Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

לאחרונה התקנתי ברכבי (פיג'ו 107) את האלמנטים הבאים:

1. HU - Alpine CDE100

2. 2 רמקולים אחוריים של בוסטון 6/9 - S95

3. 2 רמקולים קידמיים של בוסטון 4"

מאחר ואני עדיין לא מרוצה מחווית המוסיקה אני מעוניין להוסיף מגבר (תקציב של 1000 ש"ח)

השאלות שלי הן:

1. הציעו לי את המגברים - Sierra 4056, Kicker 200.4, Cerwin Vega 300.4 - אשמח לקבל התייחסות למגברים אלו או אחרים בתקציב זה.

2. מה החשיבות של הכבלים - האם כדאי להשקיע בכבלים היקרים?

3. אשמח לקבל כל המלצה אחרת לשיפור - אני מאוד לא בקיא בתחום כל הכוונה תעזור.

תודה

פורסם

דעתי בנושא:

עשיתה קניה לא טובה האלמנטים הנ"ל של בוסטון הם בסיסיים ביותר ,ואינם מיועדים לעבודה עם מגבר כלל.

מגבר לא יתן לך את מה שאתה מחפש ,אין מנוס מלהחליף את האלמנטים למשהו יותר איכותי.

פורסם

במצב הנוכחי אני לא מקבל צלילים איכותיים - יש "רעש" מיותר ואין חדות של הצליל, חסר לי בס, חסר לי LOUDNESS, שמיעה לאורך זמן ב-VOLUME גבוה לא מרגיש טוב באוזן. אני מחפש מערכת שתיתן לי שמיעה נעימה, לא מחפש להרעיד את הרחוב אבל כזו שתגרום לי לחוש שאני נמצא בהופעה :lol:

האם לא צפוי שיפור משמעותי אם אתקין מגבר למבנה הנוכחי?

אם לא, אשמח לקבל הסבר מדוע לא - אגב - התקציב לשיפור הוא 2000-3000 ש"ח.

תודה.

פורסם

אז ב 3000 שח זו ההמלצה :

1.מומלץ להשקיע בסט קומפוננט 4 קדמי איכותי כמו מורל דוטק אוביישן {בדוק גם את המחיר להייבירד אוביישן שיותר יקר ואיכותי}

2.מגבר 4 ערוצים בסיסי ואיכותי כמו JBL GTO1004

3.סאב 10 אינצ' כמו :

הרץ ES250

פוקאל SB25A1

DLS KW10

את הקומפוננט +הסאב אתה מחבר למגבר

את הרמקולים האחוריים שלך אתה משאיר מחוברים לרדיודיסק כך שהם רק ישלימו את הבמה הקדמית

• תוכן חדש...