Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי או אלפא 145 2.0/1.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי 146 5 שנים ויותר מ-100,000 ק"מ. פלסטיקה הייתה הבעיה האחרונה שאני יכול לחשוב עליה - הלוואי ובהרבה מכוניות היא הייתה כזאת. האמת - חוץ ממאפרה (הפסיקה להיסגר) וקליפסים חלשים של מסגרת לוח המחוונים אני לא יכול לחשוב על נקודות תורפה בפלסטיק.

האחזקה שלה לא הייתה יקרה (אם כי שלי הייתה 1.6). את עיקר נקודות התורפה כבר מניתי בהודעה הקודמת. חלקים מכאניים ניתן להשיג כמו גרעינים ובזול וחלקי קוסמטיקה - כמו כל רכב ישן, לא שונה מאותה פיז'ו או כל אחת אחרת באותו הפז"מ.

אני לא יודע איפה טיפלת ברכב, אבל יש מספיק מוסכים מתמחים שהיו הופכים את העניין להרבה פחות נורא. אולי גם היו אומרים לך דברים קרובים יותר למציאות ולא יורדים על רכב שהם לא מכירים ומפחדים ממנו. זה לא שהיא קורולה, יש דברים מעצבנים כמו תקלות חשמל וכו' - אבל היא ממש לא מה שעושים ממנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מתיש אותך? זה שאתה אומר פה דברים הפוכים למה שמוסכניקים שטיפה יותר מתמצאים ממך אמרו לי זה נחמד מאוד.

יכול להיות שלך יש הרבה ניסיון בלהשיג חלקים ולטפל באוטו לי אין. זה רכב ראשון שלי ונתקלתי איתו בהרבה קשיים ובעיות.

לעומת חברים שקנו רכבי ספורט אחרים אתה יכול להמשיך לנסות ולשכנע את עצמך ואת הבחור ששאל שזאת הבחירה השפויה.

שלא תבין לא נכון, אני נהנה מהרכב למרות כל הבעיות אבל ברטרוספקטיבה הייתי לוקח משהו אחר מודל יותר מתקדם, רכב עם פלסטיקה יותר נורמלית וכו'.

שוב אני מביע את דעתי וזכותך לא להסכים איתי.

לפי ההודעות שלך נשמע כאילו אף פעם לא שמעת את המילים "תלתן" או "איציק". במקרה כזה אני מבין תסכולו של הבעלים. אחרי שתכיר תראה איך החיים בתור בעליה של האיטלקייה יהיו קלים יותר ומהנים יותר.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

בוא נתחיל עם דגש על "הייתה" ו"1.6". הרבה יותר קלה להחזקה.

תאמין לי שאני מכיר טוב את איציק ואת אבי רק אצל איציק הושקעו 20K.

נכון אלפא רכב עם נשמה אבל תפסיקו לבלבל את השכל...

מספיק לראות איך בטופ גיר מתבדחים עליהם...

אולי תיכף תגיד שאין להם מושג.

מתחיל להימאס מהפאנטיות של האלפיסטים.

נכון רכבים מהנים אבל אתם פשוט משלים את עצמכם.

פורסם

אף אחד לא משלה את עצמו, מה גם ש-5 שנים (וכמעט שנתיים של 156) זו וודאי אינדיקציה יותר טובה מפרקי טופ גיר, במלוא הכבוד הראוי לתוכנית הקודם-בידור-אח"כ-רכב הנפלאה בעיני רבים הזו.

אם תטפל באלפא שלך באופן ראוי, ללא עיגולי פינות - תקבל אקזמפלר שיסע טוב והרבה. אם תקצר - תסבול. אצלי, למשל, התקופה שלה לא הייתה חפה מבעיות. אלא מה - פרט לבלאי טבעי ובמבט מפוכח ובוגר לאחור אני יודע שאם הייתי משקיע יותר תשומת לב ומה לעשות גם כסף - הייתי נמנע מרובן.

אתה כועס, נרגן, עצבני וחושב שכולם נגדך. צא מזה. אם השקעת 20K ב-146 - סימן שקנית נבלה. עם כל ההשתתפות בצערך, זה מה יש. לעניין 1.6 מול 1.7 - הבדלי האחזקה לא כאלה גדולים. בעיקר בלמים יקרים יותר ואולי פלאגים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ייסלחו לי כל בעלי האיטלקיות אבל במקרה הזה אני הייתי לוקח את המאה ושש ראלי האגדית.

פשוט הרכב הכי כייפי שהיה לי בחיים !

תסלחו לי- זאת אחת ההזדמנויות שלי להשוויץ בראלי המיתולוגית שהיתה לי :)

106 ראלי במצבה הטבעי oversteering

218159_19792576736_642066736_206263_6477_n.jpg

215107_19789631736_642066736_205972_813_n.jpg

215872_19835071736_642066736_209199_3113_n.jpg

216459_19807341736_642066736_207254_8925_n.jpg

206252_19807336736_642066736_207253_8639_n.jpg

206236_19789531736_642066736_205966_7546_n.jpg

207792_19791456736_642066736_206184_675_n.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מתגובה לתגובה שלך אני מקבל תמונת מצב של ילד שלא מבין כלום באלפות

ובעולם הרכב בכלל...

תראה מה אתה אומר, אין אלפות ביד2 זה אוטו חרא, ג'רמי קלארקסון צוחק על אלפות זה אוטו חרא,

(צר לי להגיד לך אבל טופ גיר זאת תוכנית בידור בתכלית שלה, זה שהוא עושקת בעולם הרכב לא משנה את העובדה שהיא תוכנית בידור אגב אני אישית מאוד אוהב את התוכנית)

והכי חשוב קניתי אלפא שחוטה נדפקתי/דפקו אותי אלפא זה אוטו חרא.

אתה חושב שהקנה מידה מציאותיים?

אתה באמת חושב שאלו המדדים לבחינת רכב כטוב יותר או פחות?

אני אומר אתה כל כך ממורמר שאתה מוצאי את העצבים שלך לכל הכיוונים

אני אתן לך קצת רקע, האלפא שלי היא הרכב הראשון שלי מגיל 17, עם הרישיון קניתי אותה היום אני כמעט בן 24.

חשוב לציין שמגיל 16 חיפשתי אלפא ועם אני יגיד לך שבדקתי לפחות 20-30 146 אתה לא תאמין לי.

אז וואלה לא התפשרתי, ולא קניתי עד שהייתי בטוח שזאת האחת שאני רוצה.

עברתי איתה לא מאט רמת הכרות שלי איתה הוא ברמת הבורג

(ברשותי ידע במכונאות כדי ללמד אותך בזמן שאתה משחק במחשב אני שיפצתי מנועים והחלפתי גירים אז אל תזלזל בבקשה)

בחודשים האחרונים אני נוהג במגאן קופה 2.0, בכנון בחודשיים היא עשתה יותר בעיות ממה שהאלפא עושה בשנה.

תבין ה145/6 זה רכב מוצלח וטוב הבעיה בארץ היא שרוב הרכבים האלו נופלים לידיים רעות ששוברים אותם לא מטפלים בהם וזה מוצאי את השם הרע ובנוסף לזה אנשים כמוך שאין להם שמץ והורסים מותג לחינם.

אתה חושב שמצב ה106 יותר טוב ?

אני ממש לא חושב, אבל אני להבדיל ממך לא ילכלך וישמיץ סתם

בקיצור אתה רוצה למכור את האלפא שלך?

שלדה נקיה ? זה כל מה שמעניין אותי אני כבר יעשה אותה חדשה

פורסם
ייסלחו לי כל בעלי האיטלקיות אבל במקרה הזה אני הייתי לוקח את המאה ושש ראלי האגדית.

פשוט הרכב הכי כייפי שהיה לי בחיים !

תסלחו לי- זאת אחת ההזדמנויות שלי להשוויץ בראלי המיתולוגית שהיתה לי :)

106 ראלי במצבה הטבעי oversteering

עומר זה בסדר

להתחשב בזה שהוא רוצה רכב לסופ"ש ולא ליום יום גם אני חושב שהראלי יושבת בול למטרה שלו

אגב הראלי שהייתה לך מהממת

פורסם

קודם תמצא 145 1.7 למכירה ואז תבדוק מה עדיף! אני כבר תקופה עוקב אחרי הלוח מכירה וכלום!

את ה 106 ראלי דור שני אני מכיר מקרוב, הרכב שאני בערך הכי נהנה לנהוג בו (עם כמה חמוצים).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אגב הראלי שהייתה לך מהממת

תודה :-) .

הרכב היה בבעלותי 5 שנים ונהנתי ממנו בכל רגע נתון! גילה אמינות יחסית גבוהה למדי , חוץ ממנוע צעדים שגימגם מספר פעמים עד החלפתו (כ600 ש"ח) ורדיאטור שהוחלף ,הכל היה פיקס וזול מאוד לאחזקה ..

עפ"י ידעתי הרכב הספיציפי שהיה שלי למכירה כרגע אחרי 4 שנות בעלות אצל רועי (הבחור שמכרתי לו..)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יסלחו על מה? הרי ברגע שפותח השרשור אמר שזה לא רכב ליום-יום כולם המליצו לו על הראלי :lol:

הקצף יצא על הביקורת המוגזמת, לטענתנו, על ה-145/6, זה הכל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

אני חושב שמתחיל מסע החיפושים אחרי הראלי... ( אני מבין שזה לא יהיה פשוט ) מקווה בקרוב להיות חבר במועדון PSI :twisted:

פורסם
אף אחד לא משלה את עצמו, מה גם ש-5 שנים (וכמעט שנתיים של 156) זו וודאי אינדיקציה יותר טובה מפרקי טופ גיר, במלוא הכבוד הראוי לתוכנית הקודם-בידור-אח"כ-רכב הנפלאה בעיני רבים הזו.

אם תטפל באלפא שלך באופן ראוי, ללא עיגולי פינות - תקבל אקזמפלר שיסע טוב והרבה. אם תקצר - תסבול. אצלי, למשל, התקופה שלה לא הייתה חפה מבעיות. אלא מה - פרט לבלאי טבעי ובמבט מפוכח ובוגר לאחור אני יודע שאם הייתי משקיע יותר תשומת לב ומה לעשות גם כסף - הייתי נמנע מרובן.

אתה כועס, נרגן, עצבני וחושב שכולם נגדך. צא מזה. אם השקעת 20K ב-146 - סימן שקנית נבלה. עם כל ההשתתפות בצערך, זה מה יש. לעניין 1.6 מול 1.7 - הבדלי האחזקה לא כאלה גדולים. בעיקר בלמים יקרים יותר ואולי פלאגים.

156 הוא רכב הרבה יותר מודרני מ145\146 בכל אספקט אפשרי אז אין פה בכלל מה להשוות.

תאמין לי שמבחינה מכנית לא נחסך שקל על האוטו. היישור קו שהוא עבר היה מאסיבי וזה לטעמי מה שייצפה לכל מי שהולך לקנות כזה רכב ולא רק "לנבלה" שלי. ותאמין לי שראיתי אלפות אחרות ומצבם היה גרוע יותר. לא חושב שכולם נגדי ולא נעליים. אבל אתה לא מצפה שרכב ספורט בן 16 שנה שעלה 8500 אלף יהייה מלוקק נכון? כנ"ל לגבי הראלי. אני בדיעה של לחסוך ולקחת משהו יותר אמין זה הכל.

פורסם

לא דיברתי על ה-156 כמדד. היא, אגב, באמת יקרה לאחזקה, גם כשהיא תקינה. פשוט הכל עולה יותר, הרבה יותר. זה גם בהחלט נכון שגם ראלי בת 15 +/- תנשוך פה ושם. ככה זה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוף טופיק: אני לא מאמין שבשעה כזאת של הלילה, במקום לגלוש באתר שהכניסה אליו היא מגיל 18 ומעלה או להיכנס למיטה ולבלות זמן איכות עם האישה, אני אשכרה בוהה כבר כמה דקות בתמונה של האקסית הלבנה שלי ותוהה האם המזומנים שקיבלתי תמורתה היו שווים לי את כאב הלב הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...