Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני על סף קנייה של קליאו ספורט 2003.

הרכב המדובר עם 137K ק"מ, יד 1.

שני שאלות:

1. המוכר של הרכב, הוא בחור שקנה את האוטו מהבעלים של הרכב לפני 3 שבועות, חברה שלו לא הסתדרה עם האוטו ולכן הוא מוכר.

זה נשמע קצת מוזר, אבל בסה"כ הוא נשמע בסדר, מישהו מכיר את הסיטואציה? כדאי להתרחק מהעניין?

2. הוא אומר שצריך להחליף ממיר קטליטי, כמה סיפור כזה אמור לעלות?

עידו

פורסם

זה הקטע המעט חשוד.

הוא עובד של רנו, קנה את האוטו ממישהו שבא לעשות טרייד אין.

עכשיו הוא מוכר, באמת קטע מוזר שהוא לא עשה העברת בעלות..

פורסם

אם אתה לא נעול על דור שני,יש לי דור ראשון עם פחות מ-100 ק"מ. שמורה בצורה לא הגיונית.

אם מעניין אותך שלח טלפון בהודעה פרטית.

פורסם

אז הרכב לא רשום על שמו?,"קנה את הרכב ממישהו שבא לעשות טרייד אין"

לי זה נשמע כמו סוחר,ואני טיפוס תמים במיוחד...

Porsche 944 turbo

פורסם

גידי אתה כבר מוכר ?

עזוב תמוכר מה הוא אומר או לא, סע איתו ביחד למשה מגנתון תעשה בדיקת שילדה באיזה מכון ורק אז תדע באמת מה מצבו של הרכב, כל הספקולציות האלה לא יביאו אותך לשום מקום.

מעטות הקליאו דור 2 שנותרו על הכביש ועל כל אחת יש סיפור או כזה מאחוריה ואם זה מה שיכריע אצלך קניה אז תעבור הלאה לרכב אחר.

אם הרכב תקין והכל בסדר מה זה באמת משנה מה הסיפור עם היידים שם ? (בתנאי שלא מסתתר שם איזה שעבוד או משהו כזה)

כל נושא הפליטה בקליאו מאוד חשוב, וכל שינוי בו ישפיע לרעה על ההספק של הרכב בגלל שהמערכת פליטה שם המקורית היא משופרת כבר במצב סטוק וכל שינוי בה כולל אגזוזי זרימה חופשית, ודודים שונים מיצרנים מוכרים לא משפיעים על הרכב הזה נהפוך הוא הם רק גורעים מיכולות הרכב.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

עוד מעט חוזרים ללימודים ובעכבות משהו לא צפוי שצץ הנסועה השנה הולכת להיות כפולה ומכופלת (כ-850 ק"מ בשבוע) חבל לי לשחוק את הקליאו. בצער רב נאלץ להיפרד.

מה גם שהחברה לא מסתדרת עם ידני.

פורסם
זה הקטע המעט חשוד.

הוא עובד של רנו, קנה את האוטו ממישהו שבא לעשות טרייד אין.

עכשיו הוא מוכר, באמת קטע מוזר שהוא לא עשה העברת בעלות..

אחרי הסיפור הזה עדיין לא נפל האסימון?

מי קונה רכב, מוכר אותו אחרי שלושה שבועות בתירוץ מטופש וב-מ-ק-ר-ה גם לא העביר בעלות? סוחר כמובן. כנראה שיש סיבה לכך שרכב מבוקש וסחיר הגיע לסוחר, לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אחרי הסיפור הזה עדיין לא נפל האסימון?

מי קונה רכב, מוכר אותו אחרי שלושה שבועות בתירוץ מטופש וב-מ-ק-ר-ה גם לא העביר בעלות? סוחר כמובן. כנראה שיש סיבה לכך שרכב מבוקש וסחיר הגיע לסוחר, לא?

איתמר.

סוחר שמתחזה לאדם פרטי הוא שקרן, אבל יש גם סוחרים הגונים ואני מכיר אחד כזה בנתניה שמתעסק עם לא מעט רכבי ספורט וניתן למצוא אצלו במגרש מיני S/מיאטה/TT/S3/FR/קופרה וכהנה

בתור אחד שמכיר את הבן אדם והביא לו לא מעט אנשים שרכשו אצלו וחזרו לרכישות חוזרות, מסתבר שלא כולם שקרנים ורמאים כמו שזה מצטייר כאן בפורום.

גידי זו תהיה בכיה לדורות

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

גידי זו תהיה בכיה לדורות

אתה צודק ידידי, אני כבר צופה את שברון הלב והגעגוע (ראה מקרה sti) לא חושב שיש עוד קליאו עם ק״מ נמוך כ״כ ובמצב כללי כזה, אבל אין לי ברירה.

יכאב לי מאוד לעשות איתה בשנה 40000 ק״מ.

פורסם

הבחור לא סוחר,

התקשרתי ואמרתי: "זה בקשר למודעה ביד 2"

והוא התחיל לשפוך מידע על הקליאו.

הוא נשמע לי כמו בחור שלא ידע אל מה הוא נכנס.

תתרחק מהרכב !!!

הכל חשוד ברכב ראיתי אותו יש לו מלא מכות 4 ג'נטים עקומים

וכנראה שצריך להחליף מחשב ברכב

היית עם האוטו בבדיקה או שהוא נראה כאילו הוא עבר התעללות קשה ?

פורסם
... אבל יש גם סוחרים הגונים ...

מילה במילה.

למשל,אחותי קנתה את ה-206XT שלה אצל סוחר רכב בשם אדיר בראשון לציון.

הוא פירט את כל ההיסטוריה משנת 2005 (הרכב 02'), ולא התחזה בשום זמן למוכר פרטי.

הרכב - פג'ו 206XT אוטומט 02' 1.6 עם 135,000.

הרכב - בונבוניירה.

לסיכום - יש גם סוחרים הוגנים :wink:.

:twisted:
פורסם

כמעט כל מי שקונה את הרכב הזה לא יודע לאן הוא נכנס כי הבלאי של הרכב סופר יקר. הקליאו שלי יושבת בחניה כבר 3 שבועות וזה לא ישתנה בחודשיים הקרובים כי הברז נסגר. כשאתה מתרסק עם הרכב אתה מתרסק עד הסוף. בייחוד עגשיו שהמחירון זנותי ורובן מוחזקות עי חיילים או בחורים צעירים יש לא מעט קליאו שהן במצב שלי שהרכב בחניה כי אין כסף לתקן אל תחפש קיצורי דרך ואל תהסס בכלל לבדוק שוב ושוב את הרכב לפני שאתה סוגר עסקה, אל תמעיט בערכו של הרכב כי כמו שאתה שובר לו את הצורה בכבישים הרכב לא יהסס עם התחזוקה הלא נכונה לגמור לך כל אגורה שחוקה שנכנסת לך לחשבון.

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
הבחור לא סוחר,

התקשרתי ואמרתי: "זה בקשר למודעה ביד 2"

והוא התחיל לשפוך מידע על הקליאו.

הוא נשמע לי כמו בחור שלא ידע אל מה הוא נכנס.

יש סוחרים קצת יותר מתוחכמים שמחזיקים מספר קווים עם מספר שונה לכל רכב. הרצת את המספר שלו בגוגל?

05X-XXXXXXX

05XX-XXXXXX

05XXXXXXXX

גם אם הוא לא ידע למה הוא נכנס הוא היה מבצע העברת בעלות. אי ביצוע העברת בעלות ותירוץ מטופש על חברה שלא מסתדרת היה מדליק לי 10 נורות אדומות.

ובקשר לסיפורים על סוחרים הוגנים - אפילו אני מכיר אחד או שניים כאלה, הבעייה היא שהם אפילו לא עונים להגדרה "טיפה בים". הסיכוי שחברנו נפל על אחד מאותם צדיקים שואף ל 0.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...