Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי או אלפא 145 2.0/1.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב פורום יקר,

לאחרונה יש בי התלבטות קשה לגבי הרכב הראשון.

אני מעוניין ברכב בעל התנהגות ספורטיבית שלא ישמש אותי ביום - יום , אלא לסופ"ש ואירועי נהיגה בעיקר.

עד עכשיו הייתי מאוד נעול על ה 106 ראלי דור שני.

אך לאחרונה התחלתי לקרוא על ה 145 וזה די הסיט את עיני, לאור החיבה שלי לרכבים איטלקיים שאי אפשר להסביר.

ההתלבטות העוד יותר קשה היא גם אם אלך בסופו של דבר על ה 145, איזה מנוע עדיף? ל 1.7 יש סאונד מדהים אך ההתנהגות פחות טובה מאשר ה 2.0 TS.

כמובן יש לקחת בחשבון גם את עלויות הביטוח ( מי יותר יקר ) , טיפולים , דלק ואחזקה שוטפת.

מה אתם אומרים?

מדובר על תקציב של 25K +-

תודה,

דניאל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ליום-יום? כנראה ה-106. היא תהיה יותר חדה, יותר אדג'ית (על סמך נהיגה בדור ראשון - לא מניח שהשני פחות חד בהרבה, אם בכלל). ה-145/6 יותר פרוגרסיביות וסלחניות בהתנהגות שלהן, גם יותר נוחות ומרווחות - הרבה יותר טובות ליום-יום. היתרון הגדול, אגב, של ה-2.0 על הבוקסרים הוא בלימה - ב-1.7 היא עוד איכשהו סבירה, בעוד ב-1.6 היא וירטואלית לגמרי. טיפולים ודלק באלפות ממש לא בשמיים, לפחות בבוקסרים. ב-TS האחזקה יקרה יותר, אם כי צריכת הדלק לא חריגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

או קיי,

אז כיוון שמדובר ברכב לסופ"ש , אז השנתון לא כל כך משנה, ואני משום מה אוהב דברים מיוחדים.

חשבתי אולי ללכת על 205GTI 1900 . לעשות אותה הכי פשוטה ומקורית שיש. שמעתי שזה אחד הרכבים הכי מוצלחים, לא? וגם ישאר לי לא מעט עודף...

פורסם

כל המכוניות שהזכרת יהיו מהנות, מי יותר מי פחות, אם מתוחזקות היטב ובעלות מכלולים מכאניים תקינים. תחפש מכונית מתוחזקת ושמורה, זה יותר חשוב מ"איזה דגם" אחרת תוציא על יישור קו פי 2 מהתקציב שלך. מעבר לזה זה עניין של מידות, 106 מאוד צנועת מידות (שזה כיף אם אתה לא צריך יותר מרווח), 145 (או פיג'ו 306 לדוגמא אם בא לך על צרפתיות) תאפשר קצת יותר להתרווח.

לא לשכוח שבדרך לכבישים המאתגרים צריך בד"כ לעבור כמה עשרות ק"מ של כבישים מהירים... כדאי שיהיה נוח בדרך...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

במקרה יש לי היכרות לא רעה עם שני הרכבים. אני בעל ראלי דור שני וחבר טוב הוא בעליה המאושרים של 146 TI.

ה106 יותר מהנה מבחינת התנהגות לטעמי מכיוון שהיא יותר חדה,יותר משתפת פעולה בהוצאת הזנב לטיול ומעבירה תחושות בצורה יותר מוחשית. מבחינת כוח אני לא יכול לקבוע חד משמעית, במיקרה הספציפי שלנו הרכב שלי מעט זריז יותר אבל זה לא משמעותי. המצב הזה מתהפך ברגע שמדליקים מזגן שהאלפא בקושי מרגישה וה106 מרגישה כאילו היא רתומה לעגלת משא שעוצרת אותה.

האלפא יותר נעימה ביום-יום,משמעותית יותר מרווחת,צליל מנוע שאני פשוט מאוהב בו (למרות שהTS נשמע פחות טוב מבוקסר אמיתי של אלפא אבל נשמע הרבה יותר מגרה ממנוע של ראלי) והגה קצר שאולי לא מתקשר כמו זה של ה106 אבל התגובה המהירה להפניית הגה מהנה בדרכה שלה. מבחינת אחיזה אבסולוטית לדעתי לאלפא יש יתרון על ה106 בעיקר בגלל צמיגים רחבים יותר ואיכותיים יותר שניתן למצוא במידה שלה.

חשוב לי לציין ששנינו נוסעים לא על סט-אפ מקורי מבחינת מתלים:

אני-ריבעיית בילשטיין וקפיצים של אייבאך.

הוא- רביעיית קוני,קפיצי הנמכה של MAD וסטראט עליון OMP.

מבחינת צמיגים אני על S-DRIVE 185-55-14 והוא נוסע על R1R 195-55-15.

ממה שיצא לי להרגיש בנהיגה באוטו שלו לרכב אחיזה עדיפה בצורה מורגשת על הראלי ומה שעצר בעדי לבדוק את העניין לעומק זה רק הפחד למתוח את הגבולות (בכל זאת לא האוטו שלי).

בקיצור שתיהן מהנות ובהחלט מספקות כייף. לדעת שניינו מבחינת התנהגות מהנה נטו ה106 לוקחת אבל האלפא כנראה תיהיה מהירה יותר.

עלויות אחזקה:

ה106 ראלי היא בעלת מנוע 1600 8 שסטומים שהוא מנוע יחסית פשוט ואמין,יש חלקים בשפע ומחירם שפוי לגמרי. אין ממש מחלות מיוחדות ויקרות אבל כך בחשבון שבכל מקרה הרכבים האלה כבר בגיל מתקדם ועברו הרבה ידיים ולכן רכב שלא טופל כמו שצריך יכול להצריך יישור קו לא זול בכלל ובטוח שיהיו אי-אילו בעיות. אם אתה בודק ראלי שים לב לרעשים וחריקות מכיוון הסרן האחורי, דבר שיכול להסתיים מצד אחד בשיפוץ ובמקרה והדבר הוזנח יכול להגיע גם למצב שיהיה צורך להחליף סרן אחורי שלא פשוט למצוא בכלל (סרן דיסק ולא תוף כמו בדור 1). שתי האפשרויות לא ממש זולות. רדיאטור חימום פנימי במידה וחשוב לך החימום בחורף תוודא שהוא קיים ולא נותק ואם הוא קיים אז שהוא לא נוזל. החלפתו דורשת פירוק של כל הדשבורד ולכן תיקון שלו הוא יקר. כמובן לוודא שימוש במים ירוקים (או כחולים של "טקניק" שאלו המים המקוריים של פיג'ו).

מעבר לזה לא עולות לי מחלות מיוחדות בראש. הביטוח זול וצריכת הדלק היא סבירה בהחלט (שיא שלי בנסיעה ארוכה ללא מזגן בלי לעבור את ה105 היא 16 ק"מ לליטר, הממוצע הרגיל עומד על 12 בערך).

האלפא (אני מדבר על מנוע 2000 TS,אין לי היכרות בנושא זה עם ה1700) יותר יקרה לאחזקה בכל הנוגע לעלות חלפים לפחות. שים לב אם אתה בודק רכב כזה לוריאטור שהוא חלק לא זול להחלפה. במידה והוריאטור לקראת סוף חייו אחרי התנעה יהיה למנוע צליל דיזלי משהו. תבדוק מתי בוצע טיימינג. שדוושת הקלאץ' לא נתקעת למטה לאחר לחיצה מה שיכול להעיד על משאבת קלאץ' שעומדת לשבוק חיים (אם זכרוני אינו מטעה אותי קיימות שתי משאבות כאלה ברכב),תבדוק את כל החשמל ברכב ושלא עשו שום קומבינות,תבדוק את מנגנון כיוון הפנסים שעשוי פלסטיק ונוטה להשבר כל כמה שנים וגורם לכך שהפנסים מכוונים נמוך מאוד,לא מאירים טוב וגם כנראה לא יעברו טסט. תברר מתי הוחלפו פלאגים - 8 במספר ובאיזה שמן השתמשו בטיפולים (מומלץ שמן של אגיפ 10/60).

צריכת הדלק ברכב נעה בין 8 ל11 ק"מ לליטר כתלות בכובד הרגל.

לא משנה איזה רכב תבחר, הכי חשוב אל תמהר כי לא רבים מהם זכו ליחס חם וטיפול הולם. תאמין לי שאתה לא רוצה להיות זה שמחזיר אותן למצב טוב כי או שיגמר לך הכסף או שיגמר לך החשק ואז תיהיה סתם עוד יד ברזומה של הרכב. תחפש רכב כמה שיותר טוב ומטופל,אל תתעצל ותלך לדבר עם המוסך שטיפל ברכב זה יכול לשפוך הרבה אור על הוצאות שיהיו בעתיד הקרוב וגם לאמת טיפולים רציניים שהרכב עבר בתקופה האחרונה.

ושיהיה לך בהצלחה וכמובן אחרי שתקנה תתחיל להנות :lol:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בתור בעלים של 145 1.7 אני ממליץ לך להימנע מהרכב הזה כרכב ראשון ולא לעשות את הטעות שאני עשיתי.

אם מישהו מעוניין להיפרד מהרכב זה כנראה בגלל שאין חלק שלא צריך החלפה. אלו רכבים מאוד מהנים

וספק אם מישהו רוצה למכור אותם בגלל שהוא "טס לחו"ל" או "קיבל רכב מהעבודה" או "צריך רכב גדול לתינוק".

ברכב שלי הוחלף רדיאטור,קלאץ,מצבר,תרמוסטט,מלא צינורות,סטרטר,בולמים,חיישן קראנק,למבדה צמיגים נעשה אובראול למנוע והרשימה עוד ארוכה.לטעמי מי שמוכר את הרכב ,מוכר מהסיבה שקשה לו להחזיק את הרכב בגלל התקלות והטיפולים ומה שקרה זה שהוא הזניח הרבה חלקים שהיו צריכים בת'כלס להיות מוחלפים ועשה קומבינות כדי שיהיה אפשר לחיות איתם וכמובן קומבינות בטסט. הדבר נכון גם לגבי ראלי. רוב הרכבים עברו הרבה ידיים וזה ניכר בקלות אם תבדוק את הפלסטיקה והריפוד הפנימי בלי קשר בכלל למצב המכאני. הרכב שלי היה רשום יד 2 אבל בפועל הוא היה יד 5 בידיים שהועברו במשפחה מבלי להחליף רישויים וזאת גיליתי במקרה שלקחתי אותו למורשה כי הם הכירו את ההיסטוריה של האוטו. אז תקח בחשבון שאם פתאום אתה רואה מציאה יד נמוכה וקילומטראז נמוך כנראה שזה חרטה ברטה. עצה שלי במידה ומצאת רכב שנראה במצב סביר קח אותו לבדיקה אצל מוסכניק כמו איציק. במקום לשלם למכון בדיקה שסתם עושה CUT PASTE מבדיקות אחרות. וכך תוכל לדעת בדיוק מה מצב האוטו. עלות האחזקה של הTI יקרה יותר וכרגע יש אחת למכירה שכל שבוע הבחור מוריד עוד אלפייה מהמחיר הראשוני (הוא התחיל ב20 אלף) חיצונית היא נראית טוב. חוץ מזה שיש בעיה של חלפים למכוניות האלה... כל חלק נלקח לשיפוץ וחידוש ואתה לא מקבל אחד חדש. לפיג'ו אין את הבעיה הזאת. מצד שני לכל ה106 האלה כמעט יש שאסי. 106 זה אוטו של חיילים משוחררים זה הדימוי שלו זה בד"כ הבעלים שלו ובד"כ זה המצב שלו.

עם הצער שבדבר רכב ספורטיבי ב30K ומטה זה עגלה מתפרקת.

נ.ב שקול ASTRA GSI.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות.

לפי ההיצע שאני רואה כרגע, נראה לי שאזנח את רעיון האלפא. למרות הצליל המדהים, אני חושש שברגע שישתבש משהו ותהיה איזו תקלה יקרה - אני אשאר עם פסל בחנייה.

מה דעתכם על ה 205GTI 1900? האם זה להכניס ראש בריא למיטה חולה? לפי נתונים יבשים היא נראית מאוד מפתה...

פורסם
בתור בעלים של 145 1.7 אני ממליץ לך להימנע מהרכב הזה כרכב ראשון ולא לעשות את הטעות שאני עשיתי.

אם מישהו מעוניין להיפרד מהרכב זה כנראה בגלל שאין חלק שלא צריך החלפה. אלו רכבים מאוד מהנים

וספק אם מישהו רוצה למכור אותם בגלל שהוא "טס לחו"ל" או "קיבל רכב מהעבודה" או "צריך רכב גדול לתינוק".

ברכב שלי הוחלף רדיאטור,קלאץ,מצבר,תרמוסטט,מלא צינורות,סטרטר,בולמים,חיישן קראנק,למבדה צמיגים נעשה אובראול למנוע והרשימה עוד ארוכה.לטעמי מי שמוכר את הרכב ,מוכר מהסיבה שקשה לו להחזיק את הרכב בגלל התקלות והטיפולים ומה שקרה זה שהוא הזניח הרבה חלקים שהיו צריכים בת'כלס להיות מוחלפים ועשה קומבינות כדי שיהיה אפשר לחיות איתם וכמובן קומבינות בטסט. הדבר נכון גם לגבי ראלי. רוב הרכבים עברו הרבה ידיים וזה ניכר בקלות אם תבדוק את הפלסטיקה והריפוד הפנימי בלי קשר בכלל למצב המכאני. הרכב שלי היה רשום יד 2 אבל בפועל הוא היה יד 5 בידיים שהועברו במשפחה מבלי להחליף רישויים וזאת גיליתי במקרה שלקחתי אותו למורשה כי הם הכירו את ההיסטוריה של האוטו. אז תקח בחשבון שאם פתאום אתה רואה מציאה יד נמוכה וקילומטראז נמוך כנראה שזה חרטה ברטה. עצה שלי במידה ומצאת רכב שנראה במצב סביר קח אותו לבדיקה אצל מוסכניק כמו איציק. במקום לשלם למכון בדיקה שסתם עושה CUT PASTE מבדיקות אחרות. וכך תוכל לדעת בדיוק מה מצב האוטו. עלות האחזקה של הTI יקרה יותר וכרגע יש אחת למכירה שכל שבוע הבחור מוריד עוד אלפייה מהמחיר הראשוני (הוא התחיל ב20 אלף) חיצונית היא נראית טוב. חוץ מזה שיש בעיה של חלפים למכוניות האלה... כל חלק נלקח לשיפוץ וחידוש ואתה לא מקבל אחד חדש. לפיג'ו אין את הבעיה הזאת. מצד שני לכל ה106 האלה כמעט יש שאסי. 106 זה אוטו של חיילים משוחררים זה הדימוי שלו זה בד"כ הבעלים שלו ובד"כ זה המצב שלו.

עם הצער שבדבר רכב ספורטיבי ב30K ומטה זה עגלה מתפרקת.

נ.ב שקול ASTRA GSI.

אתה מדבר שטויות ברמות שלא יכולתי שלא להגיב

לי יש מ146 1.7 ואין חלק שבעיה להסיג תפסיק לדבר שטויות רכב בעיתי שמה בעיתי זה שהרכב שלך שחוט לא אומר שכל האלפות ככה בגלל אנשים כמוך חושבים שאלפא זה רכב בעיתי

אני יצוטט אותך

ברכב שלי הוחלף

רדיאטור,(מים מהברז רכב לא מטופל טוב)

קלאץ, (בליי טיבעי בטח הבעלים הקודם שחט אותו והוא נגמר אצלך)

מצבר,(הסוללות בשלט עשו את שלהם אז הסוני זה טליוזה בעיתי) תגיד אתה רציני מה אלפא אשמה שמת לך המצבר

תרמוסטט, שוב מים חרא שוב רכב שלו טופל כמו שצריך

מלא צינורות, סטרטר, בולמים,חיישן קראנק,למבדה צמיגים (אתה מודע לזה שאין לך רכב חדש וזה אחרי הכול רכב שנוסה כבר 15 שנים

נעשה אובראול למנוע (ברור מה חשבת קנית רכב שחוט)

בקיצור אתה סתם מדבר שטויות מתוח מירמור והרגשת שדפקו אותך

בבקשה אל תוציא את התיסקול שלך האלפא המסכנה

_________________________________________________________________________________

לפותח התדר

ברשותי 146 1.7 בוקסר כבר 7 שנים

אני יכול להגיד לך שאני מאוהב ברכב הזה ובתחושות שהוא מעביר

מנוע מצויין שאוהב סל"ד מרגיש הרבה יותר חזק ממש שהוא באמת צליל שיכול להעיר מתים

הגה חד ומהיר מעביר תחושות טוב מאוד לדעתי הרכב הזה צריך מתלים קשיחים יותר הוא רך מידי לטעמי

נוחות טובה למרות מידה גדולה מהמקום כיסאות נוחים אבל לא מספיק תומכים צידית מזגן מעולה (גם לנוסעים מאחורה יש)

בגדול רכב מעולה שאני מאוד אוהב

לגבי ה106 אין לי ממש ניסיון

אבל אני יודע להגיד לך שהיא ממש סוג של קרטינג חוקי לכביש רכב פיצפון וזריז

אני אישית חושב לקנות אחת 1.4 פשוטה ליום יום עבודה סידורים ולשמור את האלפא לסופ"שים טיולים

עם אתה רוצה לדעת עוד משהו בקשר לאלפא אני אשמח לעזור

מקווה שעזרתי בהצלחה בהמשך

פורסם
טונות של בולשיט

קרא את מה שעידו כתב לך, הבחור יודע על מה הוא מדבר. אני החזקתי במשך שנתיים 146ti. תאמין או לא - היא באמת נמכרה רק מפני שקיבלתי רכב מהעבודה ולא משום סיבה אחרת. הרכב מעולם לא טופל בקומבינה (הבלמים הקדמיים לא הספיקו לעבור אפילו 1000 ק"מ אצלי מרגע שהותקנו ועד ליום המכירה), היסטוריית הטיפולים שלו אצלי (וגם אצל בעליו הקודמים) היתה מתועדת וזה שרכש אותו ממני עשה עסקה מצויינת.

לא היתה כל הצדקה כלכלית להשאיר אותו בחניית הבית, ועבור זוג צעיר שכל שקל חשוב לו בהתחלת חייו המשותפים, לפעמים צריך לעשות החלטות קשות.

תפסיק לכתוב כאן שטויות, מישהו עוד עלול בטעות לקחת אותך ברצינות.

לפותח השרשור: ככל שזה נוגע לאלפא, קיבלת כאן מכל המגיבים הקודמים סקירה מקיפה מאוד ובאמת שאין לי מה להוסיף, זולת העובדה שלמצוא 145QV זאת משימה לא פשוטה בכלל. אם כבר מצאת אחת, בדוק אותה בשבע עיניים, ואם היא במצב טוב, תפוס אותה בשתי ידיים. המכוניות האלה (וגם פיז'ו 106 לצורך העניין) הן דור הולך ונעלם - איכות ההרכבה לא תמיד מצטיינת וגם הנדסת האנוש לא מן המשובחות. העניין הוא שברגע שסובבת את המפתח ושחררת את הקלאץ', הכיף שאתה תחווה ישכיח ממך את כל המינוסים שלהן.

בהצלחה בחיפושיך, ואל תתבייש לשאול שאלות אם אתה מוצא מועמדת ראויה (רק קודם לעשות חיפוש, כן? :wink:).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סתם לא התאפקתי והוספתי לך תמונה לפיתוח התאבון :twisted:

אלעד יכול להיות שאתה מזהה :wink:

250442_1988727790407_1009688509_2266223_6864267_n.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אין ספק שבאופן פרטני רכשתי רכב לא בדיוק שמור.

אבל אם אני נמצא במצב עכשיו לדוגמא שאני רוצה להחליף מיכל עיבוי ואין להשיג

זה מראה לך שלא כל החלקים כל כך זמינים בת'כלס הרכבים האלה מתחילים להיעלם ואיתם החלקים.

אתה אומר שאין בעיה להשיג חלקים? לך תשיג לי מיכל עיבוי חדש כולם משומשים וגם משומשים אין

להשיג וגם לא בחו"ל וצריך שייפול אחד באי ביי במקרה.

סטרטר אין לקנות חדש רק לשפץ ,מנועים קשה מאוד להשיג ואם הולך אתה מחוייב לעשות אובראול.

נתקלתי לא פעם ולא פעמים בחלק שפשוט אי אפשר היה להשיג חדש והייתי מחוייב לקנות משומש.

אני באופן אישי חושב שזה בעיה לקנות רכב ספורט מתחת ל30.

זו דעתי. דעתי גם ש106 יותר אמינה. עדות לכך...

תראה כמה אלפות יש למכירה.

אחת שהיא TI 145. אחת שהיא 146TI בסוכנות. כמה 1.7 בודדות וזהו.

עכשיו תעבור לדף של הפיג'ו תבין את ההבדל ותעשה חושבים לבד

פורסם
אין ספק שבאופן פרטני רכשתי רכב לא בדיוק שמור.

אבל אם אני נמצא במצב עכשיו לדוגמא שאני רוצה להחליף מיכל עיבוי ואין להשיג

זה מראה לך שלא כל החלקים כל כך זמינים בת'כלס הרכבים האלה מתחילים להיעלם ואיתם החלקים.

אתה אומר שאין בעיה להשיג חלקים? לך תשיג לי מיכל עיבוי חדש כולם משומשים וגם משומשים אין

להשיג וגם לא בחו"ל וצריך שייפול אחד באי ביי במקרה.

סטרטר אין לקנות חדש רק לשפץ ,מנועים קשה מאוד להשיג ואם הולך אתה מחוייב לעשות אובראול.

נתקלתי לא פעם ולא פעמים בחלק שפשוט אי אפשר היה להשיג חדש והייתי מחוייב לקנות משומש.

אני באופן אישי חושב שזה בעיה לקנות רכב ספורט מתחת ל30.

זו דעתי. דעתי גם ש106 יותר אמינה. עדות לכך...

תראה כמה אלפות יש למכירה.

אחת שהיא TI 145. אחת שהיא 146TI בסוכנות. כמה 1.7 בודדות וזהו.

עכשיו תעבור לדף של הפיג'ו תבין את ההבדל ותעשה חושבים לבד

אתה מתיש אותי...

מכיל עיבוי זאת הבעיה שלך, בוא קח יש לי במחסן אחרי שסתם החלפתי את שלי לחדש...

סטרטר חדש ? מי קונה סטרטר זה חלק שמשפצים, עם אתה מבין קצת לרוב מחליפים פיחמים ונגמר הסיפור

מנוע ממש לא בעיה להסיג אולי אתה לא יודע איפה לחפש...

זה שיש ביד2 145/6 בודדות לא הופך אותם למסכנות, אגב רוב ה145/6 השמורות נמכרות בין מכרים ובכך בכלל לא עולות ליד2

מצטער להגיד לך אבל זה שאתה לא מבין במשהו ומתעקש להיות צודק הופך אותך למסכן...

רכב טוב לא נמדד לפי כמה יחידות יש למכירה ביד2

אתה רוצה להמליץ לבחור על ה106 זה בסדר גמור ומקובל על כל הדעות, גם אני חושב ב106 זה אחלה רכב למטרות מסוימות

אבל זה שאתה משמיץ רכב אחר שוב מתוך מירמור אישי ממש לא מקובל

אז בבקשה תפסיק זה מיותר ולא במקום

ועם אתה עדיין מחזיק אלפא עשה לכולם טובה ומכור אותה במיוחד לאלפא המסכנה שנפלה לידיים שלא מבינות את עולמה

לרכב שלך שי שלדה נקיה ? אני מוכן לקנות ממך עם אתה כל כך סובל איתה

פורסם

אני מתיש אותך? זה שאתה אומר פה דברים הפוכים למה שמוסכניקים שטיפה יותר מתמצאים ממך אמרו לי זה נחמד מאוד.

יכול להיות שלך יש הרבה ניסיון בלהשיג חלקים ולטפל באוטו לי אין. זה רכב ראשון שלי ונתקלתי איתו בהרבה קשיים ובעיות.

לעומת חברים שקנו רכבי ספורט אחרים אתה יכול להמשיך לנסות ולשכנע את עצמך ואת הבחור ששאל שזאת הבחירה השפויה.

שלא תבין לא נכון, אני נהנה מהרכב למרות כל הבעיות אבל ברטרוספקטיבה הייתי לוקח משהו אחר מודל יותר מתקדם, רכב עם פלסטיקה יותר נורמלית וכו'.

שוב אני מביע את דעתי וזכותך לא להסכים איתי.

• תוכן חדש...