Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אם שמתם לב לאחרונה, נפרסו בנוסף למצלמות המהירות החדשות גם מצלמות רמזור חדשות.

שמתי לב, שבצומת בעלת מצלמת רמזור חדשה, ישנם שני פסי דריכה ( במרחק של חצי מטר בין אחד לשני - מאוד דומה לפסי הדריכה של הגאטסו ) מעבר לקו העצירה.

הדבר קצת תמוהה, לא? מדוע נדרשים שני פסי דריכה ולא רק אחד? ( כמו במצלמות הרמזור הישנות ).

הייתכן שמצלמות הרמזור החדשות אוכפות גם על מהירות?!?

מישהו נתקל? מישהו יודע?

פורסם

אני מניח שבדומה למצלמות הישנות, החדשות גם כן מצלמות אותך במידה ועברת את הצומת (או נכנסת אליו). הצילום מתבצע ברגע המעבר על הפס השני - כך שכל צילום הוא דו"ח וודאי, שחוסך עבודת פענוח ומקום אחסון.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני מניח שבדומה למצלמות הישנות, החדשות גם כן מצלמות אותך במידה ועברת את הצומת (או נכנסת אליו). הצילום מתבצע ברגע המעבר על הפס השני - כך שכל צילום הוא דו"ח וודאי, שחוסך עבודת פענוח ומקום אחסון.

מצטער, לא השתכנעתי.

אז בשביל מה הפס דריכה הראשון?

פורסם

דריכה ראשונה שנכנסת באדום, ודריכה שנייה שעברת את הצומת באדום.

(זאת אומרת שלא יקרה מצב שאחרי הדריכה הראשונה בלמת ולא נכנסת לצומת,

כך שהדריכה השנייה מוודאת את חציית הצומת באדום).

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

האמת שאם המצלמה לוקחת תמונה ברגע שנכנסת לצומת וברגע שיצאת וידוע מה ההפרש זמן בין התמונות אפשר לבדוק אם עברת את המהירות בזמן הפניה :-D

פורסם

שמועות אומרות שרכב עם יותר מ200 אלף קילומטר צריך להמכר בחצי מחיר. למה לרשום סתם?!

גם אם זה מצלם מהירות אני לא מבין מה זה משנה? באזור מרומז עדיף לנסוע במהירות החוקית ובזהירות ולא לדהור ולהסתכן בתאונה עם מישהו שגונב רמזור אדום. לא חסרים כאלה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

גם אם המצלמה כן אוכפת מהירות, לא צריכה להיות בעיה כי אני מקווה שאנשים מאטים משמעותית לפני צומת בדרך בינעירוני (לחצות צומת גם ב-90 וגם ב-80 זה אף פעם לא בטוח!)

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

במחשבה שנייה, יכול להיות שזה פשוט עניין של דרישות התקנה -- המצלמה דורשת שני מקורות קלט באופן עקרוני, בלי קשר לאופן ההפעלה המיועד.

אולי מישהו ממלם-טים יידע בוודאות. :)

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

!!!ערב טוב

(היום לפני כמה שעות ראיתי פלאשים ממצלמת רמזור (אדומה

.בזמן שהיה אור ירוק, אך כנראה מהירות גבוהה

המצלמה הזו נמצאת בכביש 4 בדרום, אחרי אשדוד ב"צומת אימונים" מצלמה זו נמצאת שם כבר הרבה שנים

אז כנראה ששידרגו אותה ממצלמת אור אדום גם למצלמת מהירות

אז סעו בזהירות ולילה טוב

MAX'S -- Tuning

פורסם

מצלמות הרמזור מהדור החדש הדיגיטלי, "גאטסו", הן אכן בעלות היכולת הטכנית לצלם גם עבירות מהירות בזמן שהרמזור ירוק.

לפי שמועות כאלו ואחרות, הפונקציה הזו לא תהיה בשימוש בארץ.

עד כמה השמועות אמינות אין לי שמץ.

בינתיים, נכון להיום למיטב ידיעתי כל המערך החדש (גם מצלמות המהירות וגם מצלמות ה"מהירמזור") עדיין בהרצה ולא מופקים דו"חות אמת.

מתי העסק יתחיל לעבוד "על אמת" - אין לי שמץ של מושג, אפילו לא שמועה. היו דיבורים על 15 ביולי אבל התאריך הנ"ל כבר חלף ונראה שהמצלמות עדיין לא מבצעיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
!!!ערב טוב

(היום לפני כמה שעות ראיתי פלאשים ממצלמת רמזור (אדומה

.בזמן שהיה אור ירוק, אך כנראה מהירות גבוהה

המצלמה הזו נמצאת בכביש 4 בדרום, אחרי אשדוד ב"צומת אימונים" מצלמה זו נמצאת שם כבר הרבה שנים

אז כנראה ששידרגו אותה ממצלמת אור אדום גם למצלמת מהירות

אז סעו בזהירות ולילה טוב

המצלמות הישנות לא מצלמות מהירות.

האם החליפו את הישנה בגאטסו החדשות?

אם כן ובכל מקרה וגם לא מדובר בשמועות,

אז כל הגאטסו ולא משנה הצבע, הן אותו סוג מצלמה.

הן יכולות לצלם גם מהירות, גם אור אדום וגם לפעול לאכיפת מהירות בקטע נסיעה.

הן הרבה יותר מתוחכמות ממה שחושבים. הן פעילות כל הזמן ו"רואות" הכל...

גם זה שהן מצלמות מעשית מהירות, זה נכון ולא שמועה...

השאלה על מה בסופו של דבר נקבל דו"חות!

בינתיים כנראה לא מקבלים על אף עבירה,

בקרוב נקבל על מהירות מהאפורות ועל אור אדום מהכתומות

ועד שלא נקבל על מהירות בצומת, לא נדע...

בעתיד יותקנו מצלמות זהות לשם מדידת מהירות בקטע,

אך עדיין לא ידוע אם אלו הקיימות כבר היום יבצעו אף הן את הפעולה.

פורסם

דווקא הגיוני לשים מצלמות מהירות בצומת,

הרבה אנשים באופן אינסטינקטיבי רואים ירוק מהבהב ומדביקים דוושה כדי לא לעמוד באדום.

מבטיח לכם שהם עוברים גם ב100 את הרמזור.

אגב, לי יש עיקרון פעולה קבוע בצמתים כשאני רואה ירוק מהבהב, שלדעתי כדאי לאנשים לאמץ אותו.

אם אני רחוק מהצומת ואני צריך להדביק דוושה כדי לעבור, אז אני עוצר.

ואם אני קרוב כך שכדי לא לעבור אני צריך לבלום חזק, אז אני עובר.

ככה לדעתי אני לא מסכן אף אחד ומונע בעיות עם החוק.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...