Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחשוש?

איזה צבועה מבוגרת בג'יפ הונדה חתכה אותי(כמעט הורידה אותי מהכביש) ולאחר שהגענו לרמזור היא סיפרה לי במה אמא שלי עובדת,אז סיפרתי לה גם כן על אמא שלה+איחולים לבביים,לא יודע למה, זה פשוט יצא לי.

ברמזור הבא היא נעמדה על ידי תוך כדי שהיא מדברת בסלולר,ומביטה על לוחית הרישוי שלי.

לא יודע לאן אנשים הגיעו במדינה הזאת...כאילו פאק מה את חשה כרמלה סופרנו,מצד שני יש מספיק אנשים מושפעים שמחפשים בלאגנים.

מה אתם הייתם עושים בסיטואציה שכזו?

אני נוסע על כביש סלול ומרגיש כאילו אני בספארי באפריקה,כולם חיות.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

היא יכולה להתלונן במשטרה, יכולים לקרוא לך לשימוע ויעשו לך נו נו נו. בקיצור אל תדאג.

היום הייתי בת"א, אחרי נסיעה של 90 ק"מ לכל כיוון (חתיכת נסיעה) הבנתי שאני בחיים לא אגור בעיר גדולה. כמויות הערסים עם הרכבים המשופרים שחותכים על ימין ושמאל, אלו עם המרצדסים וה- BMW שצופרים כמו חיות בדיוק כשהרמזור נהפך מאדום לכתום (בדרך לירוק), נהגי הטוסטוסים שנדחפים כשאני עומד ברמזור וכמעט מורידים לי מראה, נהגי המוניות שאין להם אלוהים, אפילו הולך רגל שמחליט לעבור באדום ברח' יגאל אלון וגורם לי לתת ברקס חירום כשלי יש בכלל יש ירוק - ועוד אחרי שעצרתי אישה אחת תפסה עליי טרמפ ומתחילה לעבור גם היא את הכביש (שלה יש אדום ולי ירוק!) אז כבר איבדתי את הסבלנות, צפרתי וסימנתי לה עם היד "תחזרי, תחזרי למדרכה..."

תל אביבים - מה נסגר איתכם? כאילו הגעתי לעולם אחר. כל החיים גרתי ביישוב קטן, ופתאום אני חוטף סטירה מצלצלת. אין סיכוי בעולם שאני אגור במרכז!

פורסם

כל הדברים שהזכרת הפכו לחלק מחיי היום יום,במיוחד הקטנועים.

מהמשטרה אני לא דואג,לך תדע אם היא לא אשה של איזה אבוחבוט או משהו בסגנון,ברפובליקת בננות שלנו גם משטרה לא יכולה עליהם במקרה שמיהו נופל עליך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אתה רואה יותר מדי סדרות על עבריינים.

אתה בטוח ראית שהיא מסתכלת על הלוחית רישוי שלך, או שזה רק נדמה לך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז יש 2 אפשרויות - או שתחייה בפחד לא מוצדק מפני גנגסטרים דמיוניים, או שתיזכר שאנחנו בישראל, שכאן כל אחד מתנהג כאילו אבא שלו ראש העולם התחת(ון) :D

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מאשים אותך, זה פשוט מעצבן אותי שאנשים מפחדים מכל ערס שחושב שהוא איזה גנגסטר. כל זה בגלל התוכניות האלה, שגם אני כמוך לא סובל...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמע היית צריך לראות איך היא הוציאה את המכשיר הסלולרי שלה והסתכלה על הרכב ואז על לוחית הרישוי,כאילו היא מינימום אשתו של אל קפון,כבר אי אפשר לדעת מה נסגר עם אנשים

פורסם

שמע הרכב מאוד נמוך,אז ככה שתיהיה להם בעיה.

במצב כזה צריך לבדוק תחת כנף שמאל,מחברים את המטען לחוט של הווינקר ואז...יו נואו.

פורסם

אל דאגה.

בהמשך למה שכתבתי פה, היו לי כמה מקרים דומים בעבר ועד היום אף אחד לא הופיע בפתח ביתי או מלכד את המיניוואן שלנו.

זה לא אומר שזה לא יקרה יום אחד, אבל בינתיים החיים מתנהלים על מי מנוחות.

פורסם

חבל, תמונה אחת שלה מדברת בטלפון בתוך הרכב + מכתב רשום למחלקת תלונות נהגים בפתח תקוה, ותוך כמה ימים נוחת אצלה דו"ח תנועה בתיבה הדואר.

להבא אם אתה באמת מפחד משחורדיניות ערסיות, אל תוותר (במיוחד אם יש לך קייס טוב ובא לך על נקמה מתוקה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
היא יכולה להתלונן במשטרה, יכולים לקרוא לך לשימוע ויעשו לך נו נו נו. בקיצור אל תדאג.

היום הייתי בת"א, אחרי נסיעה של 90 ק"מ לכל כיוון (חתיכת נסיעה) הבנתי שאני בחיים לא אגור בעיר גדולה. כמויות הערסים עם הרכבים המשופרים שחותכים על ימין ושמאל, אלו עם המרצדסים וה- BMW שצופרים כמו חיות בדיוק כשהרמזור נהפך מאדום לכתום (בדרך לירוק), נהגי הטוסטוסים שנדחפים כשאני עומד ברמזור וכמעט מורידים לי מראה, נהגי המוניות שאין להם אלוהים, אפילו הולך רגל שמחליט לעבור באדום ברח' יגאל אלון וגורם לי לתת ברקס חירום כשלי יש בכלל יש ירוק - ועוד אחרי שעצרתי אישה אחת תפסה עליי טרמפ ומתחילה לעבור גם היא את הכביש (שלה יש אדום ולי ירוק!) אז כבר איבדתי את הסבלנות, צפרתי וסימנתי לה עם היד "תחזרי, תחזרי למדרכה..."

תל אביבים - מה נסגר איתכם? כאילו הגעתי לעולם אחר. כל החיים גרתי ביישוב קטן, ופתאום אני חוטף סטירה מצלצלת. אין סיכוי בעולם שאני אגור במרכז!

תסתכל על זה אחרת. אצלנו החוקים "גמישים"...:wink: נתונים לאיטרפטציות כל עוד אין שוטר בסביבה, ולא חלים על שוטרים כלל. אגב, לביקור הבא - ארבעה עארסים בסקודה לבנה - מדובר בבלשים, למרות שהם נראים ומתנהגים הכי "לא". אל תחתוך אותם, אל תסמן להם "מה קרה לאמש'ך?" וכד'.

י'

נ.ב. - לרוכבי קטנועים ושליחים יש זכות חוקית לנסוע על המדרכה, לחצות בירוק של הולכי הרגל, לדלג מעל איי תנועה, וכל קו הפרדה רצוף נקלט במשקף שלהם כקו-מקוקו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שמע הרכב מאוד נמוך,אז ככה שתיהיה להם בעיה.

במצב כזה צריך לבדוק תחת כנף שמאל,מחברים את המטען לחוט של הווינקר ואז...יו נואו.

נכון ועוד שלפני שבוע השתחרר מהכלא עמיר מולניר עכשיו באמת יש לך מה לדאוג :lol:

אין ברגע שהיא עשתה את הטלפון סומנת :shock::wink:

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

איזה צבועה מבוגרת בג'יפ הונדה חתכה אותי(כמעט הורידה אותי מהכביש) ולאחר שהגענו לרמזור היא סיפרה לי במה אמא שלי עובדת

לא הבנתי.

אם היא חתכה אותך למה היא זאת שקיללה אותך ברמזור?

ואם היה לה גב רציני אני לא חושב שהיא היתה נוהגת בג'יפ של הונדה.

• תוכן חדש...