Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולכל הצרה הזו יש פתרון נחמד שקוראים לו צ'יטה. מבוסס GPS שמתריע על המצלמות הללו לפני הגעה.

כמו גם מארבי לייזר פוטנציאלים שיתכנו ויהיו בקטע כביש מסויים.

פטנט נחמד שרכשתי והוא עובד מצויין! , אגב גם מצלמות רמזור ישנות וחדשות הוא תופס.

לפי מה שאני יודע המצלמות החדשות גם מצלמות מהירות וגם אור אדום בשילוב.

פורסם
אם אני רחוק מהצומת ואני צריך להדביק דוושה כדי לעבור, אז אני עוצר.

ואם אני קרוב כך שכדי לא לעבור אני צריך לבלום חזק, אז אני עובר.

ככה לדעתי אני לא מסכן אף אחד ומונע בעיות עם החוק.

יש פתרון טוב יותר. צריך להעריך את המרחק שלוקח למכונית לעצור בבלימת חירום מלאה ולפיכך לקבוע נקודת "אל חזור" שממנה והלאה אתה בתוך הצומת ולא משנה מה. בשלב זה יש גם לבדוק מה המצב מאחור וכך לקבוע נקודה מוגדרת שממנה והלאה אתה עובר את הצומת גם אם מהבהב או אפילו כתום. במקרה זה יש להאיץ לפני הצומת, ובלבד שאל הצומת עצמה ניכנס בלי גז, במוכנות לבלום ולעצור.

אבל! בצומת בינעירוני השיטה הזאת לא ישימה אם ממשיכים לנסוע במהירות שיוט של הכביש הפתוח. אין כאן עוררין שאין בעיה בטיחותית בנהיגה "מהירה" בצירים הבינעירוניים הראשיים, אבל בצומת - יש בעיה ועוד איך. לכן, כל הדיון האם מצלמות אלו מצלמות על מהירות הוא מיותר כיון שמי שעובר צומת בינעירוני אפילו על 90 קמ"ש חוקיים לחלוטין, מסכן את עצמו ואחרים ומגיע לו ד"וח מהירות. לפני צומת מאיטים והרבה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ולכל הצרה הזו יש פתרון נחמד שקוראים לו צ'יטה. מבוסס GPS שמתריע על המצלמות הללו לפני הגעה.

כמו גם מארבי לייזר פוטנציאלים שיתכנו ויהיו בקטע כביש מסויים.

פטנט נחמד שרכשתי והוא עובד מצויין! , אגב גם מצלמות רמזור ישנות וחדשות הוא תופס.

לפי מה שאני יודע המצלמות החדשות גם מצלמות מהירות וגם אור אדום בשילוב.

פתרון נוסף, שאני נהנה ממנו, למי שכבר יש GPS ולא רוצה מכשיר נוסף:

http://62.219.197.64/default.aspx?g=posts&t=1466&p=3

פורסם

חברים אני עובד באחת החברות שמתעסקות בנושא הגטסו ואני אומר לכם בביטחון שהמצלמות אור אדום מצלמות גם מהירות.

הישמרו

פורסם
חברים אני עובד באחת החברות שמתעסקות בנושא הגטסו ואני אומר לכם בביטחון שהמצלמות אור אדום מצלמות גם מהירות.

הישמרו

תודה, ידוע, אבל האם אתה יודע אם גם נשלחים/ישלחו דו"חות לנהגים בשל כך?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ד"א, הגאטסו שבאיזור מחלף אולגה בכביש החוף לכיוון דרום פעילה כבר?

**ואם כבר, איפה יש רשימה עדכנית של כל המצלמות?

פורסם

עם אני לא טועה .יהיה בעיה משפטית למשטרה לגבי מהירות בצומת.

החוק תוקן לפני כמה שנים,אין חובת האטה לפני צומת,מה שכן בעיה למשטרה היא שמבחינה משפטית צומת מבטלת תמרור מהירות,כנ״ל צומת מרומזרת.לכן תראו אחרי כל צומת שלטי מהירות חדשים שוב.

מה שאומר שאם בשטח של 70 נסעתם 90 ואחרי הצומת יש 80, יהיה בעיה למשטרה כי אותו נהג יכול לטעון שהאיץ למהירות.

בענייו יהיה משפטי שוב עד לתיקון החוק בעניין.אבל זה לא תקף לכבישים עירוניים.

פורסם

אז שיעשו מחלפים במקום רמזור.

זה פשוט אידיוטי כי אם האור ירוק, אף אחד לא יאט ל80-70. גם ככה כולם נוסעים על 110 וצפונה.

צריך לדרוש שליד כל מצלמה יהיה שלט מואר שאומר

"מצלמת מהירות!

המהירות המותרת כאן היא של X קמ"ש.

נא לנסוע בהתאם.

יום טוב!"

עד שלא יעשו את זה, לא ישכנעו אף אחד שזה בשביל למנוע תאונות.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...