Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע , זה 82 דולר כולל משלוח , ולדעתי זה שווה כי זה המגן הכי דק שמצאתי , שנותן הגנה כזו , רציתי את הOTTERBOX אבל הוא גם עבה וגם לא מגן מפני מים , ובתכלס אף אחד מאיתנו לא יזרוק את האייפון ל20 מטר , ולא על קיר בטון , מה שכן יכול לקרות זה שיפול לנו האייפון למים , וחוץ מזה זה מגניב לצלם מתחת למים , בכל מקרה הגריפין לא התאים לי כי הוא ענק וההגנה על השקעים והמצלמה היא מסורבלת ממה שראיתי בביקורות , אז הלכתי על זה , 300 שקל שווה לי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הOTTERBOXעולה 50$ ללא משלוח. כך שאני לא חושב שלהוסיף עוד 20$ כדי לקבל הגנה אולטמטיבית זה יותר מידי.

אני גולש והרבה מבלה בים ובכינרת נכון לעכשיו אני לא לוקח את האייפון לים בגלל חול ומים. אין ספק שאם היה ל מגן שמגן על שני אלו הייתי לוקח (רק לוקח לא גולש) אתה האייפון איתי.

פורסם

הייתי מציע לך לצפות ביוטיוב בסרטוני unbox של ה lifeproof.

בסרטוני פרסומת האלה הוא נראה הרבה יותר טוב מהמציאות.

בunbox רואים אותו ממש, ואיך מלבישים אותו על המכשיר, אני נבהלתי מהגודל,ולא אהבתי איך שהוא נראה ולכן ויתרתי, למרות שחיכיתי לא מעט זמן שהמגן יצא לשוק.

המגן הוא מגן מלא, כולל על המסך, וזה נראה כאילו האייפון מאבד קצת מרגישות מסך המגע שכל כך מאפיינת אותו.

פורסם

צפיתי בסרטונים האלה , וכן , יש טיפה מרווח בין המגן פלסטיק (שדומה לפי הבוחן לOTTERBOX) למסך עצמו , אך הרגישות כמעט ולא נעלמת בהבדל , ממש ממש טיפה , מה שכן אני מעדיף לאבד קצת מזה ולהרוויח המון מזה , במיוחד שעכשיו אני שוקל לקחת את האייפון איתי לתאילנד ולצלם שם במים :)

מבחינת הגודל , הוא הרבה פחות קטן מDEFENDER או מGRIFFIN.

פורסם

אני רכשתי את הOTTERBOX DEFENDER ולדעתי הוא שווה את זה. אתה יכול להזמין את המגן שפרסמו פה מחו"ל או לרכוש בארץ את הדיפנדר. אני אישית ראיתי כל מיני מבחנים שעשו לדיפנדר ואני לא חושב שצריך יותר מזה. הפילו אותו מהקומה ה23 - עבד, זרקו אותו ברחוב בשיא הכח - עבד וכעיקרון הוא יגן על המכשיר כנגד כל הנפילות הרגילות שרוב המכשירים חווים. אכן, אולי אי אפשר לצלם איתו מתחת למים או משהו בסגנון, אבל אלא אם אתה ממש פאנאט של דברים כאלו או נמצא במקומות שאפילו הדיפנדר לא יכול להגן על האייפון שלך שם(וזה ממש נדיר) אז תרכוש את מה שפרסמו פה.

פורסם

לא הייתי סומך על סרטון אחד

תראו את זה

לראות עד הסוף

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא הייתי סומך על סרטון אחד

תראו את זה

לראות עד הסוף

דוד, אתה רציני?

ראית כמה פעמים הטמבל הזה הפיל את זה, מכל גובה אפשרי? ובסופו של דבר כולה נפתח קליפס. הייתי אומר שהמגן הצליח טוב מאוד. לחיצה קטנה וזה כמו חדש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

קליפס?

המכשיר לא נדלק ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמו זה שמעליי אמר - הבחור די ז**ן את המכשיר והוא שרד את הרוב בסדר. בגלל זה אמרתי - המגן טוב לפגיעות שרוב המכשירים יעברו, לא מדבר על מצבים קיצוניים. בלי קשר - המגן שלי גם שונה לגמרי מהמגן הזה.

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה פה , אתם יוצאים מנקודת הנחה שגויה שאתם קונים את המגן ועכשיו תלכו לזרוק את האייפון מקומה רביעית , אף אחד לא עושה את זה וכשאני אקבל את המגן אני לא אזרוק את הטלפון למרחק של 20 מטר וגובה של 5 מטר לראות אם הוא עמיד , הנפילות של היום יום זה מה שחשוב , ואם חס וחלילה יפול לי לשירותים (אני לוקח אותו לשם הרבה) אז אני מוגן , זה הכל , 300 שקל מחיר גבוה אבל אני לא מסתכל אחורה. :)

פורסם

יש ליד העבודה שלי חנות טלפונים, בקיצור לבחור שעובד שם יש את הדפנדר רק בשביל הפרסומת שהמגן הזה שורד.

אחרי 20~ זריקות גובה של מטר וחצי כול הפלסטיקה בפנים מרוסקת, המגן הזה בהחלט לא שווה את ה300 שקל, אם היתי מחפש מגן אז capsule rebel נראה לי עדיף בהרבה.

אני אישית דוגל בשיטה של עדיף להזמין מסך מראש ולא להרוס את העיצוב מאשר להסתובב אם בלוק במחיר של 2 מסכים.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...