Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני כרגע מצויד בצמיגי שטח 50 50 וצריך להחליף אותם.

האם צריכת הדלק ונוחות הנסיעה אמורות להשתפר דרמטית עם המעבר לצמיגי כביש או שמדובר בשינוי מינורי.

אציין שאני בעליו של רקסטון משנת 2007,מנוע דיזל 2700

בנוסף,מה העלות הצפויה של סט צמיגי כביש (4 צמיגים) והאם יש משהו מומלץ?

תודה על העזרה

פורסם

לגבי התצרוכת דלק אני לא מאמין שתראה שינוי משמעותי.

לגבי רעש ונוחות יש שיפור במיוחד במהירויות גבוהות ,הרכב פחות קופצני ויותר "רך" וגם יש פחות רעשים מכיוון הצמיגים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מהקצת ידע שלי. מה שמשפיע על צריכה זה משקל הצמיג, הקוטר שלו ואחיזתו. במקרה של מעבר לצמיגי כביש חייבת להיות ירידה בצריכת הדלק. א. הוא יותר קל. ב. אחיזת כביש טובה יותר, מה שמונע החלקה מיותרת בכביש רטוב, ובד"כ גם הקוטר טיפה קטן יותר, מה שמשפיע בעיקר על צריכת דלק בזינוק.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

קח בחשבון שצמיגי כביש שהם לא AT (שאתה קורא להם 50/50) יהיו פחות עמידים בשטח.

אני הייתי ממליץ לך להישאר עם צמיגי AT טובים, על מנת שלא להגביל את עצמך בירידה לשטח.

דבר נוסף ומאוד חשוב, לפני כמה ימים ניסו להציע לי צמיגי 'שקר כלשהו' ש'כולם מבקשים אותם'. כמובן שלא קניתי.

תצמד ליצרנים מוכרים, ואל תתפתה לצמיגאים שמנסים להשחיל אותך בסחורה עלומה ששוכבת אצלהם במחסן.

הטובים ביותר אך גם היקרים ביותר הם ה BF, מעבר לכך כל יצרן מוכר ורציני יספק לך צמיגים טובים - קומהו, יוקוהאמה, דנלופ, גודייר, ועוד. שוב - אל תקנה צמיגים זולים מדי. זה מייד חשוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהנחה שאתה יורד גם לשטח כדאי להישאר עם 50/50 .

במעבר לצמיגי כביש אולי תחסוך כמה גרושים ותקנה נהיגה שקטה יותר, אבל מספיק פעם אחת שהצמיג שלך הולך בשטח, והנה לך מה שחסכת שלא נדבר על כאב הראש של להחליף פאנצר בשטח .

• תוכן חדש...