה מהירות מותרת של 50 ומצפצפת ללא הפסקה- סיוט של ממש. עכשיו מאז לא מצאתי קובץ מתוקן שיפתור הבעיה!

גם בכביש של 100 הוא יראה מהירות מותרת של 50 ליד המצלמה!

רעיונות?

ובנוסף- המפה שלי מעודכנת לאפריל 2010 אם אני לא טועה (השידרוג שהוסיף את 431) - שידרוג מקורי דרך האתר החברה.

האם יש אפשרות לעדכן אותה? היה לי את השובר עידכון אבל אני חושש שהתוקף שלו עבר..

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
dbx22, המכשירים של QUE זה משהו מזעזע.

אני פעם ביזבזתי יום שלם על לפרוץ אחד כזה, לצערי אני לא זוכר איך. תחפש הוראות בגוגל. זה קשור איכשהו לתוכנת miopocket ו mortscript, ובסוף אתה מגיע למצב שבמקום אחד המשחקים שהיבואן התקין בשכבה העליונה של המכשיר אתה יכול לשים את הפרימו המעודכנת. סיוט של דבר.

להבא תקנה מכשיר כמו http://reltronics.co.il/products/197336 זה, שמגיע בלי שום תוכנה וקל להתקין עליו. קניתי לאחרונה ואני מאוד מרוצה (למעט חיי הסוללה הקצרים, אבל זה משותף לכל המכשירים מהדור האחרון).

חיפשתי אחרי שאמרת, הבנתי שהיה מדריך בפורום של pocketpcfreak אבל הפורום הזה לא קיים כבר.

יותר מזה לא הצלחתי למצוא. כל חיפוש בגוגל שקשור לque ופריצה באנגלית לא מניב תוצאות רלוונטיות.

:cry:

פורסם

בבקשה: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=138072

זה לא קל וטעויות עלולות להרוס את המכשיר. מצד שני, כמו שהוא עכשיו הוא במילא לא שווה כלום.

hwgeek פשוט תמחק את כל הקבצים שנמצאים בתיקיית content/speedcam. בדרך כלל אפשר לבטל את ההתראה גם בהגדרות של תוכנת הניווט.

הצ'יטה הרבה יותר יעיל בנושא הזה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לי מכשיר פוגי'קום 4.3'' ואני מחפש אייגו פרימו.

ניסיתי להוריד מהלינק הזה http://lnx.lu/0JRr שפורסם קודם בשרשור הזה אך זה מוריד לי קובץ EXE שנקרא ilividsetup ולא אייגו.

מישהו יכול להעלות אייגו פרימו?

פורסם

כנראה ההעלאה המקורית נמחקה.

למה דווקא PRIMO? חפש בדפים הקודמים נדמה לי שיש את ה IGO הרגיל - עובד יותר ממצוין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...