Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חושב לקנות רכב שני היום יש לי מאזדה mpv 1994 ואני צריך רכב שני להגיע לעבודה נסיעה של 19 ק"מ בערך הלוך חזור.

אני מחפש רכב חסכוני זול תווך מחיר של 5000-10000 ובלי הרבה כניסות למוסך כמו ה mpv שלי :-D אני מתלבט בין כמה רכבים אשמח לקבל יעוץ 1.רנו טווינגו (אין הרבה מבחר וקצת ישן) אבל חמוד נורא

2. דייטסו סיריון בגלל האמינות אבל מנוע אלף שלוש צילינדרים חושש, כי המנועים האלה לא מחזיק הרבה.

3. סיטרואן סקסו 1.1 או 1.4 לא יודעה מה עם האמינות ואיזה מנועה עדיף?

4. פיאט פונטו ספייס אומרים שהוא חסכוני מאוד וגם זול אני אישית אוהב אותו אני לא יודעה איזה דגמים יש .

איזה דגם של פונטו עדיף?

תודה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

אני מעדיף ידנית יותר חסכוני בדלק. בקשר לקליאו שמעתי שהרכב אוהב להיכנס למוסך למרות שהוא נוח מאוד קשה למצוא במצב טוב.

הג'אסטי שנתון גבוה את הסוויפט אני פשוט לא אוהב יחד עם זאת שזה רכב אמין. יש למישהו קצת מידע על פונטו ספייס?.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229#post38229

מידע מפורט על הספייס,תקרא מלמעלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...