Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה הראשונה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כפי שהנכם רואים אני משתמש ותיק עם קצת תגובות, אני נהנה לקרוא כאן ולומד הרבה מהפורום.

ברצוני לשתף אתכם בתאונה הראשונה שלי.

קצת על עצמי, אני בן 21, ברשותי רשיון נהיגה לרכב מגיל 17, ולקטנוע מגיל 16. הייתי שליח על קטנוע תקופה די גדולה, ואת הרכב הראשון שלי קניתי איך שנגמר לי המלוה(פיג'ו 405). עם הרכב ההוא נהנתי תקופה די גדולה, כמעט 4 שנים.

בתקופה שהייתי עם הפיג'ו אומנם חוויתי תאונה, אך זאת היתה נשיקה בלבד של מישהו שלא שמר זכות קדימה מאחורי, ולא נזקקתי לשום תיקון אפילו לא קוסמטי. לעולם לא עשיתי שטויות עם הרכב.

ביוני החלפתי את הרכב.

עשיתי טרייד אין והשתדרגתי כמה שנים קדימה(10 ליתר דיוק), ורכשתי סיטרואן קסרה מודל 02.

איזה רכב נהדר הקסארה, אומנם אוטומט לעומת הידני שהיה לי, אבל איזה נוחות, איזה קלאסה(שוב לעומת הפיג'ו).

והכי חשוב איזה זנב שובב, או שזה הצמיגים שקיבלתי איתה, אבל השליטה עליה פנומינאלית.

ונעבור ללפני כמה שעות, אני נוסע לי ברגוע עם החברה לצידי ואימה במושבים שמאחורה.

כביש עירוני חד סיטרי 2 נתיבים, אני בשמאלי עוקף משאית על כ60 קמ"ש (המהירות המירבית המותרת).

מתקרב לצומת T לא מרומזר, מצד שמאל עומד רכב שרוצה לבצע פרסה, שום דבר לא שגרתי.

פתאום צצה לה פיג'ו 405 שמבצעת פניה בלי להסתכל, בלי להתחשב בשדה ראיה שאין לה, ובלי לתת לי את זכות הקדימה שמגיעה לי.

מימיני משאית, משמאלי רכב עומד.

בום.

הרבה עצבים בהתחלה, דאגה רבה לחברה ולאימה, ועוד עצבים.

קריאה למשטרה, "אנחנו לא מביאים ניידת אם אין פצועים".

קריאה לאמבולנס, פינוי החברה.

ניידת, עוד ניידת סיור עירוני, "רשיונות וביטוח".

מחכים, עוברת לה שעה, שעה וחצי.

מגיע לו הגרר ואוסף את הפיג'ו, מגיע לסיטרואן, מרים אותה מהחרטום, שומעים הרבה פלסטיקים מתרסקים, כואב הלב ובא לי לבכות.

מפנים את הפלסטיקים המרוסקים מהכביש, לוחץ יד לנהג השני, נוסע למיון.

מחר על הבוקר נלך לבוחן תנועה ונראה מי מה מו, כואב הלב, התאהבתי ברכב :-(.

אשמח לכל עצה.

מציב לרשותכם כמה תמונות, מה דעתכם, אובדן או תיקון?

03082011583.gif

Shot at 2011-08-03

03082011575.gif

Shot at 2011-08-03

03082011581.gif

Shot at 2011-08-03

נ.ב. קצת מוזר לי הצירוף מקרים הזה שהרכב הראשון שאיתו אני מתנגש זה רכב כמו שכבר היה לי. זה כאילו הפיג'ו נפרדה ממני בדרך משלה. :roll:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קסארה או פרארי. אתה, חברה שלך ואמא שלך יצאתם כולכם בריאים ושלמים? אז אין לך על מה להצטער אלא ממה לשמוח.

כשעשיתי מילואים היה איתי חבר שסיפר על התאונה שחברה שלו עשתה עם האוטו שהוא עצמו קנה לה. התנגשה עם פיג'ו 206 במשאית! ויצאה בחיים. אתה יודע מה הוא אמר כל הזמן ? אם היא שרדה תאונה כזו ברכב אני חייב לקנות לה עוד אחד בדיוק כזה.

כוס מלאה אתה יודע....

טל.

פורסם

אני נסעתי עם החברה ואמה, מלשון אמא שלה. לכולנו שלום ברוך ה'.

כן זה בדרך מהביג בבאר שבע.

וזה כן נתיב שלי שכן זהו כביש חד סיטרי בעל 2 נתיבים.

אני מבסוט מזה שכולנו יצאנו בשלום, אבל קיים בי החשש מכל התהליכים שצריך לעבור עכשיו.

פורסם

לגבי מי אשם וכו' לפי התיאור שלך הפיג'ו אשם ואתה היית בסדר.

לגבי ביטוח אין מה לעשות ותהיה לך עכשיו קצת עבודה איתם.

אין לך מה לחשוש, קורה.

טל.

פורסם

גם השוטר שרשם את התיאור אמר לי ללא ספק הפיג'ו אשם, השאלה היא לאיזה עבודה עלי להתכונן מול הביטוח?

אשמח לכל טיפ מועיל.

פורסם

פעם אחרונה שיצא לי להיות בנעליך, היה כשאבא השתתף בתאונת שרשרת שלא באשמתו, והרכב שלו היה מבוטח ג' בלבד ויצא משם עם טוטאל לוס.

התמודדנו בתביעות קטנות מול זה שפגע בו מאחורה ובעצם גרם לכל התאונה הזאת, חברת הביטוח שלו מיררו לנו את החיים במשך 4 חודשים עם הערכות שמאי שלא קשורות למציאות, הציעו סכומים לא הגיוניים על הרכב וכו'. בסופו של עניין קיבלנו מחירון אבל הדרך לשם הייתה פחות ממהנה.

מקיף אמנם משמעותית יותר יקר (בדכ) אבל מאוד מקל על החיים שלך במקרה כזה;

כבר עכשיו היית נוהג על רכב השכרה חליפי ותוך שבועיים היית מקבל צ'ק מהביטוח שלך על האוטו - משם המלחמה כבר שלהם.

אבל הכי חשוב הבריאות, בהצלחה עם זה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הב'יזו חזרה לנקום ;)

ברוך השם שאתם בריאים ושלמים, זה הכי חשוב חבר יקר.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

במידה ואתה זקוק לרכב כדי להיות נייד ביום יום אז אתה בבעיה מכיוון שאין לך ביטוח מקיף אז לא מגיע לך רכב חליפי (וגם החליפי מסופק רק לחודש לאחר התאונה) ולכן אתה תלוי בחברת הביטוח של הנהג הפוגע.

לצערך רוב חברות הביטוח אכן ממררות לתובעים את החיים מכיוון שהסטטיסטיקה מראה שחלק מהאנשים מתייאשים בדרך ומוכנים לקבל פיצויים מופחתים (בגלל פרובוקציות של חברת הביטוח) במטרה לסיים את המקרה כמה שיותר מהר.

אסוף כמה שיותר ראיות בשביל "להפחיד" את חברת הביטוח שאין לה סיכוי לנצח בתביעה (תמונות, דו"ח משטרה, וכו'). תתעקש על שמאי מטעמך מכיוון שלפעמים חברת הביטוח מביאה שמאי מטעמה והוא מן הסתם ינסה לחסוך לחברת הביטוח כמה שיותר כסף מסך כל הפיצויים שהם צריכים לשלם לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי הלו יש לך ביטוח ואתה לא אשם מה אתה לחוץ סתם.

אם אתה תקבל עליה מחירון סביר להניח שתרוויח פה כסף סך הכל ותוכל לקנות שוב אותה או מה שתרצה.

אגב שכן שלי מוכר כזאתי אבל כסופה בב"ש. לא יודע מה המצב המכאני שלה אבל ויזואלית נראת טוב

אם אתה תתעניין בעתיד שלח לי בפרטי ואני אבקש את המספר שלו

פורסם

אני לחוץ כי כל הכסף הלך על הרכב, ואין לי זמן או כוח להתחיל להלחם בשחיתות.

אני עכשיו מחלים מפציעה אחרת, ואני חייל.

איך שיצאתי מהרכב יצאתי לצלם. צילמתי תמונות ווידאו של מקום התאונה.

אני מתחרט שלא הקלטתי את הנהג שאמר שהיה רכב שחסם לו את שדה הראיה והוא פשוט החליט לנסוע, ואני מתחרט שלא הקלטתי בוידאו את הרגע שהרכב עלה על הגרר, לא הצלחתי להרדם מהמחשבה על רעש הפלסטיקים שהיה באותו הרגע.

היום מתחילים הטרטורים, ובלי רכב עם רגל פצועה(ממשהו אחר) קצת קשה. אבל לפחות יש תעודת לוחם אז האוטובוסים חינם :lol: סופסוף מצאתי לזה שימוש. :lol:

גיליתי בפוליסת הג' שלי שיש לי כיסוי משפטי עד סכום מסוים, האם זה כולל גם תביעות שלי נגד מישהו אחר?

03082011601.gif

פורסם
פעם אחרונה שיצא לי להיות בנעליך, היה כשאבא השתתף בתאונת שרשרת שלא באשמתו, והרכב שלו היה מבוטח ג' בלבד ויצא משם עם טוטאל לוס.

התמודדנו בתביעות קטנות מול זה שפגע בו מאחורה ובעצם גרם לכל התאונה הזאת, חברת הביטוח שלו מיררו לנו את החיים במשך 4 חודשים עם הערכות שמאי שלא קשורות למציאות, הציעו סכומים לא הגיוניים על הרכב וכו'. בסופו של עניין קיבלנו מחירון אבל הדרך לשם הייתה פחות ממהנה.

מקיף אמנם משמעותית יותר יקר (בדכ) אבל מאוד מקל על החיים שלך במקרה כזה;

כבר עכשיו היית נוהג על רכב השכרה חליפי ותוך שבועיים היית מקבל צ'ק מהביטוח שלך על האוטו - משם המלחמה כבר שלהם.

אבל הכי חשוב הבריאות, בהצלחה עם זה

מוזר..לי יש/היה ביטוח מקיף ולא קיבלתי רכב חלופי, ועבר כבר חודש מהתאונה שלי ואני עדיין מחכה לקבל את הכסף או את הדו"ח של המשטרה.

הביטוח הוא של "ביטוח ישיר". לא מומלץ.

נ.ב - זה הגיוני שאני עדיין צריך לשלם על הביטוח (נשארו לי עוד 9 חודשים לשלם) ? אפילו שהרכב הושבת ובעצם אני לא מקבל מהם שירות ?

פורסם

אצלי בפוליסה של המקיף רשום בפירוש, רכב חליפי 24 שעות לאחר טוטאל-לוסט או גניבה.

צ'ק תוך שבועיים מאותו יום.

חליפי ניתן לתקופה של עד חודש..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...