Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי ב c4 מזעזע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי רכש סיטרואן c4 חדשה שמצוידת בגיר רובוטי.

עשיתי עליו סיבוב קצר והזדעזתי מהגיר הרובוטי (פעם ראשונה שלי עם גיר כזה)

לאוטו כוח רב אבל הגיר ממש מאט את התאוצה. לחצתי על דוושת הגז עד למטה,

האוטו החל להאיץ במהירות רבה (8.7 מאפס למאה) ואז במהלך העבר. הילוך

להילוך שני, האוטו פשוט נעצר!! רכב שהיה לידי והאיץ גם כן, פשוט התחיל

להשיג אותי עד שההילוך נכנס. זה ממש נראה כאילו האוטו מגיע למאה ב 8.7

שניות אם הגיר היה אוטומטי אבל ברובוטי זה הרבה יותר.

מה שהרבה יותר מדאיג אותי זה שהזמנתי פולו GTI בליסינג ויש לו גיר כזה.

מה אתם אומרים?

תודה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגתי גם על הגיר הרובוטי של C4 וגם על DSG שיש לפולו וזה שני עולמות שונים לגמרי.

דבר ראשון הם קוראים לגיר הרובוטי של הסיטרואן גיר אלקטרוני. יש לו רק מצמד אחד ובאמת הוא מאבד את כל הכוח בהעברת הילוך (הנציג בנסיעת המבחן טען שאמורים להתרגל ולהרים את הרגל ביחד עם העברת ההילוך וככה אין איבוד כוח..)

לעומת זאת, בDSG, העברת ההילוכים חלקה בהרבה יותר ואין איבודי כוח.

פורסם

מה שסיפרת נשמע תקין לחלוטין בדור הראשון של הגירים הרובוטיים.

תחשוב שיש לך גיר ידני שמחובר לרובוט שמחליף הילוכים, כלומר הוא ממש צריך ללחוץ על הקלאצ ואז להכניס את ההילוך הבא.

קח עוד סיבוב על האוטו של אבא שלך ואז שאתה רוצה להחליף הילוך תעזוב את הרגל מהגז והרובוט יחליף הילוף, אם לא אז הרובוט ילחץ על הקלאץ וזה הבור שאתה מרגיש עד שהוא מכניס את ההילוך הבא.

דרך אגב הדור הבא של הגירים הרובוטים למשל ה-DSG, עובד עם מצמד כפול וגיר אחד עם הילוכים 1 3 5 7 וגיר שני עם 2 4 6 ואז הרובוט פשוט מעביר בין הגירים והתחושה טובה יותר.

יום טוב

:king:

פורסם
נהגתי גם על הגיר הרובוטי של C4 וגם על DSG שיש לפולו וזה שני עולמות שונים לגמרי.

דבר ראשון הם קוראים לגיר הרובוטי של הסיטרואן גיר אלקטרוני. יש לו רק מצמד אחד ובאמת הוא מאבד את כל הכוח בהעברת הילוך (הנציג בנסיעת המבחן טען שאמורים להתרגל ולהרים את הרגל ביחד עם העברת ההילוך וככה אין איבוד כוח..)

לעומת זאת, בDSG, העברת ההילוכים חלקה בהרבה יותר ואין איבודי כוח.

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה.

אתה כבר הבן אדם השני שממליץ להוריד את הרגל מדוושת הגז בזמן העברת הילוך.

אבא שלי ינסה את זה ואני אדווח על התוצאות.

ה DSG דומה יותר לאוטומט?

תודה

פורסם
מה שסיפרת נשמע תקין לחלוטין בדור הראשון של הגירים הרובוטיים.

תחשוב שיש לך גיר ידני שמחובר לרובוט שמחליף הילוכים, כלומר הוא ממש צריך ללחוץ על הקלאצ ואז להכניס את ההילוך הבא.

קח עוד סיבוב על האוטו של אבא שלך ואז שאתה רוצה להחליף הילוך תעזוב את הרגל מהגז והרובוט יחליף הילוף, אם לא אז הרובוט ילחץ על הקלאץ וזה הבור שאתה מרגיש עד שהוא מכניס את ההילוך הבא.

דרך אגב הדור הבא של הגירים הרובוטים למשל ה-DSG, עובד עם מצמד כפול וגיר אחד עם הילוכים 1 3 5 7 וגיר שני עם 2 4 6 ואז הרובוט פשוט מעביר בין הגירים והתחושה טובה יותר.

יום טוב

תודה רבה. מאוד מרגיע.

פורסם

הDSG ירגיש לך כמו אוטומט, או לפחות הרבה הרבה יותר טוב מהגיר הרובוטי של הC4 והקורולה.

והוא גם הרבה יותר מהיר מאוטומט תאמת.

פורסם
הDSG ירגיש לך כמו אוטומט, או לפחות הרבה הרבה יותר טוב מהגיר הרובוטי של הC4 והקורולה.

והוא גם הרבה יותר מהיר מאוטומט תאמת.

עכשיו נרגעתי לגמרי

תודה רבה

פורסם

הגיר של הפולו אכן רובוטי, אבל זה לא אותו הגיר, וההבדל הוא שמים וארץ.

הDSG הוא גיר בעל מצמד כפול, כלומר, מצמד אחד משולב להילוך בו אתה נוסע בעוד המצמד השני משולב כבר להילוך הבא. ולכן, כל מה שנותר לעשות הוא להעביר הילוך (בלי לשלב אותו). בעת העברת ההילוך, התיבה מעבירה את הקלאץ' הראשון להילוך הבא בתור וכעת היא מוכנה להעברה הבאה.

מנסיון אישי, ההעברות בDSG מאוד (!) חלקות ומאוד (!) מהירות, יותר מהיר מכל גיר אוטומטי ויותר מהיר אפילו ממה שתוכל להעביר בידני, הDSG היא תיבה מופלאה. :twisted:

פורסם
הגיר של הפולו אכן רובוטי, אבל זה לא אותו הגיר, וההבדל הוא שמים וארץ.

הDSG הוא גיר בעל מצמד כפול, כלומר, מצמד אחד משולב להילוך בו אתה נוסע בעוד המצמד השני משולב כבר להילוך הבא. ולכן, כל מה שנותר לעשות הוא להעביר הילוך (בלי לשלב אותו). בעת העברת ההילוך, התיבה מעבירה את הקלאץ' הראשון להילוך הבא בתור וכעת היא מוכנה להעברה הבאה.

מנסיון אישי, ההעברות בDSG מאוד (!) חלקות ומאוד (!) מהירות, יותר מהיר מכל גיר אוטומטי ויותר מהיר אפילו ממה שתוכל להעביר בידני, הDSG היא תיבה מופלאה. :twisted:

אם התגובות הקודמות היו מרגיעות, התגובה הזאת כבר מעודדת

תודה רבה 

פורסם

אם היא מגיע עם DSG הסר דאגות מליבך.

מדובר בגיר בעל מצמד כפול, שמעביר הילוכים ב20 מאיות (כמה שזכור לי מתוכנית בטופ גיר.)

נסעתי מלא בג'טה 1.6L DSG, עם נהג שקרע לה תצורה, בלי רחמים, הגיר אכן נותן ביצועים טובים מאוד.

בשיוט הוא אכן חסכוני מאוד! הילוך 7 ב80 קמ"ש (וקצת פחות), ובפחות מ2K סלד.

גיר רובוטי עם מצמד אחד זה צעצוע ליד DSG.

הבעיה שבDSG היו מלא תקלות, אבל משיחה עם נהג מונית על אוקטביה דור 3 (הכי חדשה), מנוע 1.9TDI וגיר DSG, סוחב איתו 200KKM ורק החליף לו שמן. (1000 שקל על החלפת שמן!)

מנסיעה של רבע שעה איתו הגיר הגיב טוב!

אם אתה מתכנן לקרוע לDSG תצורה תדאג רק להחליף שמן והכל יהיה טוב. (בחדשים נראה לי שנגמרו הבעיות.)

פורסם

לפני כשבוע הייתי בחו"ל ונהגתי על C4 פיקסו.

הגיר שם היה מזעזע בכל רמה אפשרית.

במשפט אחד? כל הכוח נאבד בהעברת הילוכים,

השהייה ארוכה עד שההילוך נכנס

וכבונוס קבלו מחלת ים בזמן העברת ההילוך

פורסם

היה לי ה"עונג" המפוקפק לנהוג 3 חודשים על C4 פיקאסו עם גיר זהה, ללא ספק הגיר המחורבן ביותר שיצא לי לנהוג עליו אי פעם!

לדעתי האישית דביל מי שהמציא אותו ודביל עוד יותר גדול מי שחושב שצריך "להתרגל" אליו או "ללמוד" אותו.

אם אני הייתי רוכש רכב ומקבל כזה גיר הרכב באותו יום היה חוזר לסוכנות ומועמד שם עד שאקבל בחזרה את כספי על התועבה הזאת שאיזה צרפתי מטומטם התקין לי באותו.

יאללה, תתעצבנו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין משהו אחד. תמיד אומרים על הגירים האלה שהם מחליפים הילוכים יותר מהר מבן אדם. אז איך זה שיש הרגשה שזה לוקח הרבה זמן?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אחרי שאתה כבר יודע שלא מדובר באותו גיר, איך אתה מזמין רכב ואז מתחיל לדאוג? מה עם חיפוש מידע לפני? מה עם נסיעת מבחן?

• תוכן חדש...